BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 882
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 810
Паци според мен се зарадва, защото тя каза, че ще отиде да яде навън, а той й каза, че това са глупости и да седне на масата, да си ханпе и да се наслади на това, което са й дали.

# 811
Ох, толкова ми е антипатичен този човек, че няма накъде Confounded Може и да не съм обективна, но се съмнявам да е бил чистосърдечен, според мен го е казал от куртоазия.

# 812
  • София
Те всички бяха доволни, че поне някой ще яде  и спи. Това, което остави горчив вкус беше превъзнасянето колко е вкусно всичко всеки път, когато имаше храна.

# 813
  • София
ББ вика Ванеса в изповедалнята.

Следващ кадър в самата изповедалня.
Ванеса с лигав глас: Биг брадъър, може ли да си поръчам нещо?

Изобщо не чуваме за какво я викат, какво ѝ казват, обясняват ли, инструкции ли дават.

Мен ме кефи да гледам Беба и Вико. Отдавна не се бях смяла така. Жива карикатура са, даже понякога се чудя дали не са в роля, направо не ми се вярва, че са истински. От друга страна татуировка ББ 2024 и сребърен зъб говорят повече от хиляди думи. 😂

Да си ходи Петър. Адски досаден е.

# 814
Не знам защо е този хейт към Ванеса. В един от коментарите си към съквартирантите тя каза “Като Биг Брадът ме НАКАРА да седна на масата и да ям пред вас”… Ясно беше, че ѝ е казано къде и как да яде, иначе сигурно щяха да отрежат от бюджета им. Все пак това беше част от седмичната мисия.

# 815
  • софия
Дори аз, която не гледам внимателно, чух, че мисията е да се храни пред тях. Още в началото.

# 816
Не знам защо е този хейт към Ванеса. В един от коментарите си към съквартирантите тя каза “Като Биг Брадът ме НАКАРА да седна на масата и да ям пред вас”… Ясно беше, че е заставена, иначе сигурно щяха да отрежат от бюджета.
А защо е казала първо, че ще иде да яде отвън, та Пацо я върнал?! Май си наглася според ситуацията, не според брадъра.

# 817
Не знам, но на мен тази Ванеса ми е адски антипатична.
Има нещо в погледа, устичката и как скача като анаконда да хапе.
АКо имаше отрицателен вот, щях да гласувам за нея да се разкара.
А този разговор с Гого-детето показва само как го настройва и той понеже бебе невинно милото... клати глава.
Още не съм решила за кого ще дам вот. Марио така или иначе ще гласуват всички за него. Между Петър и Ванеса, предпочитам Петър да остане, та ще видим до утре какво ще избистря.

# 818
Не знам защо е този хейт към Ванеса. В един от коментарите си към съквартирантите тя каза “Като Биг Брадът ме НАКАРА да седна на масата и да ям пред вас”… Ясно беше, че е заставена, иначе сигурно щяха да отрежат от бюджета.
А защо е казала първо, че ще иде да яде отвън, та Пацо я върнал?! Май си наглася според ситуацията, не според брадъра.
Доколкото помня каза, че ѝ се иска да яде отвън, а Пацо отвърна “глупости, седни си”, нещо такова.

Това, че абсолютно всички бяха седнали на масата и я гледаха как яде сушито, не беше случайно. Най-малкото като се дразнят, нямаше умишлено да се въртят около нея, докато се храни.

# 819
  • USA
Според мен показват много малко от Марио. Абсолютно всеки изгонен съквартирант казва едно и също като излезе - Марио е дразнител, обижда, напада лично, после се крие и се прави на жертва. Няма как на всички да им е едно мнението, ако нямаше нещо вярно. Не показват нападките му - дори бил казал, че жените са животни още първата нощ, но не са го излъчили. Какво да мисля за него?

Иначе за Ванеса се чу в самия епизод, че имала здравословни проблеми и затова не можела да участва в мисията.

# 820
Какви здравословни проблеми, нали ги изследват преди влизането. Точно затова. Ако е анемична, няма да я вкарат. Дрън-дрън. Прави се на ударена.

# 821
Ванеса може да е хайтвана тук и във ФБ, но в ТТ има голяма “фен база”
Постоянно правят някакви едити на нея
Имайте на предвид, че голяма част от тази фен база явно са деца
(Георги също има и Анджела също имаше доста)

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:50 от Emo._

# 822
Какви здравословни проблеми, нали ги изследват преди влизането. Точно затова. Ако е анемична, няма да я вкарат. Дрън-дрън. Прави се на ударена.

Виктор вчера каза, че има анемия, но е там

# 823
  • гр.Пловдив
Лигоч пълен е Ванесата-кръвно,анемия,ама не съм пила 3в1 три дни,ама тва,ама онова ...!
Беба ,ако каже,че няма да яде 3 дни-значи няма да яде ! Smiling Imp

Много мърмори и се защитава безпричинно крехката Ванеска,ама не е само жена тя там,Хатиджето ,Веселка и Бебка не са толкова драматични и скимучещи лигочи ,биват-водят се,Бебата мрънкосва,ама не й е до припадък като на Ванеската жалбите ,незнам за какви галеници и привилигеровани става въпрос,но много ме дразни Ванесата и не я оправдавам за нищо.

# 824
Ванеса явно има здравословни проблеми и си е направила уговорки с продуцентите, така че да не си влошава здравето за сметка на шоуто. Това е умна постъпка. Ако Виктор е с анемия, също трябваше да си направи уговорки. Никой не му е виновен, че се е съгласил на всичко, само и само да влезе в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт