BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 984
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 870
Семенария Joy

# 871
Беба е като извор за дълбокомислени цитати от фрйсбук. :дд

Иначе, как да не е дъно? Какви принципи? Унижава приятеля си, не че и той блести с акъл, самоизтъква се, което обикновено не е проява на висш интелект, има 5 думи в речника, а на външен вид е двойник на още 300 такива.

# 872
Пламен е гнусен. Гнусно поведение, гнусни принципи, гнусен речник. Друго за него не искам да кажа, този човек е загуба на време.

# 873
Тоя Пацо ми е най-противния от всички. Такива като него знаят да лаят само пред хора, които виждат, че не могат да се защитят и на техен гръб си хранят егото.

# 874
Харесва ми Марио Спокоен и избягва конфликти,колкото и да го предизвикват.Съжалявам,че му се е случиоо това,което му се е случило.

# 875
Този Паци какво откачи? Същия откачалник като щерка си, непоносими са и двамата.

# 876
  • Някъде в Матрицата
Паци не знае, че в спортната академия завършват не само треньори, ами и учители по физическо. И кинезитерапевти. Не знам дали Марио я е завършил, но такава специалност има.

# 877
Не веднъж казаха, че винаги викат Марио при тях, но той не отива при тях… явно наистина има доза истина в думите против него
Наистина не може 15 човека да казват едно и също за даден човек и да не е вярно…
Но не отричам, че Пламен е отвратителен

# 878
бесен е

# 879
  • София
Самообладанието и спокойствието на Марио още повече изкарват Пацо извън кожата...пълен профан..

# 880
Ох, нарцисът Пацо вън! Потрес!

# 881
  • София
Тая Теодора мнооого ме дразни! Мнооого!

# 882
Според мен Марио говори твърде убедено, за да лъже. Може би има дипломи, с които още след излизането да ги покаже и да докаже какво и къде е завършил.
В момента Марио само печели още симпатии и утре ще бъде пак спасен с много висок вот, както беше предния път, когато беше номиниран.

# 883
  • София
На мен ми е интересно как Пацо каза, че Марио ходи да гледа момичетата в банята. Дали е вярно или просто, защото им прави косите там?

# 884
  • До сърцето...
Всички слушат как тоя истерик Пламен обижда Марио и мълчат като....

Общи условия

Активация на акаунт