BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 021
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 065
Някой има ли представа от кой край на Бг са близките на Атижа? Едва ли всички са от САЩ.

# 1 066
  • Варна
Забравих да коментирам, че ми се струва, че Беба нарича всички жени в къщата "к*рви", но биг брадър я цензурира и не мога хубаво да чуя.
Но докато се гримираше и говореше с Виктор и беснееше, нарече жените по този начин.

Моля, обяснете ми какво значи тригърва?

# 1 067
  • Враца
Спуках се от смях на репликите, които подхвърляше Марио на Пацо Joy Че бил стар, ще стъпи накриво и прочие. Не знам нарочно ли го прави, но си го бива за провокатор. За чичака мога да кажа само, че ми предизвиква позиви за повръщане. Подразни ме и как някои хора се опитваха да уговарят Марио да яде, но не защото им пука за него, а за се откаже от намеренията си и могат отново да го обявят за безхарактерен.

Освен, че се изредиха всички да го карат да яде, все едно е малко дете, а не голям човек, който може сам да си решава какво да прави, решиха да му забранят да мие !!!!! Понеже циганина го "измисли" това и всички като овце, след него! Направо, ми се повдигна кръвното налягане!

# 1 068
От цялата сбирщина в къщата, най-забавна ми е Ивонне. Забавлява се и не взима нещата на сериозно, докато останалите са като в индийски сериал. То "любови", то скандали кой да яде, да пуши, да мие чинии. Взеха да идват в повече битовизмите.

# 1 069
  • Враца
..... куция проскубан петел, уникалната умница и красавица, както и на зверчето което  и ходи по дупето.
....

Тези определения много ми харесаха! Особено, "куция проскубан петел". Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Веселка ми е неприятна от началото, чак снощи разбрах , защо точно.

Ивоне също не харсвам, а как се бута в хората , целува ги, прегръща, опипва.. направо... нямам думи.
Също забелязах, че стържещият  и глас, дори за малко да го чуя, ми се набива много неприятно в главата.

# 1 070
Пламен, Беба и Виктор са отвратителни. Имат самочувствието, без покритие, че са на върха на хранителната верига. За тях високият тон, унижаването с обиди са аргументите. Имат типичното поведение на хора, семпли интелектуално.
По-страшно от това да си тъп, е само да си тъп и агресивен. А и тримата са такива.

# 1 071
Снощи пак не можах да гледам, бях на рожден ден. Добре, че сте вие тук, да се ориентирам в обстановката.

Пацо не е стар. На 58 бил. Никак не е престарял, не е на 78 или 88. Той просто е тъп. Старомоден е, но не му е от възрастта, такъв си е бил и на младини и пак не е прескачал локви и пак си е бил смотан. Комичен образ. Задръстен, смотан. Опитвал се да се прави на млад... Не се опитва, въобще даже. Точно такива "мъжкари", рокери, мотористи, са били модерни във времето, в което е бил на 20. Нещо като Виктор сега. Той просто не е прогресирал ни на йота, останал си е там. На нищо не се прави, съвсем оригинален си е, и акъла му е толкова, колкото се вижда.

# 1 072
Досега не сме гледали чак толкова агресивен Брадър, нито Вип нито Биг.

Велин още следва Беба, явно е на същото умствено ниво като другите двама от триъгълника. Демек умен. Хаха!

# 1 073
  • Sofia
Беба ли го лакира ?

# 1 074
Досега не сме гледали чак толкова агресивен Брадър, нито Вип нито Биг
Явно ти не си гледала.Simple Smile Какви войни са се водили с Динко, Луна,Жени Калканджиева,Кулагин и тн.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 18:18 от *Амбър*

# 1 075
Гледала съм ги, обаче тези от ранга на Динко и Луна са за психиатрията. Тук не смятам, че има такива, проблемът е, че са тъпи като гъбено семе.

# 1 076
Е нивото на интелигентност не го коментираме..щото никакво го няма.Grinning Но никой не ми се струва плашещо агресивен тук.Даже смятам,че са доста задружни.

# 1 077
  • SF
Не обобщавайте. Имало е всякакви брадъри и с обикновени хора, и с випове. И едните и другите не знаеха столиците, колко букви има нашата азбука и т.н., и едните и другите се караха за храна и цигари. Даже мисля, че виповете бяха по-гладни от обикновените хора.

# 1 078
https://www.facebook.com/share/v/1DceEtixkd/?mibextid=WC7FNe - промото…
Днес ще разберем резултатите от анкетата за интелигентност, явно Ванеса печели

# 1 079
  • SF
По-симпатична ми е Ванеса.

Общи условия

Активация на акаунт