BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 910
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 990
Теодора изглеждаше много самодоволна, когато й съобщиха, че може да има писмо от Велин. Предвкусваше редове, пълни с любовни излияния. Когато разбра, че писмо няма да има, защото Велин се е отказал да й пише, тя се светна, че между тях се е пропукало /то, какво ли толкова е имало, де/.  Неприятно й стана, когато нарочно съобщиха, че гаджето й е само на 19 години. Голобрад юноша. Беше неприятно изненадана и, че той, който се появи в Биг Брадър да се бори за нея, сега някак се оттегля. Сигурно майката и бащата на Велин са му пообяснили някакви неща за кака Бебка. Или той сам се е досетил, виждайки денонощното гукане на двете неразделни гълъбчета в Къщата. Виктор беше готов да й напише не писмо, а цял любовен роман. И той усети, че Теодора вече няма кукла и реши да яхне вълната. Реши, че най-сетне е дошъл момента да заеме овакантеното място. Разбиииаш и бе, чуек. Теодора се досети, че нашия ще надмине и Шекспир по любовни поеми и ще задълбочи драмата й с Велин, и му нареди да не пише нищо. Направо си му каза, че няма смисъл. И Виктор гледаше като в небрано лозе. Всъщност разпоредбата й беше нещо като послание до Велин, че тя няма нищо общо с влюбения Шекспир. И понеже е манипулаторка, сега сигурно мисли схеми как да си върне 19 годишната играчка. Мистерия ми е, защо й е толкова важно. Виктор не разбира ли, че с тая жена няма да го бъде? Тя, всъщност, носи панталоните в една връзка. И такова хленчещо мекотело като него няма шанс при нея.

# 991
Няма как Велин да не се е усетил, двойният стандарт на Теодора е очеваден. Той не можел да следва жени в СМ и да им харесва снимките, пък тя обяснява в национален ефир, че все още не искала да си ляга, за да може с Виктор да се събудят заедно.

# 992
  • София
Ми като някой иска "тунингована" женица като Бебка ще си плаща, няма да седна да го мисля, я. Който и да е той, е толкова повърхностен и плиткоумен, колкото и тя. Защо Викторчо не се 'фана за Веселка, а тича след Бебка? Такива типажи се търсят един друг. Нито "дечко" е за съжаляване, нито Викторчо, моля ви се.
За никакво съжаляване не става въпрос, даже напротив... и двамата са бунаци, че са се огледали в тая карикатура изживяваща се като мутреса.

# 993
  • Враца
Егати свалката е: “Става ми от теб”.

и "представям си, как те шък, шък, шък.. "...  JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 01:25 от vmarinska

# 994
Егати свалката е: “Става ми от теб”.

и "като си представя как те шък, шък, шък.. "...  JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Не забравяйте “Наистина те харесвам, не е само за да те тресна.”

# 995
Теодора излезе най-умна в играта на будуване. Браво, гимнастиката я е научила на стратегии.

# 996
Без колебание оставих един глас за Марио в приложението. Искам всяка седмица да се спасява и на агресорите в къщата да им светне лампата.

Къде? Може ли да покажеш? Моето приложение вече не работи като хората. Искат да е абонирам за диемите, аз пък няма да се абонирам и ... Покажи, ако можеш.

В приложението ми излезе. Но както се вижда от снимката вече не ми е активна, защото съм дала глас.

# 997
Деинсталирай приложението и го инсталирай отново. Аз съм на работа в момента и аз, и двете ми колежки (хабер нямат от българския Биг Брадър, индийка и португалка са) гласуваха за Марио.
Само че се чудя как ще издържи момчето на толкова тормоз. На "Паци" не му прави чест и не му отива на годините да е толкоз злобен. Всъщност, той ми опротивя повече даже от Петър, а Ланеца ми стана някак симпатичен горкия, след рецитала.

# 998
Този Пламен може в Америка да им разправя, че е индианец и да иска репарации, дали се е сетил? Ако си сложи подходящите дрехи и едни пера - идеален водж да апачите става веднага.

# 999
Няма причини Марио да не е завършил Семинарията.
Статутът на учебното заведение към настоящия момент е на духовно училище с професионална насоченост (професионална гимназия), т.е. средно училище, което осъществява професионално и профилирано обучение. След успешно полагане на държавните зрелостни изпити по професията, завършилите получават и допълнително свидетелство по специалността: Източноправославно християнство – трета степен на професионална квалификация по професията „църковнослужител; свещенослужител“. 

# 1 000
Маймуната в черно и придворният шут, просто не осъзнават колко са жалки в собствената си нищожност.
Като едно мини пинчерче навлечено да не изстине. 
Но вълненият парцал му беше натъпкан в устата много бързо.
Подви опашка, и се завря в краката на стопанката си.

# 1 001
  • SF
Пламен не може и да се аргументира. Снове напред-назад и повтаря "Охльо!" С това плешиво теме и мазното парцалче отгоре, той ми прилича на охльов. На какъв се е направил с тази фризура? На тийнейджър със скъсаните колена и разкопчаната риза. Не харесвам хора като Пламен.

# 1 002

ПП. Мъжете искат по една Бебка до тях, защото такива жени са символ на определен статус, нека да не се лъжем.
Добро утро. Доста се чудех, дали въобще да отговарям на тази теза, но понеже мъжете в темата се броим на пръстите на едната ръка и ако премълча, ще бъде мълчаливо съгласие.
Мъжът, който би искал подобна жена, до себе си, за да отразява финансовия, социалния или какъвто и да е друг статус е точно толкова качествен човек, колкото и придатъка до него.
Моля, недейте генерализира, да малко сме, но все още ни има -  нормалните мъже. Благодаря, предварително.

# 1 003
  • SF
Ние не харесваме Теодора. Обобщавам с това "ние". Повечето от нас не я харесват. Намират я за тъпо, ограничено парче, което се вълнува от 5 неща в този живот. За света, в който живее, има нулеви познания . Предполагам, че квартала, който живее, знае много!
Сигурно и Виктор се мисли, че е топа на топа и тяло, прическа, брада, вежди, нокти - всичко му е тамън. Но аз въобще не харесвам такива табуретки или батки, които се объркват, че заради тестостерона, който ръсят, всички се редим на опашка за тях.

# 1 004
19 годишният може и да не умее да пише с химикалка. Само на телефона и лаптопа.

Общи условия

Активация на акаунт