BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 965
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 885
Не веднъж казаха, че винаги викат Марио при тях, но той не отива при тях… явно наистина има доза истина в думите против него
Наистина не може 15 човека да казват едно и също за даден човек и да не е вярно
Защо пък трябва да ходи при тях? И аз бих стояла далеч от “Паци”, Виктор, Петър и компанията им.

# 886
Пацо много противен

# 887
Пламен: Минзухар!
Марио: Зюмбюл. Пълен.
😁

# 888
Не е истина просто - обиждат се на минзухар и зюмбюл Joy

# 889
На 60 години, а се държи като Виктор, все едно са на 15.. Пролича си кой е минзухарът.
Силно симпатизирам на Марио, много ми е грозно как всички го нападат. И ще продължа да гласувам да остане в къщата, докато е номиниран.

# 890
  • София
Да ви попитам. Какво значи ЕФЕКТИРАШ, понеже Теодора доста използва тази дума...

Нещо като дефектираш, но без Д JoyJoy

# 891
Не веднъж казаха, че винаги викат Марио при тях, но той не отива при тях… явно наистина има доза истина в думите против него
Наистина не може 15 човека да казват едно и също за даден човек и да не е вярно
Защо пък трябва да ходи при тях? И аз бих стояла далеч от “Паци”, Виктор, Петър и компанита им.

И все пак… той не ходи буквално при никого

# 892
Марио си носи кръста. Joy

# 893
Беба е много грозна, Ванеса е хубавка.

# 894
Аз не мисля, че Марио е длъжен  да ходи при тях всеки път като го викат. При условие, че нон стоп го взимат на подбив и го навикват, нормално да държи дистанция.
Хареса ми как запази спокойствие сега,докато "Паци" крещя като луд.Видя се кой не е добре психически.

# 895
Наистина не може 15 човека да казват едно и също за даден човек и да не е вярно…
Но не отричам, че Пламен е отвратителен
Всъщност има. Динамиката на групата предполага винаги една черна овца.

# 896
Беба е много грозна, Ванеса е хубавка.
Е то това е истинският проблем на бледолия Теодор 😏

# 897
Ей, завиждам на Марио за самообладанието, което проявява! Това истински ги вбесява!😅🤣
Не е длъжен да ходи при тях, щом не се чувства добре в компанията им. Трябва ли да го нападат? Има нужда от лично пространство, предполагам,  че това е причината и да чисти непрестанно- никой не се върти край него, търси усамотение.

# 898
Всички вътре говорят как Марио се изкарва жертва, но не той, а те самите го превърнаха в такава. Много е лесно когато си част от глутницата да нападаш…

# 899
  • Варна
Този Паци какво откачи? Същия откачалник като щерка си, непоносими са и двамата.
Ау, дъщеря му не можех да я понасям...
Изобщо не вярвах, че е истинска жертва.

Общи условия

Активация на акаунт