Магазини Sinsay - тема 10

• 45 421
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
Изкушавам се да отида и до магазина и всъщност не ми е неудобен, защото ходя в този Лидл, който е до него.
Обаче в по-натоварени периоди ми се е случвало като вляза да има опашка от касата до ескалатора (това е по-голямата част от площта на първия етаж). Сигурно сега ще е така - като видя и че паркингът е пълен, ми се отщява изцяло да вляза.

# 256
Вчера си получих поръчката и всичко и е ок.

# 257
Ще препоръчате ли от физическите магазини нещо, което е подходящо за подарък за рд за момиче на 14 г?🙂 Дрехите са ми ясни, а от другите категории продукти? Нещо се изчерпах откъм идеи.😅

# 258
  • София
Ще препоръчате ли от физическите магазини нещо, което е подходящо за подарък за рд за момиче на 14 г?🙂 Дрехите са ми ясни, а от другите категории продукти? Нещо се изчерпах откъм идеи.😅
Има чанти, разни козметични четки, ленти за коса, несесери...бижута

# 259
Някой има ли този модел яке  доволен ли е от него отговаря ли си размера .Хубаво ли е

# 260
Здравейте! Има ли някакви инфлуъенсърски кодове за намаление от 25%?  Мерси!

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 13:30 от ratsa82

# 261
Защо ми изстрихте коментара за обслужването от консултанта "мъж" във Варна Гранд МОЛ????
Какви правила наруших?
"ОБСЛУЖВАНЕТО" му е под всякаква критика и е дискриминация към жените!!!

# 262
Защо ми изстрихте коментара за обслужването от консултанта "мъж" във Варна Гранд МОЛ????
Какви правила наруших?
"ОБСЛУЖВАНЕТО" му е под всякаква критика и е дискриминация към жените!!!
Нищо, редактирайте си поста и го напишете пак, ако не е проблем!

# 263
Здравейте! Има ли някакви инфлуъенсърски кодове за намаление от 25%?  Мерси!
Само 10, постнах ги назад. Днешният код, ако напазаруваш за 70 лв, е реално 14% намаление.

# 264
Рядко пазарувам от сайта онлайн. Имам въпроси.
Искам да закупя тези лампички. От снимката става ясно, че ако приложа код ще се намалят. Слагам в кошницата артикула и след това не мога да приложа кода (няма къде) за да ми намали цената.никъде. Пропускам ли някъде, бъркам ли? Оня ден звънях на няколко телефона техни, но никой не ми дигаше.

# 265
Има поле за кода - ето от компютър, на телефон е подобно:

П.п. май трябва да се купят поне два продукта, за да хване кодът.

# 266
Кодът joy40 е за минимум два продукта, може би там бъркате. Не сте и споделили кои са лампичките, да видим дали са с намаление наистина.

Има и безплатна доставка в момента.

Код за 25% е имало на избрани продукти, никога за поръчка или на всичко. Има инфлуенсърка кодове за по 10%.
Само веднъж октомври месец имаше пазаруваш за 110 или 120лв беше , плати 90лв.

# 267
Ох, извинявам се забравила съм да сложа снимката, която подготвих.
Артикулите са два.

# 268
Като се добави в кошницата, под общата сума е полето за кода.

# 269
С триста зора стана Simple Smile благодаря! Приложението ми правеше някакъв проблем и не ми излизаше полето за кода. Сега стана и поръчах.

Общи условия

Активация на акаунт