BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 939
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 125
Предлагам Теодора вместо "разбираш ли" за край на всяко изречение, да използва "ръиш ли". Съвсем няма да има кой да и стъпи на малкия пръст...

# 1 126
Тази Мегс за пръв път я виждам / чувам и ми призлява. Две изречения не може да свърже.

# 1 127
Не вярвам, че има шанс Петър отново да остане.

# 1 128
Много точен коментар от Мегз

# 1 129
  • София
Обсъждат, че Ванеса била по-голяма от Гого и Виктор се изцепва дълбокомъдрено: "Ама тя е по-възрастна от него със седем години, това е срамно, чуек.", явно без да си дава сметка, че любимата му, седяща плътно до него, е в същата срамна ситуация с нейния 19-годишен. Joy

Мегз какво си е направила на лицето, прилича на запазена лелка?

# 1 130
  • София
Веднъж си говорих  с Мегз, седеше до мен в Пирогов, беше си изкълчила много лошо крака , беше й подут, а аз с травмирано коляно.Може би преди година и нещо, но ми се видя нормална тогава, сигурно заради болката човек се нормализира 🙄

# 1 131
Мъжът ми за първи път вижда Теодора и каза каква е тая кикимора

А моя вика, че му приличала на насекомо

# 1 132
Бях забравил какъв fivehead има Елена. Joy

# 1 133
  • somewhere over the rainbow
Наминавам само да кажа, че вие не ме познавате навънКА какъв човек съм. Тук се въздържам, човек, разбираш ли. Заклевам се! Това е. Край. Точка.

Хареса ми Виктор как се обра, когато Теодора хранеше Велин.

# 1 134
Мъжът ми за първи път вижда Теодора и каза каква е тая кикимора

А моя вика, че му приличала на насекомо
Мхм- на богомолка, накрая ще отхапе главата на ревльо, т.е. ще го прецака и зареже като не й върши работа.

# 1 135
Теодора каза, че всички са страшни п**ки, а не к**ви, ако това има някакво значение, понеже някой се интересуваше по-напред 🤣

Благодаря за уточнението. Това много я издигна и реабилитира в моите очи Simple Smile.

# 1 136
# 1 137
Щом и хората, които поддържат страницата на ББ почнаха да и се е...ат 😀

# 1 138
Теодора каза, че всички са страшни п**ки, а не к**ви, ако това има някакво значение, понеже някой се интересуваше по-напред 🤣
По-по-най възпитаната, ръиш ли, чуек.

# 1 139
  • София
Сега ще стане страшно...Теодора ще се агресира още повече срещу Ванеса...

По-по-най възпитаната, ръиш ли, чуек.
Ръирам чуек, то и анкетата го доказва...😄
Важното е, че за Виктор е ТОПА 🤣

Общи условия

Активация на акаунт