BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 767
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Бургас
Беба може ли да говори нещо друго освен да обсъжда съквартирантити си - какво щяла да ги направи....
Безмозъчна е, и тази злоба в нея ще  я умори.

# 1 456
Теодора дудне на Виктор, че те всъщност нищо не били казали, общо взето кой каквото си щял да си мисли, навън тя щяла да ги оправи ако било...
Но без тъмния фон дьо тен тя е по-приемлива, а Виктор лежи до нея на земята.
Те нямат интересен диалог освен познатия ни вече.

# 1 457
Ако Велин се набута в тази къща, то акълът му е колкото грахово зърно. Най-добре да забрави за Теодора и да продължи с живота си.
Продукцията няма интерес да изгони Теодора и Виктор.
Я колко е изписана темата, а в началото беше в десета глуха.
Та може и да влезе Абитуриентът, за да става интрига и да им се вдига  рейтингът.

# 1 458
Бебата, каза да покажат кой какво и на кого е говорила и щяла да ги направи сами да си говорят. А Виктор се прозява
И това се повтаря отново и отново пак.
"Много хубаво нашето момиче, бе" - Виктор пак я величае.
Нямало вече тя да се гримира, явно наистина е предала индианските бои и пера.

Виктор не пропусна пак да изтъкне болката на познатото място. Съществена част от лексиката му заема този орган.

# 1 459
Тъкмо идвам и аз да кажа, че гледам лайфа и Беба е бясна. Бясна е, хора! 🤣

# 1 460
Ха,дали все пак съквартирантИтИ не са скочили на протест или тя е решила да бъде "снизходителна"?😂

# 1 461
Виктор мисли само за семейство с 2 дечица, за нищо друго Joy И естествено каза отново "боли ме к*ра". Марио пък искал една от колите на Гого да свалял мацките.

# 1 462
Ей, за първи път да чух Виктор и Теодора да говорят за две минути за нещо различно от това да одумват другите… Виктор подхвана темата техния бранш (демек фризьорите ли), като Теодора беше видимо отегчена, друго си е да хейти я Ванеса, я Марио. Голяма злобарка.

# 1 463
Тя кога не е бясна Амебата. Все се заканва това говедо на някого и пинчерчо до нея същия.

# 1 464
Искам да се скарат Теодора и Ланеца
Няма шанс срещу него, хаха

# 1 465
Виктор мисли само за семейство с 2 дечица, за нищо друго Joy И естествено каза отново "боли ме к*ра". Марио пък искал една от колите на Гого да свалял мацките.
Мъжете във форума - моля, препоръчайте на Виктор добър уролог. Почвам да се притеснявам за него.

# 1 466
😂😂😂Пак ли го боли?

# 1 467
  • Варна
Аз мисля, че Велин иска да е известен. Може и да го видим на обекта 😉

# 1 468
DMS уролог за ВитЮ.

# 1 469
Въпросът е дали ще й стигне куражът за игнор или наистина ще излезе слаб характер като излъже и себе си, че всичко е точно и няма проблем пак да са си близки.. Това е важен момент, поне за мен, в който ще покаже силен неконфликтен човек ли е или просто мекушава и страхлива

За мен тя вече се доказа като мекушава след като толкова лесно прости всичко на Петър - той само ѝ каза "ела да те гушна" и толкова ѝ беше достойнството. Много ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт