Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 800
  • 343
  •   1
Отговори
# 240
  • Paris
Може ли никой да не разказва как приключи?!

# 241
Компромисен вариант! Някой да разкаже как свършва, но да го напише в бяло и само който иска да чете - ето така!

# 242
Компромисен вариант! Някой да разкаже как свършва, но да го напише в бяло и само който иска да чете - ето така!

Съгласна съм Hug

# 243
Току - що я изгледах, сериата е  Shocked Shocked Shocked много яка!
Много неща се случиха...може би една от най - добрите серии досега...

Накрая Иди се самоуби

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 16:39 от ането

# 244
  • София
Направи го друг цвят, така дори аз го виждам, а съм малко къоравичка:)

# 245
Кажи какъв, аз мисля че този най не се забелязва, а бяло нещо не откривам при мен аз ли съм кьорава или то се вади някъде от другаде ..?!

Този епизод явно не е последен за сезона, защото намерих това:
Sunday, May 27 at 9/8c
"Listen to the Rain on the Roof"
Rain is falling on Wisteria Lane when we catch up with the ladies six months later. A baby on the way and her marriage on the rocks, Gabrielle finds herself with more than she can handle; Lynette tries to embrace her newly extended family, and Orson's mysterious past begins to unfold.

# 246
Кажи какъв, аз мисля че този най не се забелязва, а бяло нещо не откривам при мен аз ли съм кьорава или то се вади някъде от другаде ..?!

Първия таг смени - [1color=white], но без единицата (1) - написах, че иначе нищо не излиза

# 247
  • Бургас
от мининова
хайде сега някой да попита и за субтитри:-)

Аз търся субтитри на английски, че не всичко разбрах, а в  napisy.org не мога да се оправя, променили са го.

# 248
  • На края на света !
Пишете ме и мен във вашата партия аз съм до 3 сезон 10 епизот  Simple Smile

# 249

Накрая Иди се самоуби

А на мен не ми хареса толкова- някак си още щом видях Бри и ми се стори всичко предсказуемо.
Предният сезон завърши къде по-шокиращо. И малко размисли за финала в бяло:

Аз си мисля, че ще оживее. Ще се счупи гредата или пък ще влезе някой съсед и ще я спаsи. Е ще се разбере в края на септември.
Много хитра идеа за Бри - чудно обяснение за по-пълната й фигура след раждането на близначките от Марша Крос - аз ако бях на мястото на Джак Никълсън щях да искам някакво парично овъзмездяване. Wink
За Майк и Сюзън - мисля, че в следващия сезон ще изплува пак нещо от миналото на Майк, защото този сериал не  е фен на happy end-овете.
А Габи пак ще е неверна съпруга - нищо ново под слънцето:)
А Линет ще се бори с рака и с майка си - никак не ми хареса идеята да разболеят Линет след операцията на Том- можеха да бъдат по-оригинални!

# 250

Този епизод явно не е последен за сезона, защото намерих това:
Sunday, May 27 at 9/8c
"Listen to the Rain on the Roof"
Rain is falling on Wisteria Lane when we catch up with the ladies six months later. A baby on the way and her marriage on the rocks, Gabrielle finds herself with more than she can handle; Lynette tries to embrace her newly extended family, and Orson's mysterious past begins to unfold.

Това е повторение на по-преден епизод от сезона. Вчера си беше финала. Сега цяло лято ще да ват стари епизоди.

# 251
  • Торонто/Сливен

Накрая Иди се самоуби

А на мен не ми хареса толкова- някак си още щом видях Бри и ми се стори всичко предсказуемо.
Предният сезон завърши къде по-шокиращо. И малко размисли за финала в бяло:

Аз си мисля, че ще оживее. Ще се счупи гредата или пък ще влезе някой съсед и ще я спаsи. Е ще се разбере в края на септември.
Много хитра идеа за Бри - чудно обяснение за по-пълната й фигура след раждането на близначките от Марша Крос - аз ако бях на мястото на Джак Никълсън щях да искам някакво парично овъзмездяване. Wink
За Майк и Сюзън - мисля, че в следващия сезон ще изплува пак нещо от миналото на Майк, защото този сериал не  е фен на happy end-овете.
А Габи пак ще е неверна съпруга - нищо ново под слънцето:)
А Линет ще се бори с рака и с майка си - никак не ми хареса идеята да разболеят Линет след операцията на Том- можеха да бъдат по-оригинални!

Хубави разсъждения, ама някой ще разкаже ли какво всъщност се случи в серията?

# 252
Ето какво се случи, пак в бяло:

Накратко. Габи се омъжи за Виктор. В деня преди сватбтата разбра от Виктор и баща му, че искат Виктор  да се кандидатира за губернатор на щата. Тя се разсърди и каза, че не иска да има нов съпруг който поставя кариерата си преди нея. сутринта преди сватабата, бащата на Викотр дойде да я омайва и я убеди, че Виктор много иска да се омъжи за нея, но бил респектиран от баща си и бла-бла - убеди я да се омъжи все пак. За съжаление в деня на сватбата си Габи подслуша случайно разговор между Виктор и баща му и разбра, че сватбата е била политически ход за Виктор, който иска да спечели латино гласовете и въобще не е имал намерение да се откаже от губернаторството. Габи се отчая и се погушкаха с Карлос. Карлос пък се отчая, защото разбра, че Иди взима противозачатъчни и й вдигна скандал на сватбата. Беше се скрил да пие в някаква стая и там го намери Габи. Иди беше много нещастна и епизодът свършва как тя се обеси на една греда и беше оставила предсмъртно писмо за Карлос.
Бри се появи на сватбата на Габи с корем. Както се разбра по-късно - коремът е фалшив. Даниел е скрита в манастир, където ще  роди, а Бри ще обяви детето за нейно.
Майк и Сюзън се ожениха вечерта в деня на сватбата на Габи. Само те двамата, плюс Джули и пастора. Сюзън го измисли, защото видя, че Майк се трепе и работи извънредно, за да осигури пари за сватбата, за която Сюзън си е мечтала.
Линет се оказа все пак болна от лимфома на Ходжкинс. Появи се майка й, която Линет не обича. Разбра се, че майката е оцеляла от рак на гърдата, когато Линет е била 13 годишна. Майката идва да помага и й каза на Линет, че няма да напусне за цели 3 месеца и ще й помага да се бори с рака. Линет не е много щастлива.
Ами това е накратко.

# 253
  • Paris
Ей, с това бяло хората ще си избодат очите.

# 254
И на мен.Трябваше да цитирам мнението за да мога да го прочета.Все пак много   bouquet  bouquet  bouquet на КТВ за разказа. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт