BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 867
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 005
19 годишният може и да не умее да пише с химикалка. Само на телефона и лаптопа.
Ех, какви сте лоши. Може да няма нищо общо с това, може да са го викнали в късен час и да не е могъл да отиде, защото трябва да си ляга за училище. 😁

# 1 006
Тази седмица очаквам разговор между Велин и Теодора, в който Велин й казва, че връзката им е чао.

# 1 007
Тази седмица очаквам разговор между Велин и Теодора, в който Велин й казва, че връзката им е чао.
Така ли се захвърля сериозна връзка от 5 месеца. 😁

# 1 008
Спуках се от смях на репликите, които подхвърляше Марио на Пацо Joy Че бил стар, ще стъпи накриво и прочие. Не знам нарочно ли го прави, но си го бива за провокатор. За чичака мога да кажа само, че ми предизвиква позиви за повръщане. Подразни ме и как някои хора се опитваха да уговарят Марио да яде, но не защото им пука за него, а за се откаже от намеренията си и могат отново да го обявят за безхарактерен.

# 1 009
По едно време даваха Пацо с наколенка и вероятно този момент му припомни Марио.
А глупостта, че той не бил в семинария, а в някаква секта според Пацо, показва, че чичката дори понятие няма, ако не от религии и конфесии, то поне от църковна музика. Марио не очаквах да извади такъв глас и подобно песнопение двата пъти, в които го чух.
И текстът със значението му, и техниката на изпълнение не могат да се научат без преподаватели.
При нещастния си млад живот , който е имал Марио, май някой му е направил голямо добро, за да отиде в подобно училище, с което сега овладява лошите демони в характера си, ведно с притеснителните гени.
Той води пред всички ежедневна борба със себе си, като очевидно добрата му страна доминира.
Единствената лична обида беше зюмбюл, с който заслужено закичи смешния гринго.

# 1 010
Всъщност снощи защо агресира Пацо към Марио? Защото го е номинирал - ми те колко хора номинираха Марио, пък не съм чул той да ги нарича с обидни имена и да им крещи. И това мълчание на съквартирантите, докато Марио беше охулван и обиждан ЕДИНСТВЕНО защото се опита да се аргументира пред Пацо защо го е номинирал е отвратително и много показателно за всички там. Как пък един не каза "Пацо, стига си викал, неприятно ми е, всеки трябва да номинира двама, не си прав да го нападаш, дори и той да  не те харесва". Не, от първия до последния, даже Веселка промълви нещо против Марио, подкрепят простащината и агресията. Сори, но за мен този сезон трябва да завърши без победител.

# 1 011
Пацо не можа да преглътне факта, че му напомниха за възрастта му и здравословния проблем. Един вид, Марио му казва да си ходи вкъщи, да си гледа старините. Но Пацо не приема, че е стар. С прическа, облекло и пр. ще се докарва на младеж.
Просто някои хора не искат да се примирят с остаряването, в което няма нищо лошо, стига да не е свързано с влошено здравословно състояние и качество на живот. Но някои хора не искат да го приемат.
Друг е въпросът, че Пацо не е добре с крака и ако се контузи дори и леко по време на игрите, при него възстановяването няма да е толкова бързо, както при млад човек. За което Марио беше напълно прав, но старчето не иска да се вслуша в думите на Марио.

# 1 012
  • София
Всички са много “ интелигентни”, но постоянно си противоречат. Пацо беше върло обиден от намеците, че е стар, но после се опита да затапи Марио с факта, че малкият му внук е по- голям от него и не е уважително да го нарича Паци.

# 1 013
Всички мълчат и гледат като суяци!

# 1 014
Пацо не можа да преглътне факта, че му напомниха за възрастта му и здравословния проблем. Един вид, Марио му казва да си ходи вкъщи, да си гледа старините. Но Пацо не приема, че е стар. С прическа, облекло и пр. ще се докарва на младеж.
Просто някои хора не искат да се примирят с остаряването, в което няма нищо лошо, стига да не е свързано с влошено здравословно състояние и качество на живот. Но някои хора не искат да го приемат.
Друг е въпросът, че Пацо не е добре с крака и ако се контузи дори и леко по време на игрите, при него възстановяването няма да е толкова бързо, както при млад човек. За което Марио беше напълно прав, но старчето не иска да се вслуша в думите на Марио.

Точно, Марио не е глупав и го е видял. То е очевидно, де. И го удари по слабото място. А това за крака беше култово, защото можеше да е израз както на искрена загриженост, така и метафорично предупреждение Simple Smile
Скрит текст:
Някой знае ли на колко лайка имаме право, преди да свършат?

# 1 015
А глупостта, че той не бил в семинария, а в някаква секта според Пацо, показва, че чичката дори понятие няма, ако не от религии и конфесии, то поне от църковна музика.
Да, на няколко пъти го хващам, че грам си няма понятие. Мисля, че в понеделнишкия лайв  Георги Ланеца беше взел за слушател Пацо на двора. И му казва "аз знам евангелието наизуст, разбираш ли"? И Пацо кимва. Съгласява се. Ама не му хрумва да пита "Кое евангелие? Според Лука, според Марко, според Йоан, според Матей"?  Гошката продължава на тема  каква символика имало в това, че Петър бил си носил кръста в понеделник, когато го върнаха.  "Ние евангелистите това, ние евангелистите онова. И когато Господ тръгнал към хълма, той е знаел, че ще бъде разпънат..." . Ама Пацо не се сеща да му каже "Не Господ, а Иисус", ама както и да е. Той кимва одобрително на всяка една глупост, която му говори Гошката с ланците. По това става ясно, че грам си няма понятие от тази тематика. Дори и от най-елементарни неща, които и децата знаят.
Големият патриот и националист, дето е избягал за 31 години в... Америка.

# 1 016
Пацо не можа да преглътне факта, че му напомниха за възрастта му и здравословния проблем. Един вид, Марио му казва да си ходи вкъщи, да си гледа старините. Но Пацо не приема, че е стар.
Още от визитката му пролича, когато изтъкна, че има млада жена. Дали е добра, умна, работлива, красива - няма значение, важното е да е млада, защото чичо Паци ментално все още е в пубертета.

# 1 017
Пламен изглеждаше като ненормалник вчера, държа се също толкова безобразно като дъщеря си. При една номинация ще бъде аут на момента.

# 1 018
  • София
Всички мълчат и гледат като суяци!
Абсолютно, мислех, че поне Веселка е добра душа, но и тя измърмори, че Марио си го е заслужил! С какво??!!
 Сами казаха , че той винаги чисти и мие чиниите, но после бил мърльо, че носел едни и същи  боксерки, въпреки че имаше кадри как си ги пере. Докато за Беба, дето не сваля тая розова пижама няма такива коментари.После изведнъж се сетиха, че това миене на чинии някак си ги излага пред зрителите и заформиха лют скандал,  без да им е казал една дума. Не знам как издържа този човек! Изкарват го луд, но има много по- здрава психика от всички там.

# 1 019
Всеки участник вътре има тригърна точка, при чието докосване подскача. Гош реагира при "манго", Виктор  и Петър са неуверени в мъжката си тежест и с многократна заявка, че са "мъжкари" ни убеждават в това, Беба е  класна, неотразима и интелигентна, А го е оспорил някой, А се е вкарал във филм.
На Пацо тригър му е възраст и той ясно личи от стайлинга му. Направо е като злобна оса, която със заплашителния си вид крещи - а си ми докоснал  жълто-черното телце, а си ужилен на мига.
Както и да се докарва обаче, по-млад няма да стане, но определено става смешен.

Искам повече от Ивоне да видя, но тя е толкова обиграна, че се плъзга на всяка провокация и създава усещане за недосегаемост. Освен фиксацията в размера.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:04 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт