BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 132
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 330
Теодора е грозна,тъпа ,но с голямо самочувствие!
Снощи като гледах и слушах , не можех да повярвам какво чувам  тия джуки да изричат, какъв ли мозък е родил тези мисли и вярвания , а Виктор като кученце след нея повтаря и се съгласява. Не спира да я възхвалява колко е велика!
Тя се надява да останат двамата на финал и ВиК да и отстъпи победата и после и кола и кинти !

Как ще ѝ отстъпи победата? Нали накрая остават двама човека в къщата, публиката гони единия и който е останал последен вътре печели? Не зависи от съквартирантите.
Ще се разреве и да и покаже колко я обича ще я отстъпи с надеждата ,че ще са заедно до края

# 331
Ивонне вчера ме загуби тотално с простотията си…

# 332
Скрит текст:
Никола,
не е вярно, че Веселка няма избор. Има, но е труден, ето ти как си го направил? А и 40 кг. не са обичайно наднормено тегло.
Като човек, тежал 65 кг. и 50 кг. (за съжаление) които са в момента актуалните ми кг., мога да кажа, че е доста по- лесно да свалиш, а не да качиш килограми. Веселка си е намерила оправдание да е дебеланка-сладуранка и като виждам тенденциите напоследък, все по-често ще виждаме анти боди шейминг, пък макар и нездравословен.
Скрит текст:
Присаждат си задници, смучат от едно място и го прехвърлят на гротескното си вече тяло, това ли ще е еталонът за млади и здрави хора?
ПП: Виктор има толкова шансове с Беба, колкото ракетата в космоса - т.е. един за друг са си, ако Беба си признае и не се прави на голямата работа. Но нали и тя е от уона-би известните, е , ще я запомнят някои в средите, в които се е прицелила.
За теб може да е по-лесно, за други да е по-трудно, за трети, слагам себе си в тази графа Joy, и свалянето и качването на килограми са почти еднакви.

Освен това въпросът е не само колко са килограмите, а как са разпределени. Дори при много слаби на външен вид хора може да има твърде много висцерална мазнина, която всъщност води до здравословни проблеми, а при по-пълнички хора тази мазнина може да не е чак толкова много.

Също така ясно е, че на по-фина костна структура не отиват твърде много килограми и обратното. Фигурите ни само като костна рамка са толкова различни като пропорции, форма, големина.

Едно със сигурност е очевидно обаче - Веселка е много отпусната и безформена и съм сигурна, че с повече тренировки може да подобри значително как изглежда.

Хубаво, съгласявам се, всеки гледа от собствената си камбанария и костна структура, но да се промотира моделство с фигура на един-такъв-едър-бозайник не е ок. И, ето, има всякакви реклами с нормално изглеждащи жени от гледна точка на раса, цвят на кожата, тегло, разни естетически несъвършенства, но защо трябва да се рекламира обезателно наднорменото тегло и всички дебеланки да се считат за позитивни?! Ами, онази Пам-нещо-си, от Ергенът, отслабна ли - ами не, макар да се пънеше със всекидневни постове от фитнеса. Да се вземат малко в ръце тези промоутърки на наднормено тегло и колко било ок. Ами не, не е. Особено за децата.

# 333
Именно там е проблемът при Ивонне, че не е баш жена. Гейовете много обичат да си обсъждат размерите и характеристиките на гениталиите. Аз не знам те слепи ли са, че не виждат за какво иде реч. Допускам, че ще има драма с Ивонне и ще бъде низвергнат(а), когато останалите възмутени разкрият истината. Даже и агресия очаквам.

# 334
В жълтите медии вече пишат, че точно Ивонне ще бъде победител в Брадъра.

# 335

Специално му минах през последователите сега. От 658, 23 общо са жени, изключваме профилите на Беба. Част от тези 23 са нейни приятелки, но интересното е, че той следва Косара? 🤔

За този род анализ съм тук Nature FireNature FireNature Fire

# 336
Доста политкоректно, но защо не? Поне засега при цялата си ненормалност, тя ми изглежда най-нормално от всички в къщата. А, и Гого.

Онзи възрастен господин, Пламен май беше, се спотайва като бълха в гащи. Мисля, че е абсолютен пълнеж и е време да си ходи.

# 337
Именно там е проблемът при Ивонне, че не е баш жена. Гейовете много обичат да си обсъждат размерите и характеристиките на гениталиите. Аз не знам те слепи ли са, че не виждат за какво иде реч. Допускам, че ще има драма с Ивонне и ще бъде низвергнат(а), когато останалите възмутени разкрият истината. Даже и агресия очаквам.
Стига, бе! Ивонне ме забавлява и отдавна преживях пола й/му, но и Гошко си каза направо - тази къде гледа, ето защо е с очила нон-стоп. Laughing Не е никак глупав нашият ром и мисля, че като се беше разбеснял, беше почти готов да си сподели съмненията за Ивонне. Но, ако Теодора е заподозряла нещо за Ивонне, никога няма да го каже. Сега ще го играе строга и справедлива манипулаторка, но не и подмолна и завистлива госпожа...

# 338
Ооо тедка е машина сигурно вече знае !
А Виктор прегръща я вика много ме зареждаш!

# 339
На мен ми хареса въпроса на Радо към Петър за това, публиката го е изгонила. Беше много добро включване.

# 340
  • somewhere over the rainbow
Теодора и РевлЮ ми приличат на двама от тримата глупаци - единият рече някаква глупост и току другият му пригласи с още по-голяма глупост. Те и визуално малко приличат.

Ивоне ми е неприятна персона още от визитката и съм убедена, че е въпрос на време да блесне не с добро. Не излъчва добра енергия.

# 341
Ивонне щеше да натрупа още по-положително отношение ако не получаваше някаква криза на тема секс. Всичките й включвания са кошмар на тази тема. То не бяха съвети как Беба да се самозадоволява, а снощи и кой какъв пенис има.

# 342
Ивоне е с такова гей поведение и с мъжка костна структура, че Биг брадър обижда интелигентността на публиката като я представя за пълноценна жена и се правим, че няма нищо. Така ги опипва и обсебва всички "Мамасита", че аз ако бях вътре нямаше да издържа и щях да се дистанцирам от нея категорично.

# 343
  • Варна
Точно 🤣🤣
Как се "радваше" на Виктор.

# 344
  • София
Направо изтръпвам, като я гледам как постоянно ходи и прегръща и целува хората. Много мразя такива неща от непознати хора. А и от познати. Никаква съобразителност.

Общи условия

Активация на акаунт