BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 897
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 930
Петър Енигмата излезе, да посрещнем Петър Бормашината Joy

И Петър Бормашината лети утре 🥳👀🤣

# 931
Марио си чисти от ден първи в къщата, каза че това го успокоявало.Марио ела в къщи, аз такива неща, че било недостойно няма да ти изплещя душко😂

# 932
А защо да не ги измие? Прави го, защото иска! Все с нещо трябва да си запълва времето. Не иска да седне при тях на масата,  не иска да си говори с тях. Всички разговори завършват с лични нападки, обвинения и обиди! Не го виня, че ги избягва!
Смирението, което проявява, е достойно за уважение!

# 933
Свалките на Петър 😳🤮🤮🤮

# 934
Гледам с малко закъснение. Пламен е за психиатър.
Аз и не гледам, само ви чета засега, че следя една поредица по Анимал планет.
А с коментарите ви загрявам като си го пусна после.

# 935
Пацолин е голям смешник!

# 936
Да ви попитам. Какво значи ЕФЕКТИРАШ, понеже Теодора доста използва тази дума...
Това е нещо като да афектираш, инфектираш и дефекираш, ама едновременно. Повечето от тези са откровено неграмотни, но за сметка на това пък със самочувствие до плюс безкрайност. Клишета отвсякъде.

# 937
Марио ги газлайтва. Нарочно. Познавам такива хора.
Ключът е в реакциите на останалите.
Пацо не му издържат нервите просто.
//
Атижка и Пешо - той си е типичен мъж. Стана ми. Днес няколко пъти, страхотно ми действаш. Това е ок. В нея е топката.

# 938
  • София
Погледнато от неговата гледна точка, миенето го успокоява...Но погледнато от тяхна, той им прави услуга и по този начин още повече се унижава... все едно им е слуга, още повече, че самият той не е ял!

# 939
Егати свалката е: “Става ми от теб”.

# 940
Няма обет и аскетизъм, а смирение.
Божията молитва за враговете му, когато го измъчват. Марио наистина е попил всичко от учението си в семинарията, но другото му аз го подтиква да върши и шашавости.
Точно смирение и обет
Мврси за подсещането.Одеве ми избяга думата Старост..

# 941
Атижка и Пешо - той си е типичен мъж
Жалко, че Ивонне не е била наблизо. Става, приближава, проверява, “лъжеш” обявява Joy

# 942
Марио прави косите на момичетата в банята, пък застаряващият минзухар си мисли, че Марио ги дебне голи в банята! Stuck Out Tongue Closed Eyes
И мислите на старчето са сбъркани като езика му. Да се излага на 60 год., опозори се сам.

Имаше един филм за едни сърдити старчета, забравила съм името му. Joy

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 23:37 от DNT177

# 943
Мисля малко по различно. Пламен, че изпадна в истерия, така беше. И взе да ги ръси каквито трябва и каквито не трябва. Но Марио изобщо не ми хареса. Говореше му снизходително, подигравателно и без никаквo уважение като към по-възрастен, дразнеше го нарочно. И той е най-възрастен там, другите затова мълчаха. Марио го играе а ла Луна, сам срещу всички. Днес разбрах защо са против него-той постоянно се дели, изпада в най-различни състояния и настроения и за да му обърне някой внимание все прави така, че да го молят все за нещо. Това са дефицити още от детските години.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 09:55 от *Амбър*

# 944
Ее Беба ни нахрани представителите на зодия Риби 🤣

Общи условия

Активация на акаунт