Магазини Sinsay - тема 10

• 45 503
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, не съм чела назад в темите, но да споделя. Преди Коледа направих няколко онлайн поръчки и дойдоха леко дефектни неща, както и да е, връщам и т.н. Вчера отивам в единия им магазин, който е нов, оставих 3 неща и вечерта виждам, че са върнали в картата ми парите за 2 от тях. Погледнах в приложението и се оказа, че 3 не е изобщо върнат, тоест предполага се, че си е в мен. Случвало ли ви се е такова нещо, видях, че и 3 ги маркираха на касата, но нищо повече. Сега как да процедирам не знам.

# 466
На мен веднъж ми се е случвало, това е грешка на продавача, не е маркиран продукта. От тогава винаги внимавам какво маркират и гледам каква е сумата за възстановяване. Може би варианта е да искате да се върнат камерите, за друго аз лично не се сещам. Аз лично “изгорях”.

Здравейте, не съм чела назад в темите, но да споделя. Преди Коледа направих няколко онлайн поръчки и дойдоха леко дефектни неща, както и да е, връщам и т.н. Вчера отивам в единия им магазин, който е нов, оставих 3 неща и вечерта виждам, че са върнали в картата ми парите за 2 от тях. Погледнах в приложението и се оказа, че 3 не е изобщо върнат, тоест предполага се, че си е в мен. Случвало ли ви се е такова нещо, видях, че и 3 ги маркираха на касата, но нищо повече. Сега как да процедирам не знам.

# 467
Има ли някакъв активен код в момента?

# 468
След колко време връщат пари по сметка?

# 469
Пратиха ми преди нова година покана да оставя мнение за поръчан артикул не ми се занимаваше, а и вече имаше коментари, че и със снимки. Обаче тези дни се сетих нещо, дават ли някакви точки след отговор на такава покана.
Аз изгорих с 150 точки.Без да искам активирах ваучера, а той не можел после да се деактивира, забравих да поръчам нещо и изтече накрая.

# 470
И аз чакам за код. Имах един Silvia10, но не ми хваща.

# 471
  • Сливен
Stephanie10 валиден до 16.01

# 472
Има много кодове в другата тема.
Stephanie10 е до утре.
 Иначе дават точки като се напише ревю със снимка.

# 473
  • Пазарджик
Има много кодове в другата тема.
Stephanie10 е до утре.
 Иначе дават точки като се напише ревю със снимка.
Коя е другата тема?

# 474
# 475
  • Пазарджик
Следя тази тема,но скоро не е пускан код за Sinsay. Благодаря все пак.

# 476
  • София
Здравейте!
Да попитам, че не можах да намеря информация, някой знае ли защо магазина в Мега мол София е затворен или го ремонтират и до кога евентуално?
В събота отидох да връщам една пижамка и гледам целия облепен , но стоеше табелата отгоре.
Предварително благодаря!

# 477
Здравейте!
Да попитам, че не можах да намеря информация, някой знае ли защо магазина в Мега мол София е затворен или го ремонтират и до кога евентуално?
В събота отидох да връщам една пижамка и гледам целия облепен , но стоеше табелата отгоре.
Предварително благодаря!

Пише в началото на февруари

# 478
Ооооо чудо! Днеска ми дойде доставката,за една седмица и с всички артикули ,чак не ми се вярва...след последните поръчки.

# 479
Ако добавя кода и активирам талон с точките, ще са активни ли и двете намаления?

Общи условия

Активация на акаунт