BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 882
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 795
Не мисля, че Ванеса е любимка на ББ. Той по-скоро я изкара от скатавката в която тя се беше вкарала.
 "Аз не съм такава!" Да, да, ама хапваше сладко, сладко пред всички.

# 796
  • София
Успях да изгледам и аз. Ванеса е много просто и елементарно същество, как ще яде пред всички? Как не й стана неудобно да й се завират в чинията? Не знам как не й присядаше, като всички се бяха втренчили в устата й.
Че и ядеше самодоволно ухилена до ушите, обяснявайки колко е вкусно. Rolling Eyes Това си беше жива гавра с труп, страшно долно! Дори не схвана какво й обясняват Виктор и Теодора, смятайте какво е нивото, като се има предвид и те колко са интелигентни, чуек.
Теодора като вземе да разсъждава кой колко и на кого се меШа и го каже сто пъти, направо лошо ми става. Ами научете го този български бе, хора!
Била "най-заподозрителна". Joy
Виктор има проблеми с гнева, нищо чудно да е от добавките, които зоба заради фитнеса. Те правят хората много лесно раздразнителни и бързо палещи се. Големи комплексари са с Петър двамата - "Аз съм мъжкар, ти не си мъжкар, не постъпваш мъжки като мен, ако си мъжкар, бъди мъжкар, дръж се мъжки...." Като петгодишни, брат.

Циганинът пък ако някой му каже нещо на въпреки, задължително е обвинен, че търси ефирно време и изява. На него никой няма право да му прави забележки, само той може да нарежда, кълне и обижда, всичко друго е дискриминация. Confused

# 797
След Петър ми се ще да махнат Виктор и Беба заедно, ама надали ще е толкова рано. Честно казано направо ми писна да ги гледам как се нахъсват един друг срещу всички останали. Даже Марио не ме дразни толкова, колкото те двамата и лицемерието им. Сигурна съм, че ако стане така да останат двамата, всеки ще си държи той да спечели, нищо, че се правят, че им е по-важно другия да спечели, всичко е някакво лицемерие при тях.
И Теодора нали щеше да страни от него?!? Лепнала се е като дъвка, понеже видя, че друг не може да склони да е толкова на нейна страна в къщата и се прави, че са големи приятели…

# 798
Беба ползва Виктор като ракета- носител. Той скача на всеки, съквартирантите се свиват мълчаливо, тя командва. Мутренски номера. Да видим докога ще ги търпят и кога ще започнат да номинират Виктор и Теодора. Тя е хитра.

# 799
  • Варна
Тези дупе и гащи много започнаха да ме дразнят с всичко, включително меШа ми бърка в здравето.

Аман от ревовете на ревльото и самочувствието на оная напомпаната.

# 800
Е голяма работа, това да му е проблемът.  Не го слуша главата, драматизира и обсебва, това е много по-голям проблем.

# 801
Марио, когато го спасят зрителите на номинации започва да набира инерция и да се прави на много важен. После идва един такъв като Пацо и пак го приземява. Струва ми се много объркан вътрешно и Ивонне е права за него, че има поне 6 личности, които излизат наяве в различни ситуации…
Някак добродушен, но пък и лукав и изменчив ми е. Няма твърда позиция, а е като ветропоказател (малко като Атижа). Не бих разчитала на него, в случай, че бяхме в една къща.
Гласувах Ванеса да остане и то не защото много я харесвам, а защото много не харесвам Петър, а малко по-малко не харесвам Марио. Вероятно е логично Петър да излезе, след като веднъж публиката го изгони, но ще видим.

Жалко, че малко хора мислим точно така…
Марио е много надценен от публиката

# 802
Какво ооо? Виктор в политиката
Това вече е върхът! Накъде отива тази държава

# 803
  • София
След Петър ми се ще да махнат Виктор и Беба заедно, ама надали ще е толкова рано. Честно казано направо ми писна да ги гледам как се нахъсват един друг срещу всички останали. Даже Марио не ме дразни толкова, колкото те двамата и лицемерието им. Сигурна съм, че ако стане така да останат двамата, всеки ще си държи той да спечели, нищо, че се правят, че им е по-важно другия да спечели, всичко е някакво лицемерие при тях.
И Теодора нали щеше да страни от него?!? Лепнала се е като дъвка, понеже видя, че друг не може да склони да е толкова на нейна страна в къщата и се прави, че са големи приятели…

Виктор още снощи каза на Ванеса пред всички, че с Теодора са си говорили по темата и всеки е там за победа. И двамата искат да спечелят, но ще са доволни, ако е поне единият от тях. В това няма лошо. Според мен и Ванеса би предпочела, ако не спечели тя поне да е Гого, а не Петър например.

# 804
Георги не иска имунитета ама след като минаха номинациите 🤣👀

# 805
  • SF
Без колебание оставих един глас за Марио в приложението. Искам всяка седмица да се спасява и на агресорите в къщата да им светне лампата.

Къде? Може ли да покажеш? Моето приложение вече не работи като хората. Искат да е абонирам за диемите, аз пък няма да се абонирам и ... Покажи, ако можеш.

# 806
За мен поведението на Ванеса беше дирижирано от ББ и те са я накарали да поръчва храна и кафе, както и да яде по този начин, че да ги дразни.
Същото важи и за Георги, който беше изкаран измамник, когато пуснаха часовника, защото ББ не се кефи да не му играят на игрите.

# 807
  • SF
Гледам из фейса, че Теодора е обявена за умна и интелигентна от някои и седя и се чудя. Хитра е, да, тарикатка, ама умна??? Докъде опряхме.. 🤣

Ами... да. Според някой си е направо корифей! Приятелките в Левски Г, които могат да говорят поне 5 минути, без да спрат, за извивка Л на миглите, вероятно я признават за най-вървежната мадама.

# 808
Не искам никой от тримата номинирани да си тръгва Sad
Докато не видя кадри, ще се съмнявам и че Ланеца си е спечелил имунитет, а не е решение на ББ.

На пръв поглед Ванеса предобри манджата, но на втори - толкова ли беше трудно другите да се зарадват, че поне един от тях е доволен?

# 809
Гладният на сития не вярва.😃

Общи условия

Активация на акаунт