BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 904
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Според мен показват много малко от Марио. Абсолютно всеки изгонен съквартирант казва едно и също като излезе - Марио е дразнител, обижда, напада лично, после се крие и се прави на жертва. Няма как на всички да им е едно мнението, ако нямаше нещо вярно. Не показват нападките му - дори бил казал, че жените са животни още първата нощ, но не са го излъчили. Какво да мисля за него?

Иначе за Ванеса се чу в самия епизод, че имала здравословни проблеми и затова не можела да участва в мисията.

Каква точно е логиката ББ да защитяват Марио и да не показват всичко, продуцента да не е чичо му? За Енигмата дадоха бая неща, пък беше човек на зрителите, ББ много пъти го спасява.

Според мен Петър фърчи, и заслужено, изключително дразнеш е.
Ванеса играе много добре. Още от първият ден, но прозира. В началото я харесвах, но ми стана доста антипатична с крясацъте си. Имам си приятел, ама тука се лигавя с Гого и Петър, ама как бил казал Марио, че се натиска на мъжете. Е то си личи.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:08 от wonderwoman22

# 826
Никаква анемия няма тоя шебек, това го измисли от яд на момента като пореден аргумент за мъжкарлъка си - виж ме ма, и аз съм болен ама се боря.

# 827
То и Ванеска си ги къдри и наглася. Като се ококорчи и разкрещи , и решава, че всичко е точно и е убедителна. Ще ѝ се повярва.
А Викчо е позорен да зее на жена, но това друга тема.
Не мисля, че имат някакви генерални проблеми със здравето, иначе не биха били допуснати до шоуто. Циркове.

# 828
Според мен показват много малко от Марио. Абсолютно всеки изгонен съквартирант казва едно и също като излезе - Марио е дразнител, обижда, напада лично, после се крие и се прави на жертва. Няма как на всички да им е едно мнението, ако нямаше нещо вярно. Не показват нападките му - дори бил казал, че жените са животни още първата нощ, но не са го излъчили. Какво да мисля за него?

Иначе за Ванеса се чу в самия епизод, че имала здравословни проблеми и затова не можела да участва в мисията.

Каква точно е логиката ББ да защитяват Марио и да не показват всичко? За Енигмата дадоха бая неща, пък беше човек на зрителите, ББ много пъти го спасява.

Според мен Петър фърчи, и заслужено, изключително дразнеш е.
Ванеса играе много добре. Още от първият ден, но прозира. В началото я харесвах, но ми стана доста антипатична с крясацъте си. Имам си приятел, ама тука се лигавя с Гого и Петър, ама как бил казал Марио, че се натиска на мъжете.Е то си личи.

Логиката е, че в всеки сезон било то ББ, Ергенът и всякакъв такъв тип предавания, има поне по една “жертва”, като показват само едната страна на даден човек

# 829
Какви точно са медицинските тестове не е ясно. А и да има хора със специални уговорли им е добре дошло, защото ще станат дразнители.

# 830
  • София
Биг Брадър със сигурност ги е накарал да седят с нея на масата докато вечеря, това е факт. Обаче преди това с баницата и кафето нямаше такива неща. Тя самата Ванеса си каза, че ББ ги е карал да седят с нея вечерта. Ако ѝ беше казал да се превъзнася с яденето, веднага щеше да го натопи.

# 831
Опс, днес ще извикат Теодора и Виктор в изповедалнята заедно… ще имат новина от Велин Bowtie
https://www.facebook.com/share/v/184RbUuyNg/?mibextid=WC7FNe

Скрит текст:
Дори ББ им се подиграва

# 832
  • София
Опс, днес ще извикат Теодора и Виктор в изповедалнята заедно… ще имат новина от Велин Bowtie
https://www.facebook.com/share/v/184RbUuyNg/?mibextid=WC7FNe
Ох, писва ми от тая история. Да ги махат и двамата.
По- добре Велин да вкарат.

# 833
Ванеса е нормална /освен че е хубаво момиче без корекции/, рядкост не само в къщата, но и в обществото ни, което автоматично я прави един от фаворитите ми за финал наред с Радо, Гого и Атижа. Георги ми е слабост, така че може и той без доводи 🙂

# 834
Много ще се изкефя ако Велин зареже Теодора през Биг Брадър 😂

# 835
Време е да се появи Велин под някаква форма, дали на видео връзка или директно. Ама май е непълнолетен и трябва за влизане разрешение от родителите.

# 836
Прякорите обаче ми харесват:
Джуката, Джукеса
Батката, Куклата
Ланеца

Другите??

Блонди
Папатаци
Марсианеца
Италианеца
SmileSmileSmile

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:57 от Карла_Карла

# 837
  • USA
Каква точно е логиката ББ да защитяват Марио и да не показват всичко, продуцента да не е чичо му? За Енигмата дадоха бая неща, пък беше човек на зрителите, ББ много пъти го спасява.

Що за въпрос? Решили са, че не може само дразнители в къщата, трябва да има и жертви за сценария. Неговата житейска история най-добре се връзва с ролята на жертва,  а не на Косари и Гошовци и тн.

# 838
  • София
Ще има ли нова тема скоро? Аз мога да направя, но нямам идея как се правят тези готини украси тук, които има в тази и предните теми Grinning Ако никой не иска, нямам проблем да създам аз, но няма да е толкова красива.

# 839
  • София
Ще има ли нова тема скоро? Аз мога да направя, но нямам идея как се правят тези готини украси тук, които има в тази и предните теми Grinning Ако никой не иска, нямам проблем да създам аз, но няма да е толкова красива.
Само копираш първия пост от тази, променяш датите в заглавието и номер на темата, слагаш нова анкета и каквото друго прецениш като информация. В понеделник може да я пуснеш..за новата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт