BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 891
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 765
Все пак не бива да забравяме, че Марио е бил в Семинарията поради трагични обстоятелства в живота. Ако беше отраснал в нормално семейство, надали щеше да избере точно това образование. Прави впечатление, че започва да си джумоли някакви текстове от Библията, когато го изнервят „праведните“ съквартиранти. Това е неговият начин да се изрази. Просто не знае как да се защити.

Ванеса милата, много тежко ѝ е било да мляска пред другите и те как не могат да разберат жертвата ѝ? Освен това, дори да не е можела да не спи и затова да са я освободили от мисията, можеше да си взима съня за няколко часа (необходимия минимум) и пак да е съпричастна на останалите.

Много ме кефи Теодора – където мине оставя локви мозък след нея.

# 766
Велин още ли не се е отказал от Теодора? От този му пост си личи, че има акъл на 12 годишен.

# 767
Пърдишонко, ама твоето гадже иска да спят по едно и също време, за да са будни заедно.

# 768
# 769
Този в гръб на втората снимка е с много по-широки рамена.

# 770
Ванеса от ден едно 😁 играе по учебник. Скромното добро момиче, което не прави скандали, но винаги е в центъра им (и на камерата) да утешава и ръси мъдри пасторски поучения. И само отвреме-навреме, като някой си позволи да се изкаже критично за нея, блясва истинската ѝ същност с кокорене и врясъци. С тази мисия хем си угоди максимално, хем жертва успя да се изкара, хем поиздевателства над съквартирантите, хем се обиди, че не ѝ ръкопляскали.
Дразни ме вече този съсредоточен хейт върху Теодора и Виктор. Превръща се в чист булинг вече. Ще кажеш, че другите са нобелови лауреати. Той си е семпличък, но тя съвсем не е тъпа, каквато се опитват да я изкарат. Суетата ѝ е в повече.

# 771
Марио, когато го спасят зрителите на номинации започва да набира инерция и да се прави на много важен. После идва един такъв като Пацо и пак го приземява. Струва ми се много объркан вътрешно и Ивонне е права за него, че има поне 6 личности, които излизат наяве в различни ситуации…
Някак добродушен, но пък и лукав и изменчив ми е. Няма твърда позиция, а е като ветропоказател (малко като Атижа). Не бих разчитала на него, в случай, че бяхме в една къща.
Гласувах Ванеса да остане и то не защото много я харесвам, а защото много не харесвам Петър, а малко по-малко не харесвам Марио. Вероятно е логично Петър да излезе, след като веднъж публиката го изгони, но ще видим.

# 772
Не мисля, че има хейт или булинг срещу Виктор и Теодора. Чисто и просто са глупави и агресивни чуеци с жалка визия и огромно самочувствие без всякакво покритие и съвсем логично будят насмешкивост и ирония в зрителите. Точно пък тях да изкараме жертви, при положение че нон стоп обсъждат другите и се опитват да създават настроения и агресират срещу останалите съквартиранти, някак си не пасва

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:55 от Catfish

# 773
  • София
А дали Ванеса не стана галеница на ББ, защото е спечелила анкетата срещу Теодора за по-по-най?

# 774
А дали Ванеса не стана галеница на ББ, защото е спечелила анкетата срещу Теодора за по-по-най?

Кой каза, че е спечелила?

# 775
  • Sunshine state
Петър да хвърчи, стига да го спасявали. Крайно време е да разберат, че никой не го ще тоя "агент". 😆
Бас ловя, че не са преглеждали никакъв запис вчера с часовника и врътнаха тая интрига с Георги за сеир и скандали.
Виктор и Теодора се разпореждат вътре все едно са босове на мафията. Айде следващите да са те номиниране, ако може. Пацо изнагля и то към кого? Към най-слабия, естествено. Няма топки да се изрепчи на някого друг, ами на Марио. 😆
Ванеса и тя ме дразни - все тя лошо не била правила на никого, все не била говорила зад гърба.. Абе света вида ненапита направо. Иска много да се покаже в добра светлина.

# 776
  • Бургас

Веждата трябва да е нагоре, иначе не е мъж!
Забелязах,  като си говореха двамата пуяци Велин и Виктор и двамата вдигаха по една вежда.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:56 от begeli

# 777
Grinning Това е както котараците си вдигат опашките, и настръхват като се карат за някоя женска.

# 778
Беба-Амеба и Виктор-тъпото допреди известно време ми бяха забавни като сеир от индийски сериал, но вече взеха много да ме напрягат. То бива Дънинг-Крюгер ефект, бива да се самозабравят, но този тандем на една мозъчна клетка в брауново движение, съвсем прекали.
Амебата се държи като стопанка на къщата, претендира за висок интелект, а на всяка втора дума казва "меШАМ/меШАШ се", няма да казвам къде ми бърка като я чуя тази дума.
Виктор(ия) пък само се бие в гърдите какъв е мачо, а не само, че непрекъснато хленчи и циври, а и постоянно изпада в безсилна ярост, сякаш той има най-голямо право да съди другите. За принципи ще ми говори...Австралопитек!

# 779
Вчера Виктор отново показа "мъжко" поведение като започна да рита мебелите, паак за нещо се беше издразнил. Много нестабилен емоционално, има нескрита агресия в него, която в съчетание с нисък интелект го прави много неприятна компания и неприятен за гледане. Ако аз имах възможност да номинирам, бих ги изпидуркала и двамата едноклетъчни от къщата, с нищо не са ми интересни, простотии, безпочвени претенции  и егоизъм до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт