BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 008
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 615
Познавах такава жена, като Ивонне. Спомням си, че пиеше лекарства с шепите, години след операцията, а Ивонне не са я показвали в такава светлина. За мене си е родена жена, само е по-висока.

# 616
Според мен Ивонне е мъж, а това, че не показват как лапа хапчетата с шепи е също като това, че не повдигат въпроса. Или по-точно не показват, че повдигат въпроса, защото със сигурност е станало на въпрос между съквартирантите, че тя е може би е транс. Такива като Георги и Косара няма как да не са го поставили като тема.
В лайфа в събота Драго Симеонов също каза нещо странно по адрес на Ивонне от сорта на "наистина голяма жена" или нещо подобно, с което също даде намек в тази насока, но водещите парираха всичко веднага.

# 617
  • София
Както не показаха зараждащата се любовна история между Гого и Ванеса, част от разговорите на Теодора и Виктор така не са и показали кой кога и какви хапчета пие. Не мога да спекулирам дали Ивонне е транс жена или не, но от продукцията си режат яко 😃

# 618
   Има ли значение каква е била Ивон? Споделих вече, че за мен няма никакво. Сега е жена. Това иска да бъде, това е. Иначе, на мен не ми изглежда мъжествена. Висока, кобилеста, слаба. Не е някаква изключителна хубавица. Много жени има такива. Има и мъже по 1.60. Но си е женствена. А дори да не се е родила така, толкова пък ли е важно?
   Спомних си един страхотен монолог от "Всичко за майка ми" на Алмодовар. Героинята беше транс и обясняваше за операциите си, наложи се да спаси един един паднал спектакъл и да тушира недоволството на публиката, та излезе на сцената и си разказа историята. Обясни колко изстрадала и колко й струвало, но завърши така: "Но, всичко това си струваше, защото човек е толкова по-истински, колкото е по-близо до мечтата си." Актрисата беше Антония Сан Хуан, тази, която играе Естела Рейнолдс в "Новите съседи".

# 619
Няма проблем дали е транс или не. Проблемът е, че се държи отвратително като говори за секс.

# 620

Само че сигурно е подпиал договор с един куп неустойки. Колкото до втората опция - точно с оставането си има опция да изчисти личността си от Енигма - и за хората в предаването, евенстуално и за хората навън.

Подписването от негова страна, на подобни клаузи, само затвърждава колко морално ниско човече си е. Да вземем едни пари, па после, ако ще да ме полеят с помия, ок съм.
Еми той и в живота така разсъждава, после защо е социален инвалид.

# 621
Анкетата трябваше да е Веселка или Ивонне vs Теодора и разбира се Теодора да изгуби 90% - 10% 😀 Това щеше да е яко, защото сегашната е твърде предсказуема и досадна.. Много ясно че Ванеса е по-красива, дори и само заради факта че не е като неуспешен опит на стажант пластичен хирург, а за разкош добавяме и кофти характер със смехотворно голямо Его

# 622
Каква интелигентност в Теодора, моля ви се? За нея може да се каже, че е хитра, пресметлива, обиграна, наблюдателна, но не и интелигентна.

# 623
А има ли някой, който на така зададения въпрос, ще отговори с Теодора? Освен майка ѝ и Виктор?
И аз. Ванеса ми е в пъти по-неприятна, та и красотата ѝ не виждам. Елементарно девойче, което ще се обзаведе и с диплома и ще бъде в пъти по-вредно от тунингованата Теодора. Тепърва ще се разбира колко по-зловредна от тунинга е дипломираната елементарност.

# 624
Кристи качи клип в Тик Ток, че не веднъж е събирала Ванеса и Теодора и им е казвала, че Петър е таен агент и е вкаран от продукцията. Също така каза, че Теодора не е тази която го е разобличила, а тя! Всъщност наистина първата която имаше подозрения е Кристи

Кристи я оправи набързо, набързо и каза много правилни думи… не знам как да Ви пусна клипа тук…

# 625
  • София
Кристи качи клип в Тик Ток, че не веднъж е събирала Ванеса и Теодора и им е казвала, че Петър е таен агент и е вкаран от продукцията. Също така каза, че Теодора не е тази която го е разобличила, а тя! Всъщност наистина първата която имаше подозрения е Кристи
Точно... и аз така подозирах, че е станало. Но през цялото време подскачаше и викаше на Виктор..Казах ли ти, казах ли ти .. Ама какво да се очаква от куха лейка..

# 626
Не е нужно човек да е завършил Сорбоната, за да се досети, че Петър е по- специален. Постоянно го викаха в Изповедалнята. Набиваше се на очи. Поне на по- наблюдателните ще им направи впечатление.

# 627
Кристи при Елена каза, че много му личало, когато се правел на изненадан – винаги преигравал. (Петър)

# 628
Ситуацията става напрегната, Ванеса е в ожесточен спор с Виктор и Теодора
Номинациите тази вечер ще са очи в очи (първите за този сезон) - https://www.facebook.com/share/v/15U4cLD4Ec/?mibextid=WC7FNe

# 629
  • София
Сега си върнах визитката на Ванеса понеже не помнех с какво се занимава. Реално казва само, че завършва и върти бизнес с нейна приятелка. Разгледах сега то и тя прави вежди просто по друг метод.

Общи условия

Активация на акаунт