BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 897
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
Този Пламен може в Америка да им разправя, че е индианец и да иска репарации, дали се е сетил? Ако си сложи подходящите дрехи и едни пера - идеален водж да апачите става веднага.
Освен, че се разсмях на поста ти, но и разчетох ника ти като "фиркания Джон"

# 1 021
Виждаме само едната страна. Например на номинациите някой каза, че Марио е много избухлив. А ние не сме го виждали да избухва. Така че със сигурност има неизлъчени неща. Отредена му е ролята на мъченик и ще показват само това.

# 1 022
Аз съм сигурна, че Марио е дразнител, въпросът е, че аз не бих могла да с е изнервя на такъв човек. Все едно да се дразня на дете, той се държи като от друг свят, твърде далечен ми е, за да го взема насериозно. А и тип избухливци, като Викито, ми лазят по нервите повече. Пацо…ябълката хич не е паднала далеч от дървото, личи си кръвната връзка с дъщеря му.

# 1 023
Пацо не можа да преглътне факта, че му напомниха за възрастта му и здравословния проблем. Един вид, Марио му казва да си ходи вкъщи, да си гледа старините. Но Пацо не приема, че е стар. С прическа, облекло и пр. ще се докарва на младеж.
Просто някои хора не искат да се примирят с остаряването, в което няма нищо лошо, стига да не е свързано с влошено здравословно състояние и качество на живот. Но някои хора не искат да го приемат.
Друг е въпросът, че Пацо не е добре с крака и ако се контузи дори и леко по време на игрите, при него възстановяването няма да е толкова бързо, както при млад човек. За което Марио беше напълно прав, но старчето не иска да се вслуша в думите на Марио.

Така е, но пък и Марио не е Ок, да набляга  на възрастта и здравословният проблем на Пацо, и да му дава наклон, какво да прави с оглед възрастта си. Навлизане в личното пространство е, и в правото на Пацо да се изживява като младеж, и ако иска да си рискува здравето в Брадъра. Иначе държанието на Пацо в скандалите е отвратително. Но и Марио има трески за дялане в поведението си, но неговият натюрел по ми харесва, и добре че се е насочил към Бог и религията които го облагородяват, но има някои кофти неща и в неговият характер.

# 1 024
  • До сърцето...
... държанието на Пацо в скандалите е отвратително. Но и Марио има трески за дялане в поведението си, но неговият натюрел по ми харесва, и добре че се е насочил към Бог и религията които го облагородяват, но има някои кофти неща и в неговият характер.
Ама то всеки си има кофти черти в характера, не се сещам за някой без кусури (конкретно за къщата, не че и в живота не е така).
Но директните обиди като "охлюв", "мизерник" и каквото още се изля от устата на въпросния 60 годишен комплексар, говорят за ниската му позиция като социален индивид (оф, не знам как да го кажа, че да не ме изтрият и се получи този префърцунен израз)

# 1 025
Аз съм сигурна, че Марио е дразнител, въпросът е, че аз не бих могла да с е изнервя на такъв човек. Все едно да се дразня на дете, той се държи като от друг свят, твърде далечен ми е, за да го взема насериозно.
Разбирам, но обстоятелствата в къщата са различни. Те прекарват 24/7 заедно и то в продължение на месеци. Няма как да се избегне дразнителят (в случая Марио), няма къде да се скрият - те имат всичко на всичко две стаи. Това плюс гладът, липсата на цигари, умората и стресът от камерите са взривоопасна комбинация. Нормално е нервите да избият малко или много, дори и в кротки хора като Веселка, Гого и т.н.

# 1 026
  • Сф
Някакво интервю на Анжела гледах аз, а тя излезе отдавна,  в което сподели, че Марио много ги дразни вътре. Явно не виждаме всичко. И все пак, каквото и да прави, не мога до оправдаят реакцията на Паци. И няма нищо чудно, той е със същия мутрински манталитет на " величие" като Теодора. Не го ли чухте? -Марио не може да му стъпи на малкото пръстче,  на годините, на физкултурата Grinning ,абе на нищо! Какъв живот е живял той и опит има. Къде сме ние, къде е той.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 027
Не са ни показали изглежда тази избухлива част от Марио, както не бяха показали близостта между Ванеса и Гого. Може да ни изненадат днес в лайфа с нещо ново.
Аз искам да видя обявяването на резултатите от анкетата и последвалият разговор между умните Беба и Виктор как нещо май България не ги вижда както те си мислят. Joy

# 1 028
Скрит текст:
Пацо не можа да преглътне факта, че му напомниха за възрастта му и здравословния проблем. Един вид, Марио му казва да си ходи вкъщи, да си гледа старините. Но Пацо не приема, че е стар. С прическа, облекло и пр. ще се докарва на младеж.
Просто някои хора не искат да се примирят с остаряването, в което няма нищо лошо, стига да не е свързано с влошено здравословно състояние и качество на живот. Но някои хора не искат да го приемат.
Друг е въпросът, че Пацо не е добре с крака и ако се контузи дори и леко по време на игрите, при него възстановяването няма да е толкова бързо, както при млад човек. За което Марио беше напълно прав, но старчето не иска да се вслуша в думите на Марио.
[/spoiler]
Така е, но пък и Марио не е Ок, да набляга  на възрастта и здравословният проблем на Пацо, и да му дава наклон, какво да прави с оглед възрастта си. Навлизане в личното пространство е, и в правото на Пацо да се изживява като младеж, и ако иска да си рискува здравето в Брадъра. Иначе държанието на Пацо в скандалите е отвратително. Но и Марио има трески за дялане в поведението си, но неговият натюрел по ми харесва, и добре че се е насочил към Бог и религията които го облагородяват, но има някои кофти неща и в неговият характер.
Много често Марио върши неща без да се замисля. Засегна уязвимото място на Пацо, ама това не прави думите му неверни. Преди време беше взел чужда чаша с кафе и си пиеше от нея, с което разлюти една от жените, защото чашата била нейна. Завеян е. Не прави тези неща с умисъл да нарани някого.
Грешката му снощи беше, че изобщо тръгна да се обяснява защо номинирал, как номинирал и пр. Беше ненужно
 ПП Опитах да сложа дългите цитати в Скрит текст, нещо не ми се получи.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 12:37 от DNT177

# 1 029
Аз не разбрах откъде дойде агресията на Виктор към Марио? Вчера бяха такива заплахи и от негова страна.. И тримата агресори Пламен, Тедата и Виктор все заплашват физически, че видиш ли ако били навънка.. Те ще задминат Косара с дъската и пироните 😳 И някак си им вярвам че биха обезобразили с бой хора, които с нещо минимално са им закачили егото и това честно казано е плашещо, защото такива индивиди живеят между нас

# 1 030
Косара вече ми изглежда безобидна пред хората, които останаха вътре. Виктор ми е смешен със заплахите си, защото не мога да го взема насериозно, като го гледам да реве минимум 2 пъти във всеки епизод.

# 1 031

Гейшата на Торанага сама 😄

# 1 032
Ама то всеки си има кофти черти в характера, не се сещам за някой без кусури (конкретно за къщата, не че и в живота не е така).

Ивоне. Тя/той ми е топа като поведение в къщата. Никога не засяга никого, не отвръща на агресията с агресия, има благ и кротък характер, неконфликтна личност , при нея нищо не е на всяка цена. И умее да се наслаждава на живота, дори без храна, кафе, цигари, вместо да агресира поради липсата им. Веселка ми е вторият избор, но не бих избрал нея за победител пред Ивоне, заради някои много дребни и редки моменти в нейното поведение до момента в къщата, но за мен тя е вторият който най много заслужава да спечели след Ивоне.

Дори това което възмути обществото, обсъждането на пакетите на мъжете, аз го намирам за част от базиците в затвореното им общество, те вече толкова време са прекарали заедно и неразделно 24/7, че е нормално разговорите да са непринудени. А тя ясно че не ги е обарала по пакетите, всички тия цифри и сантиметри бяха измишльотина като 1800-те мъже с които е била.

Единственото което може да е отблъскващо в нейният характер, за консервативната част на обществото, е че често, разговорите с нея са на сексуална тематика. Това да и е кусура в характера.

# 1 033
  • Сф
Абе хора, четях си коментарите във фейса и имаше линк към профила на Велин. Турил е Ланеца как рецитира,но по ме притесни, че е лайкнал страницата "квартал Христо Ботев-Циганската махала". Велинчо да е от братята? Да не се окаже и Тодорка не точно от Левски Г?
Не че имам нещо против ромите,  но това изхвърляне на гол тумбак рЕзко ми се изяснява.
Той Ланеца още заподозря/подуши " своите" Grinning

# 1 034
Това че Ивон е хитра обиграна лисица, не я прави човек с "кротък и благ характер" Мнооого е далеч от образа на благ човек. Да си конфликтен не винаги означава да викаш и крещиш като тримата глупаци. Пасивната агресия е винаги по-опасна, защото идва от хора, които най-малко очакваш и добре приети в обществото. Не съм чула добрите измамници да са груби и недодялани, а тъкмо обратното симпатични и с добри обноски и маниери. Бел Ами 😏

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 12:03 от Catfish

Общи условия

Активация на акаунт