BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 897
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 780
А дали Ванеса не стана галеница на ББ, защото е спечелила анкетата срещу Теодора за по-по-най?
И аз това се зачудих. Така и не можа да ми излезе на мен тази анкета, единствено във фб страницата на предаването видях коментари масово за Ванеса, че е по-красива и затова си помислих, че тя е спечелила. Пишеше, че резултатите от това гласуване ще помогнат на победителката в една от мисиите, затова явно Ванеса е спечелила.

# 781
АВЕ, МАНЯЦИ!
Сега се сетих на кого ми напомня Ивонката!
Имаше една група Army of Lovers, единият от мъжете там:

Какво мислите?

# 782
Марио е лесна жертва за номинация. Я номинирай например циганчето  и тогава гледай какво ще ти се стовари на главата- обвинения в расизъм, дискриминация, драматизъм...😵😴😮‍💨🤮Сещаш ли се?! 😂 Бас държа ,че ще го гледаме на финал.
 Още малко за не хОрмоничния Бебов

# 783
  • Sunshine state
Гледам из фейса, че Теодора е обявена за умна и интелигентна от някои и седя и се чудя. Хитра е, да, тарикатка, ама умна??? Докъде опряхме.. 🤣

# 784
Хем ревльо, хем пикльо. Истински мъжкар. Батка та дрънка. На кухо.
Ванеса е още по хубава като се ядоса.

# 785
Вчера Виктор беше бесен! Бесееен. Бесен беше казвам ви. Не видяхте ли в очите му, че беше бесен ?

# 786
Вчера Виктор беше бесен! Бесееен. Бесен беше казвам ви. Не видяхте ли в очите му, че беше бесен ?
Той е бесен почти перманентно. През останалото време реве, ама тогава пак си е бесен.

# 787
АВЕ, МАНЯЦИ!
Сега се сетих на кого ми напомня Ивонката!
Имаше една група Army of Lovers, единият от мъжете там:

Какво мислите?
И аз скоро видях прилика, но мнооого далечна. Army of lovers любими ❤️ Obsession може да е поздрав за Виторио 😀

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:10 от Catfish

# 788
  • Sunshine state
Той е бесен почти перманентно. През останалото време реве, ама тогава пак си е бесен.
М,да - бесен ревльо с протрит на чатала анцуг .

# 789
Е ама оня ден нали каза на Беба че хората отвън сме видели,че са умни. Има се и за умен, освен всичко останало
Хем тъпи,хем грозни ,хем самочувствието до небето и са си повярвали

# 790
Качили са промото за епизода, Паци пак се кара с Марио, но не ми изглежда, че Марио ще мълчи този път.

Ще има продължение по линията Ванеса-Теодора(виктор).

А Георги плаче, че не иска имунитета.

# 791
Той много бързо пали. Разбрал- неразбрал е готов да скочи във всеки момент. Агресията преди мисълта. Не е добре такова остро реагиране за всяко нещо. Никакъв контрол. Проблеми с гнева.

МН, Виктор и Беба се самонавиват, нахъсват се взаимно и вече атакуват Еверест. Мислят с агресия да разчистят конкурентите, за да си трасират пътя до победата.

# 792
  • Sunshine state
Той много бързо пали. Разбрал- неразбрал е готов да скочи във всеки момент. Агресията преди мисълта. Не е добре такова остро реагиране за всяко нещо. Никакъв контрол. Проблеми с гнева.
Типичен примат. Точно на австралопитек го оприличавам. И външно си приличат много.

# 793
  • София
Как пък стана, че Виктор и Беба са господарите на къщата? 😃 точно Ванеса беше тази, която разпореждаше кой ще пие кафе самосиндикално и ако не се лъжа имаше и преди такива изцепка. Като имаха оферта да вечерят на смени, Теодора стана и предложи някакъв план, за да ядат всички. Групата не се съгласи и не го направиха. Виктор агресира и реве, не съм го виждала да командва.

Ванеса не е галеница заради анкетата. Тя стана любимка на ББ преди да пуснат гласуването.

# 794
  • София
Подозирам, че Виктор се познава с някой местен бабаит и оттам му идва самочувствието, арогантността и чувството за безнаказаност. Щом се е завъртял и в политиката със сигурност има някакъв гръб...чий е, не се знае.. Има 5 думи в речника си, тъп на гъдулка, емоционално нестабилен и недорасъл, но скача на високо...
Най-вероятно е и от тия дето карат с 250 по пътищата, да не дава Господ да ги срещаме....
За съжаление ББ не се съобразява с лозунга: НЕ ПРАВЕТЕ ТЪПИТЕ ХОРА ИЗВЕСТНИ!

Общи условия

Активация на акаунт