BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 960
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 855
Усетил е, че ако само спи ще го изгонят, защото е безинтересен.

# 856
  • София

Ако може да ми обясните защо възприемате Теодора като дъно. Не се заяждам, наистина не разбирам. Да, фраска се на моменти, изтъква и непритежавани качества, но дъно?!
От 5 теми насам я обсъждаме в детайли, ако си пропуснала тези коментари, няма как пак да си пишем едно и също...
Всеки има правото да си харесва и да не харесва когото си иска... Всеки вижда неща у някого, които не одобрява и други, които одобрява...това е.

# 857
Виктор пак каза, че България щяла да види. Както миналата седмица каза, че България ще види, че са И умни. Той ако знае България какво мисли за него и Беба...

# 858
Теодора е грозна, Ванеса е хубава, това е голямата драма.

# 859
Ти? Избухлива?! Ама ти изглеждаш толкова спокойна.

# 860
Нито Беба, нито Ванеса са хубави.
До поведение е.

# 861
На мен Георги ми харесва като персонаж. В момента ми се струва, че е достатъчно хитър да си лежи в спалнята и да гледа сеира от първия ред. Виктор и Теодора как мъдро си говорят, а той седи и само ги подслушва деликатно.

# 862
  • София
Виктор как надменно гледа, повдигнал брадичка, крещи на Ванеса и се прави на фелдфебел..Тежкарее и се мутрее Laughing

# 863
Беба развали играта на Виктор.  Преди да се сдуши с нея беше от сравнително харесваните съквартиранти. И вътре се разбираше с голяма част от другите.  Така , че дълго време нямаше да е номиниран

Айде пак кризисен пр на бат М@нгал.

# 864
Единият от двамата щеше да е аут, ако бяха номинирани Теодора или Виктор. Тогава щяха да видят, че мнението на публиката за тях е основно негативно, с присмех.
Ванеса и Марио ще видите, че ще имат доста висок вот. Публиката се чувства подиграна с това, че не харесва Петър от ден 1 и връщането му миналата седмица.

# 865
Беба е номер 1! Тя е повече мъж от мъжете. Вие не я познавате! Тя навън е ехееее. И принципи има и всички я желаят.... Кога мога да гласувам да я изгонят?

# 866
Да ви попитам. Какво значи ЕФЕКТИРАШ, понеже Теодора доста използва тази дума...

# 867
Беба е номер 1! Тя е повече мъж от мъжете. Вие не я познавате! Тя навън е ехееее. И принципи има и всички я желаят.... Кога мога да гласувам да я изгонят?
И е много крайна! Уж щеше да слага край на отношенията си с Виктор, а все за него е залепена.

# 868
  • София
Като я номинират Laughing ...тогаваи аз ще си сваля приложението и поне пет пъти ще го деинсталирам, за да гласувам пет пъти против..

Пацо е от тия агресори, които като видят слаб характер и почва да го тъпче още повече, това кара хората да симпатизират на Марио, нищо че и той не е стока...

# 869
Триото агресори Пламен, Виктория и Теодор аут по най-бързия начин 🤮🤮🤮 Еее, най-сетне Виктория се смее, от злорадство

Общи условия

Активация на акаунт