BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 909
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 840
Темите са седмични... май?!

# 841
Ще има ли нова тема скоро? Аз мога да направя, но нямам идея как се правят тези готини украси тук, които има в тази и предните теми Grinning Ако никой не иска, нямам проблем да създам аз, но няма да е толкова красива.
Дори скучните счетоводители имат един основен принцип - предимство на съдържанието пред формата Stuck Out Tongue Winking Eye
Но не е ли рано още?

# 842
Кое ѝ е нормалното на Ванеса?
Настъпана невротична злобарка? С претенции за морал?
Всъщност, май сте права. Simple Smile
Това минава за нормално.
Но не е.
Ами най-малкото на външен вид. Освен това работи нещо, има образование, говори без тежък диалект, има някакъв речников запас, това в тази къща не е масово.

# 843
Какво работи?
Социалните ѝ мрежи показват едно моме дето е с невъзможни филтри и фукня.
Кое  я различава от джуклите Беба и Атижа?

# 844
  • Варна
И е истеричка. 🤣

# 845
Атижа и Ванеса са много по-добри от Теодора, изобщо няма място за сравнение. Не са идеални в никакъв случай, просто Теодора е дъно.

# 846
  • Варна
Като заговорихте за джуки, само на Ивоне ми харесва как са направени.

Мен тая жена само ме разсмива. Дори епизода с нападението над пакета на Ланеца и описанията на пакетите да другите съквартиранти. Не ме подразни, нито ми стана гнусно, само много смешно

# 847
Diziler защо сте махнали коментара ми, към снимката?! И така сте коментирали?
Четете избирателно ли?!
 Кой е казал, че това е най-големия проблем?! Темата за тази снимка е друга!

Е голяма работа, това да му е проблемът.  Не го слуша главата, драматизира и обсебва, това е много по-голям проблем.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 23:04 от Emilie_

# 848
Ивоне, без значение дали е мъж или жена, ми харесва и на мен, защото е интелигентна.

# 849
И няма грам искреност в поведението на Ванеса, със сигурност е чела книжки как да сме положителни в реалити и ей на, успява девойката.
Ако може да ми обясните защо възприемате Теодора като дъно. Не се заяждам, наистина не разбирам. Да, фраска се на моменти, изтъква и непритежавани качества, но дъно?!

# 850
Ванеса е най-добра приятелка на поп-фолк певицата Емануела. Преди, като тролеше Мартин Елвиса (може още да го прави, не я следя), редовно тагваше Ванеса на подигравателни сторита. Снимаше я в клипове.

# 851
  • София
Пацо как така реши да става толкова активен? В началото никой не го знаеше, че е там даже. Беше като саксия в ъгъла. Много е дразнещ. Не знам дъщеря му как се е представила в Ергенът.

# 852
И няма грам искреност в поведението на Ванеса, със сигурност е чела книжки как да сме положителни в реалити и ей на, успява девойката.
Ако може да ми обясните защо възприемате Теодора като дъно. Не се заяждам, наистина не разбирам. Да, фраска се на моменти, изтъква и непритежавани качества, но дъно?!
Играе си с Виктор, излага Велин, има самочувствие без покритие, заяжда се с всички по-слаби от нея, пасивно-агресивна е, речникът ѝ е беден.

# 853
Атижа и Ванеса са много по-добри от Теодора, изобщо няма място за сравнение. Не са идеални в никакъв случай, просто Теодора е дъно.
То не че тук някой е, освен ако не е Беба 2 😀

# 854
Пацо как така реши да става толкова активен? В началото никой не го знаеше, че е там даже. Беше като саксия в ъгъла. Много е дразнещ. Не знам дъщеря му как се е представила в Ергенът.
Превъзнасяха я като Ванеса колко била естествена и умна, ама не били компютри, а компоти.

Общи условия

Активация на акаунт