BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 882
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 750
  • На морето!
Най-противен ми е Пацо. Типичният страхливец, който скача грозно на най-слабия, но никога не би се изправил срещу по-силни.
Ванеса ми се издигна в очите вчера, има много повече мъжество от всички мъже там.

# 751
Чуек, Петър с тая озъбена усмивка и интензивно-втренчен поглед прилича на психопат от някой трилър, сеш'те ли се?
От ДЕН ЕДНО го оприличих на Сатир и се оказах права и в метафоричен план, само дето му липсва присъщия чар и съблазнителност. Има ужасно дразнещ глас и диалект, постоянно се изтъква и все гледа във всяка ситуация да излиза сух от водата, като се мъчи да натрапи впечатлението какъв е "мъжкар" или колко е добър, справедлив и т.н., но всъщност не може да спре усещането за двуличие и хлъзгаво нагаждачество, което оставя.

Аз след наваксването с последните няколко епизода, имам следните въпроси:
- Откъде Ванеса се сдоби с привилегията да не будува нощем и да си хапва всичко, което поиска?
- Откъде Ив(он)чо е така интимно запознат с външните белези на мъжките достойнства на участниците..ахъм...така де - кой с вени, кой 15-ка, кой увиснал.. Виждала ги е на показ или само фантазира, базирано на наблюдения през облеклото? FlushedSmileSmile

# 752
Теодора беше права с коментара си за Ванеса. И аз не удобрих това постоянно поръчване на храна и напитки от найна страна и консумирането им пред останалите. Несъобразителните хора се набиват на очи и дразнят..но пък от тримата номинирани съм за Ванеса и Марио. Петър да си ходи.

# 753
За нещо и аз да се съглася с Теодора, Ванеса не постъпи коректно. Можеше са спи, но не беше нужно да поръчва храна и така демонстративно да я консумира пред тях. Нямаше да умре от глад ако не беше яла баничките и не беше пила капучиното. Сигурно от предаването са я накарали да се държи така, иначе няма логика.

# 754
Не може да се отрече, че Петър е неповторим.. Ще бъде изгонен за втора поредна седмица 😀 Леле, какво ли ще ни чуят ушите като излезе 😬😜

# 755
Марио с това поведение дотук само печели симпатиите на зрителите.
Аа, моите симпатии не е спечелил...Другите може да са агресори, но той е дразнител. . Не оправдавам нито едното, нито другото...Но ако и мен някой постоянно ме дразни, ще му се развикам...

На същото мнение съм! Преди харесвах Марио, но вече не чак толкова… просто видимо момчето не е добре и щом всички в къщата са против него явно наистина има нещо…
Спомнете си Александра от Ергенът 1
Всички бяха против нея, а в предаването се показваше само добрата ѝ страна, после всички видяхме каква е всъщност…
В КнИ показа истинското си лице

# 756
Леле, какво ли ще ни чуят ушите като излезе 😬😜
Е какво, как не сме оценили неговата уникалност и нищо не разбираме.

# 757
Леле, какво ли ще ни чуят ушите като излезе 😬😜
Е какво, как не сме оценили неговата уникалност и нищо не разбираме.
Ако е само това, ще минем леко. Щото аз очаквам нови епитети за "тъпата публика"

# 758
Ванеса каква е лисица! Зае поза на жертва, че не ѝ дали да участва в мисиите, та чак щеше да ревне.
Що за малоумна игра да държат часовник преди да са се изпикали даже?

# 759
  • На морето!
Ванеса си играе играта много умело, точно така трябва да е.

# 760
И младото лъвче се разписал 🤣

# 761
  • SF
Въпрос към всички: харесвате ли Марио и без значение дали е да или не, защо?

# 762
Без колебание оставих един глас за Марио в приложението. Искам всяка седмица да се спасява и на агресорите в къщата да им светне лампата.

# 763
Ще се получи същото като в първи сезон на Ергенът. Гаранция

# 764
И младото лъвче се разписал 🤣

Леле яко менте
То и сутиен май трябва да му сложим

Общи условия

Активация на акаунт