Магазини Sinsay - тема 10

• 45 419
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Нарцùса, благодаря ти ! Не бях връщала с тях. Отивам в обедната почивка в офиса на спиди направо. Simple Smile

# 241
Момичета, не вярвах, че точно от Синсей ще имам такива главоболия. Първо, адски бавно пристигнаха нещата, второ - размерите бяха грамадни - поръчвам всеки път едни и същи. Не подозирах обаче, че одисеята ми тепърва започва. Заявих през приложението връщане на определени артикули, чаках куриер на Спиди да благоволи да дойде, накрая сама ги върнах в офис. Още на следващия ден бяха при тях(следях от товарителницата), но 5 дни ни вест, ни кост, в приложението стоеше "нова" рекламацията. Писах им имейл и изпаднах в чудо - затворили са ми старата рекламация и са открили нова. Само че в нея липсват три броя тениски, които връщам. И не схващам защо. Върнала съм всичко във фабричните найлони, с етикети, единствено едната отворих колкото да видя, че размерът не става. А те са ми отхвърлили и трите! За първи път ми се случва. Следователно изгарям и с едни пари, а и тениски нямам Joy Писах им нов имейл, въпросът ми е случвало ли се е на някого и какво мога да направя?
Според мен или някой си ги е прибрал в Спиди, макар че пред мен лепнаха етикета, или в Синсей, нямам друго обяснение.

# 242
Като не четете няколко страници назад, ще стоите и ще чакате куриер.
Една дама по-назад така е чакала и е минал срока за връщане. Няколко пъти вече се коментира това с куриерите.

# 243
Да споделя пък нещо ново - днес ми се обади куриерът от Спиди да вземел пратката. Обяснявам му, извинявай не съм си у дома, гласях се да я нося в офис, ти досега не си идвал 😂 и той потвърди "да, имат проблем със системата".  Издиктува ми номера, извиних му се и по живо по здраво.

Като си взема пратката веднага разглеждам и пробвам и ако има за връщане на секундата си отварям заявка в приложението. Понякога след седмица чак успявам да отида в офис, но заявката да я има, да тече.
Връщали са ми парите по всички поръчки, главоболия не съм имала. Да, не става веднага, но не съм ѝ засичала след колко дни.

Поръчах ризата с камъчета, но пак плата е много прозивен и ще я връщам (и леко широка също така). За под пуловер е много сладко, но не ми е достатъчна причина да я задържа.

# 244
И аз поръчах ризата с камъчетата. Използвах купон за намаление и ми излезе около 11 лв. За толкова бива, повече не бих дала. За под пуловер ще я нося, само нея - не. Прозрачна е и е кофти материя.

# 245
  • 🌊
За връщането във Синсея аз имах ново 20 наскоро. Отново летния проблем с товарителниците, това е познато на всички. Но им писах по Вайбър и явно са направили нещо, защото след час ми изпратиха товарителницата и дойде куриер.
Та правете скрийншоти и питайте

# 246
Аз сега напоръчах Коледни неща, защото са с 40% отстъпка. Дали ще дойдат преди Коледа е друг въпрос...

# 247
Поне за другата Коледа ще си готова преди всички 😂🤣

# 248
Да доложа , че и пратката до магазин вече е в магазина. Поне при мен се разбързаха, пу-пу.

# 249
  • Пеликания
Аз никога не съм имала забавяне до магазин (пу-пу Grinning ) Даже ми е странно като Ви чета. На 8.12 поръчай и днес дойде в магазина.

# 250
  • София
И на мен ми дойдоха пратките.

# 251
Като не четете няколко страници назад, ще стоите и ще чакате куриер.
Една дама по-назад така е чакала и е минал срока за връщане. Няколко пъти вече се коментира това с куриерите.

Прочела съм всичко. Никакъв срок за връщане не е минал, още на другия ден отидох и оставих нещата в офис. Проблемът е, че Синсей самосиндикално са ми затворили рекламацията и са създали нова само с два артикула вътре. А аз съм върнала три.

# 252
Обаче нямах предвид теб, а по-горно мнение.

# 253
И на мен ми дойдоха пратките.
Моите също Simple Smile

# 254
В магазините също има намаление на коледните артикули и са на по-ниски цени отколкото излизат с кода.

Общи условия

Активация на акаунт