BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 956
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Марио им е обявил гладна стачка, тип шантаж,  като целта му е да привличе внимание, да бъде различен, да му се молят и да буди съжаление....най-вече у зрителите..Сам по себе си, той няма с какво да изпъкне и затова може би нарочно провокира и си търси агресор, за да му бъде като ракета-носител, която ще го изстреля към финала. Хората не харесват толкова самият Марио, а мразят агресора му, което автоматично излиза като симпатия към него...Просто превръща дефекта в ефект.

# 1 036
  • USA

ПП. Мъжете искат по една Бебка до тях, защото такива жени са символ на определен статус, нека да не се лъжем.
Добро утро. Доста се чудех, дали въобще да отговарям на тази теза, но понеже мъжете в темата се броим на пръстите на едната ръка и ако премълча, ще бъде мълчаливо съгласие.
Мъжът, който би искал подобна жена, до себе си, за да отразява финансовия, социалния или какъвто и да е друг статус е точно толкова качествен човек, колкото и придатъка до него.
Моля, недейте генерализира, да малко сме, но все още ни има -  нормалните мъже. Благодаря, предварително.

Добро да е. Явно на мен майчината реч ми се губи, защото не вложих никакво генерализиране в поста си. Въпроса беше за мъжете, които биха искали такава като Беба. Защо изтри "Ми като някой иска "тунингована" женица като Бебка ще си плаща, няма да седна да го мисля, я. Който и да е той, е толкова повърхностен и плиткоумен, колкото и тя." от поста ми, за да го повториш в отговор? Мерси. Simple Smile

# 1 037
Аз преди споделих, че не на всички снимки във ФБ профила си Георги е с ланците, но писахте, че греша. После разбрах, че има два  и аз съм видяла този и без тях, сега ми изскочи отново
Georgi Markov Music.
Магазинчето на жена му за "битова" ме разсмя. Голям сбирщайн.

# 1 038
Мегз, която си мечтаеше да е глупава за да й тече по-бавно мисълта ще е коментатор довечера 😀.

# 1 039
  • USA
Ох, този Георги Блажев ми е такава мъка да го слушам. Жалко, че постоянно си допълват бройките коментатори с него.

# 1 040
  • гр.Пловдив
Аз не разбрах откъде дойде агресията на Виктор към Марио? Вчера бяха такива заплахи и от негова страна.. И тримата агресори Пламен, Тедата и Виктор все заплашват физически, че видиш ли ако били навънка.. Те ще задминат Косара с дъската и пироните 😳 И някак си им вярвам че биха обезобразили с бой хора, които с нещо минимално са им закачили егото и това честно казано е плашещо, защото такива индивиди живеят между нас

Абсолютно!
И на мен това ми прави впечатление на няколко пъти,че все заплашват -ако били не тук,ами отвън ?! И то кой-отново Марио...направо са отвратителни .

Коментарното студио тази вечер ми харесва

# 1 041
Мегз, която си мечтаеше да е глупава за да й тече по-бавно мисълта ще е коментатор довечера 😀.

Ооо, ужасна дамска селекция. Добре че е поне Блажев да ме развеселява

# 1 042
Ох, този Георги Блажев ми е такава мъка да го слушам. Жалко, че постоянно си допълват бройките коментатори с него.
Всички коментатори са тотал щета воглаве с Божана. Хора, които са отблъскващи като поведение, да внасят коректив ...Confounded

# 1 043
Виктор няколко пъти повтори, че ако били навън Марио щял вече да спи, нямало даже Бърза помощ да дочака...

Трупат активи за Марио по този начин, който най-вероятно ги дразни страшно много, но това, че възрастни хора крещят, обиждайки, не е приемливо.

Само Ивоне не  се е отпуснала май.

# 1 044
Повечето там са приели Марио като някаква нисша форма на живот, за да могат да си избиват комплексите, не осъзнавайки, че са си вкарали автогол, защото когато този "охлюв" реши да отвърне на удара и/или се защити, това тригърва още повече егото им и реагират като изтървани от лудницата или затвора. Един вид "откъде-накъде този плазмодий ще има наглостта да ми говори така на мене-великия ... ".

# 1 045
Снощната среща на "влюбените" по малките часове на нощта беше някаква пародия.
Петър постоянно говори за предстоящия секс извън Къщата. Каза на Атижа, че целта му не е само да я "тресне", един вид търси отношения с перспектива, обаче само за секс говори. Побърза да я информира, че е възбуден, сякаш това е най- важното в  разговор между двама "влюбени". Петър не умее да общува с жена, не умее да ухажва. Само плътските удоволствия са в главата му. Не взаимни удоволствия, не интимност, близост между тях двамата, а само неговите удоволствия, неговите нужди. Егоизмът му. И Атижа се съгласи, което е неприемливо за една уважаваща себе си жена.
Много неприятно впечатление ми направи думата "отворена" за Атижа и че била жена, която обича удоволствията. Един вид тя има богат актив, практически умения и ще го обслужи извън Къщата. Качествена услуга. Той да извлече ползата от нейните умения. Сякаш е лека жена и само това е нейното предназначение. Което е изключително селско, ориенталско, ограничено. Да нарича жената "отворена"!!! И да си мечтае за задоволяването, което тя ще му донесе, без да го е грижа дали той ще донесе някакво удоволствие на нея.
Дано довечера Петър да си отиде!

# 1 046
Не е така, той каза че е като бормашина в леглото. GrinningТова значи че ще се постарае и на нея да донесе удоволствие.  Той е превъзбуден и иска да е тресне, та две не вижда, ама осъзнава, че ще трябва да се постарае за да стигне до трескането, та за това и сваля звезди, недодялано.

Атижа ми прилича на жена която би се привлякла от всеки нормално изглеждащ мъж, който се отнася мило и джентълменски с нея, тя е реактивна, не е активна, и Петър според мен въпреки че е доста недодялан в свалката, има шансове за успех.

Иначе има готин характер, тя също ми е в топа на класацията при Ивоне и Веселка

# 1 047
На мен подборът на коментатори не ми харесва, но каквото такова.

# 1 048

Хаха, Мегз ми беше фаворитка в нейния сезон… 🫣👀 някак си стигна до 4 място

# 1 049
Има ли и тази седмица скрийншот във Фейса как върви гласуването за сега? България ще “тресне” ли Петър? 😁

Общи условия

Активация на акаунт