BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 042
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 585
Нямам търпение да разбера дали Куклата ще влезе в къщата 🤣 според мен това ще е супер силен ход за предаването. Сигурна съм, че от продукцията го знаят, но дали Велин ще се навие, предстои да разберем.

А кой каза че Велин ще влиза?

# 586
Той ако играеше нормално мисиите, без да преиграва и да е на "всяка мерудията манджа" (от друг формат е)-"тъпата" публика на "лицемерна" България, нямаше да го изгони. Намесва се в спорове, като някаква последна инстанция, а за изказа му - е това предпочитам да не коментирам.

# 587
Гласовете от анкетата ще имат значение:

# 588
  • София
Ако спечели Ванеса с голяма преднина, Виктор ще ви реве в продължение на 24 часа, че да ви дойде акъла. Така да знаете. Сещате ли се?? Как може да гласувате за Ванеса. "Не може да ѝ стъпи нито на възпитанието, нито на красотата, нито на акъла." Заклевам се. 🤣🤣 Половин България я иска плюс това.

# 589
Гласувах за Ванеса.

# 590
  • somewhere over the rainbow
А има ли някой, който на така зададения въпрос, ще отговори с Теодора? Освен майка ѝ и Виктор?

# 591
ГАДНЯРКА!!!!!!!
:виктор: :виктор: :виктор:

# 592
  • somewhere over the rainbow
В момента е само Коя е по-красива. Големи раздори готви ББ, чакам с нетърпение реакцията на ТеодИктор, когато им се обяви резултата от анкетата. А той ще се.

# 593
В момента е само Коя е по-красива. Големи раздори готви ББ, чакам с нетърпение реакцията на ТеодИктор, когато им се обяви резултата от анкетата. А той ще се.
Плъзни дисплея наляво - там е втората анкета.
Не мисля да отговарям на глупавите им анкети. Поне не на тези.

# 594
И аз малко недоумявам защо Пешо е толкова нехаресван.
Скрит текст:
Да, не е цвете за мирисане, хич даже, но за мен си е един средностатистически съквартирант в ББ. Даже има неща, които харесвам в него - изразява се добре, по-често съм съгласна с него, отколкото не съм, има бърза мисъл и сравнително богат речник, деликатен е с Атижа. И на външен вид ми е симпатичен, но пък гласът му е ужасен.
Също така не разбирам какво съм пропуснала, та сте толкова категорични, че чувствата му към Атижа са игра? Съвсем истински си ми изглеждат. Приятни са ми да ги гледам двамата.
Естествено има изказвания и постъпки, които не одобрявам, но не са толкова много като на Ланеца или Ревлю, например.
А аз една причина нямам да го харесвам - нито ми е хубав на външен вид, дори в графата "симпатичен" не бих го сложила; нито ми е умен, може да изпъкне само на фона на глупостта на другите, иначе простее отвсякъде; нито с нещо друго ми е интересен.

Ако имаше малко по-реална самооценка за себе си и не се репчеше толкова, нямаше да го коментирам чак толкова, защото наистина ми е безинтересен, но той си го проси Joy

ПП: Да му имам и богатия речник Smiley

# 595
   Много кофти зададен въпрос Simple Smile. Горката Бебка. Много унизително ще й дойде. Дано поне има голяма рода, да гласува за нея по един пункт поне.

# 596
На мен Петър ми падна много в очите, когато след като цялата къща се изредиха да набиват канчето на Марио и го навиха да го подстригват, Петър след това му се смее и му вика "брат, изглеждаш като олигофрен", ей така да порита още малко падналия на земята (а Марио даже май се беше харесал преди това, ходеше със самочувствие). И оттогава още много подобни гаври е имало. Единственото му положително качество е, че не е див хомофоб като остналите явно.

А Атиджа как може да му дава да я докосва, аз щях да ида да се къпя след това от погнуса, особено като ѝ обясняваше "на мен не ми е зор само да те тресна"... 🤢Или онова с бормашината. Само от мисълта за Петър по време на коитус ми става малко лошо.

# 597
Аз се опитвам да се поставя на мястото на Петър. ББ предлага "или влизаш като Енигма или си аут". Той приема. Изпълнява задачите, които публиката и Брадъра му поставят съвестно. Трудно е да се разграничи от Енигма, защото имаше задачи, които му бяха по сърце - като да целуне Атижа. Но съм сигурна, че не би саботирал по своя воля онази мисия с яденето, за която отнесе и доста номинации. Накрая и публиката те изоставя, жената, която харесваш, се съмнява в теб, хора, с които си се сближил те мислят за предател... Нормално е да се почувства зле. Така че се радвам, че това недоразумение с Енигма приключи. Сигурно и той.
А аз не мисля така. Петър е хлъзгав нагаждач, иначе не би приел мисията на Енигма и да саботира хората, които уж харесва. Малка душица е той. И после "риве", че го хейтили. Алоу, Енигма, никога не си бил под въздействие на желанията на публиката, а само и единствено на интриганта Биг Брадър, не се прави на луд, чуек! Евала че Теодора те разкри, ето тя е Енигма, а не слабохарактерния  Петърчо. А как говореше на Атижа, срам да я хване всяка жена на нейно място, че е повярвала на този плужек.

# 598
В приложението има анкета коя е по-интелигентна и по-красива. Беба или Ванеса. Няма опция нито една. Гласувах за Ванеса с надеждата Теодора да види резултатите и да се приземи малко.

Не харесвам и Ванеса.

Наказателен вот. 🤣🤣🤣

# 599
В приложението има анкета коя е по-интелигентна и по-красива. Беба или Ванеса. Няма опция нито една. Гласувах за Ванеса с надеждата Теодора да види резултатите и да се приземи малко.

Не харесвам и Ванеса.

Наказателен вот. 🤣🤣🤣

Теодора е доста по-схватлива от Ванеса. Ванеса е там по друга причина, а именно- да бъде антипод на Теодора, т.е. доброто и свястно русичко момиче, а Теодора да е злата и ограничена мургава мадама с големите джуки. Сори, но за мен Теодора ги слага в малкия си джоб като мислене. Не казвам жена, защото не се знае кое какво е там като пол.

Общи условия

Активация на акаунт