BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 033
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 050
Сексът като бормашина и сексът като трясване... Ами сбъркано е. Животинско. Първобитно.
Единият се е залепил за обекта/ субекта си, ходи като негова сянка, говори като негово ехо, обсебил го е (Виктор), а другият с обещания да е бормашина в тряскането (Петър).  Frowning1

# 1 051
Да не съм чула дума против Петър. Това е врачанският Шекспир. 😁

# 1 052
Врачански колорит.

# 1 053
Цялата тая работа със спасяването на Петър, и той да отпадне още следващата седмица Joy Загуба на време.
Освен , ако пак няма някоя врътка

# 1 054
После защо се майтапят за врачанските свалки. Joy

# 1 055

Да попитам ако има запознати, това някакъв нов тренд ли е в линията на дамските клинове?

# 1 056
Майтапим се с Петър, обаче никой не коментира как Атижа се самозадоволява. Joy

# 1 057
  • Sunshine state
Този Пламен може в Америка да им разправя, че е индианец и да иска репарации, дали се е сетил? Ако си сложи подходящите дрехи и едни пера - идеален водж да апачите става веднага.
😂😂😂 съдейки по плешивото петно отзад на косата му, май вече са му взели скалпа. 🤣 Евала прическа!

# 1 058
После защо се майтапят за врачанските свалки. Joy
Петър е една идея по-цивилизован от често спрягания си съгражданин Емо Каменов. Типични селски хитреци.
Свалка по Врачански:
- Шш, моем да те накарам да настръхнеш!
- Ммм, сериозно ли?
- Така като ме гле'аш, мислиш, че т*шак си праим ли?
- Хмм, и как по-точно ще ме накараш, палавнико!?
- Дай си якето оти ми дуа 'ного на кръсто.

# 1 059
Майтапим се с Петър, обаче никой не коментира как Атижа се самозадоволява. Joy
Поради липсата на бормашина, Атижа взе нещата в свои ръце. 😁

# 1 060
  • софия
Пламен, Беба и Виктор са отвратителни. Имат самочувствието, без покритие, че са на върха на хранителната верига. За тях високият тон, унижаването с обиди са аргументите. Имат типичното поведение на хора, семпли интелектуално.

# 1 061
Брадъра да спретне  един синтетичен тест на куция проскубан петел, уникалната умница и красавица, както и на зверчето което  и ходи по дупето.
Атиджето не обясняваше ли как и  къде онанирала?
О, свещена простота....

# 1 062
Значиии не бях гледала цяла седмица и с "леко" превъртане наваксах Grinning Ми то тия двамата селтаци Теодора и Виктор са станали негледаеми Rolling Eyes Мега дразнещи... и е жалко как този е такава безгласна буква, а постоянно обяснява на другите как са "безхарактерни" и са мишки... той един силен характер Joy

# 1 063
Марио по всяка вероятност е голям дразнител и ББ ни спестява доста компрометиращи кадри с него, но благодарение на това виждаме негативните прояви на останалите. Конкретно Веселка каза, че няма смисъл да се разправят с него – каквото и да му говорят, той си продължава с неадекватното поведение. Но, това по никакъв начин не оправдава агресията към него.

По отношение на храната – всичко тръгна от нежеланието му да седне заедно с останалите на масата. От една страна това показва, че никога не са му казвали, че доброто възпитание изисква всички да се хранят заедно, при съжителството на много хора. От друга може пък да му е омръзнало още от времето на сиропиталищата и Семинарията да яде под стой в определен час. Е, накрая наби копитата.

Теодора се стреми да стане фелтфебел на съквартирантите. Все тя най-мислеща, все най-бързо се сетила и обича само нейния глас да се чува.

# 1 064
Сега гледах епизода от вчера и две неща ми направиха силно впечатление.
На първо място много ми хареса, че Велин не ѝ е написал писмо на нейно Величество Беба. Браво на момчето, нека ѝ покаже, че поведението ѝ не е приемливо и го обижда пред цяла България, като непрекъснато седи с Виктор, въпреки че пламенно обясняваше как вече била отделен играч и нямало да седи с него…
Нека сега няколко дни да се чуди и мае какво се случва, понеже тя си мислеше, че момчето отвън ѝ е в кърпа вързано и трябва да ѝ търпи фриволното и флиртаджийско поведение в къщата.
На второ място, Пацо си показа същността, но и Марио много го предизвикваше. Според мен си търсеше скандала с него, че да излезе наистина жертва за пред зрителите и да не излезе на номинациите. И двамата не са ми стока…

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:45 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт