Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 818
  • 343
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Казвам Благодаря  Hug Но до вчера Арената не ми се отваряше изобщо, а вторият линк и сега не мога да го отворя  Thinking

# 136
  • Бургас
Този Том прекалява- първо я прати нея на работа, след това и сервира извън брачното дете, после тя дори трябваше да се грижи за него и да му търпи номерата.Прие тъпата му идея за ресторант и дори си заряза работата за да сервира.Мисля ,че е крайно време да му бие шута.

Само да допълня, че преди това постъпи във фирмата, в която работеше и Линет, и за да е супер интересен и забавен яде понички, накиснати в тоалетната. И за да накара всички да млъкнат и да го избави от прозвището Тоалетко,  Линет трябваше да изяде половин кг. сурово месо.  Sick

# 137
Номинираме Том за изгонване от сериала  Joy

# 138

На кой номер да пращаме смс-ите? Joy

# 139
  • Бургас

На кой номер да пращаме смс-ите? Joy

Joy  Joy  Joy

Разсмяхте ме!

# 140
  • Canada

Благодаря за линк-а за субтитрите! Hug
Много отдавна търся друг сайт за субтитри...  bouquet

# 141
най-после и аз изгледах сериЙките...наистина са добри.
Габи е егати жената,как ги измисля само - много ме кефи...А Иди наистина има добро тяло - за пореден път получих комплекси от моето  Laughing
А я кажете на какъв период от време пускат нова серийка?

# 142
  • Canada
А я кажете на какъв период от време пускат нова серийка?

В неделя пускат нова серия тук в Канада и Щатите и в понеделник след обяд ве4е може да търсиш в торенти...Аз не успявам да ги гледам в неделя, 4е мъжа ми не оби4а да гледа сериали и 4акам с нетърпение да си ги изтегля на другия ден Laughing
Да живеят торенти-те! Peace

# 143
# 144
От мен пък линк към мининова за всички, които като мен не могат да теглят от арена - 19-та серия

# 145
Още не мога да намеря субтитри ако някой е открил да даде линк .

# 146
  • Mediterraneo
От мен пък линк към мининова за всички, които като мен не могат да теглят от арена - 19-та серия

Мерси, след 2 часа ще гледкам  Hug

# 147
Супер епизод, гледах го вчера. Радвам се, че се провали сватбата на Сюзън и Иън, дано се събере с Майк. Heart Eyes
Том още ме дразни, а Линет явно си хареса новия управител. Laughing
Жал ми стана за бабката, според мен не е убила тя мъжа си. newsm78 Но ще се разбере следващата серия сигурно.
Нещата между Габи и кмета станаха доста сериозни, интересно какво ли ще излезе... Grinning
Бри доста време я няма вече, някой знае ли кога ще се връща? Rolling Eyes И дъщерята на Сюзън не я дават, сигурно ще има някаква интрига по нататък и с нея..

# 148
  • ES
А субтитри има ли излезли вече? Нещо не мога да вляза в subs.unacs.bg и в арената днес следобед.

# 149
А субтитри има ли излезли вече? Нещо не мога да вляза в subs.unacs.bg и в арената днес следобед.

няма още

Общи условия

Активация на акаунт