BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 060
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 570
  • на последния етаж
И никога не пропуска да спомене, че е мъжкар, че се държи мъжки и т.н. Много самовлюбено човече.

# 571
  • somewhere over the rainbow
И аз малко недоумявам защо Пешо е толкова нехаресван. Да, не е цвете за мирисане, хич даже, но за мен си е един средностатистически съквартирант в ББ. Даже има неща, които харесвам в него - изразява се добре, по-често съм съгласна с него, отколкото не съм, има бърза мисъл и сравнително богат речник, деликатен е с Атижа. И на външен вид ми е симпатичен, но пък гласът му е ужасен.
Също така не разбирам какво съм пропуснала, та сте толкова категорични, че чувствата му към Атижа са игра? Съвсем истински си ми изглеждат. Приятни са ми да ги гледам двамата.
Естествено има изказвания и постъпки, които не одобрявам, но не са толкова много като на Ланеца или Ревлю, например.

# 572
    И аз малко недоумявам защо Пешо е толкова нехаресван.
    Факта, че те нарече в национален ефир тъпа, неразбираща и те чумосва - говоря от твое име, защото той така заобижда целият народ, а ние сме част от него. Това как ще го коментираме, ок ли си?

# 573

Досаден е. Дървен философ, убиец на веселбата и доброто настроение. Обича да назидава другите, съди ги. Затова е неприятен.
       Иначе, едва ли е лош човек. Но кой иска да общува с такива киселяци?

Чета тук, че моята любимка, Ивончето, много се изложила... Добре, че не съм го гледала това. И няма да гледам, ще си затворя очите Simple Smile. Остава ми фаворитка засега. Колоритна е, интересна е, няма предразсъдъци, има свой облик и индивидуалност. Кефи ме такава, обичам ярки, шарени птици.

# 574

Досаден е. Дървен философ, убиец на веселбата и доброто настроение. Обича да назидава другите, съди ги. Затова е неприятен.

Чета тук, че моята любимка, Ивончето, много се изложила... Добре, че не съм го гледала това. И няма да гледам, ще си затворя очите Simple Smile. Остава ми фаворитка засега. Колоритна е, интересна е, няма предразсъдъци, има свой облик и индивидуалност. Кефи ме такава, обичам ярки, шарени птици.

Ивон все повече започва да си показва характера на мъж

# 575
    Петър не разбира ли,че ние тъпаците трябва да го изберем за победител?
    Да не се надява да стигне далеч , при следващата номинации е аут

# 576
    • София
    Нямам търпение да разбера дали Куклата ще влезе в къщата 🤣 според мен това ще е супер силен ход за предаването. Сигурна съм, че от продукцията го знаят, но дали Велин ще се навие, предстои да разберем.

# 577
    Той щом се съгласи да влезе за разговор, защо да не влезе и в Къщата при съквартирантите?

# 578
    За какво да откаже Велин да влезе, дават му се слава и пари. Той други ценности не познава.
    Това ми напомня, за мое старо гадже, което работеше в детска педагогическа стая и цял урок им е говорила за различни духовни ценности свързани с приятелство, семейство , професия и т.н.
    След края на урока им е дала по един лист да напишат трите най-важни ценности за тях - 99% са написали - телефона, дрехите, обувките..

# 579
    • somewhere over the rainbow

Така е, киселяк е, малко ми е драма куин. Просто масовият хейт по негов адрес ми идва малко незаслужен.

# 580
    Ох, и на мен ми е мъчно за Марио, много го обиждат..

# 581
    Ох, и на мен ми е мъчно за Марио, много го обиждат..

И на мен ми е мъчно. Всъщност, него го виждам като “нарочен”.

СъкварЧиранЧичи оставиха Пешо в къщата съвсем стратегически. Номинират го (май днес се излъчват номинациите?) и публиката, изгонила го веднъж, го гони втори път. Да видим.

# 582
    Следващият номиниран и изгонен ще е Петър, дано поне не го върнат пак…

# 583
    В приложението има анкета коя е по-интелигентна и по-красива. Беба или Ванеса. Няма опция нито една. Гласувах за Ванеса с надеждата Теодора да види резултатите и да се приземи малко.

Не харесвам и Ванеса.

# 584
    Аз се опитвам да се поставя на мястото на Петър. ББ предлага "или влизаш като Енигма или си аут". Той приема. Изпълнява задачите, които публиката и Брадъра му поставят съвестно. Трудно е да се разграничи от Енигма, защото имаше задачи, които му бяха по сърце - като да целуне Атижа. Но съм сигурна, че не би саботирал по своя воля онази мисия с яденето, за която отнесе и доста номинации. Накрая и публиката те изоставя, жената, която харесваш, се съмнява в теб, хора, с които си се сближил те мислят за предател... Нормално е да се почувства зле. Така че се радвам, че това недоразумение с Енигма приключи. Сигурно и той.

Общи условия

Активация на акаунт