Магазини Sinsay - тема 10

• 45 528
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
Две седмици.

# 451
  • Пазарджик
Здравейте, когато имаш пратка до магазин и върнеш директно продукт на касата, защото е счупен, след колко време ти възстановяват сумата?
Миналия месец върнах така и до 3 работни  дни сумата беше при мен.

# 452
Да, и при мен последният път стана бързо - на 04.01 върнах в магазин и на 07.01 ми преведоха парите. Но се е случвало да чакам и две седмици. Явно зависи от периода и натовареността.

# 453
Връщах предната седмица, нищо не са ми казвали, даже и не ме питат вече. Знаят че е за sinsay, знаят и адреса, скъсвам се да връщам.

На мен служителят в офиса на Спиди ми обясни, че от декември имали разпореждане да не приемат връщане към Синсей/Ел Пи Пи Фешън без направена заявка. Има доста връщания към тях - дали неуцелен размер или нещо дефектно, всеки си има някаква причина да връща.
т-н 02 4917220,  вайбър - 0896320026 . Миналата година в темата бяха писали, че по вайбър винаги отговарят.
Вече не - писах им преди няколко дни, съобщението още не е получено, камо ли прочетено. Телефонът им не работи, вайбър - не, в контактната форма - не отговарят.  Връзка никаква.
Винаги съм връщала с направена заявка. Но много се бавят куриерите докато дойдат. Идват след повече от седмица, даже 2. Та като направя заявка направо си нося в офис на куриер каквото връщам.

# 454
Да ви кажа какво стана. Наложи се днес да пиша съобщение в Инстаграм на Sinsay. Пиша на английски и обяснявам, че съм писала няколко пъти в контакт формата и на имейла, но нямам отговор. Посочих си и имейл адреса, от който пиша и с който съм регистрирана в Sinsay. Отговориха ми, че са видели, че съм писала и съвсем скоро ще имам отговор. И наистина ми отговориха към края на работния ден. Предоставиха номер на ваучер за връщане с препоръка да поръчам куриер на 0700 17001 или да посетя офис на Спиди. Сякаш предпочитам да посетя офис, че с тези импулсните телефони май ще си платя доставката. Поне имам номер на товарителница вече (на което те явно казват ваучер за връщане).

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 23:13 от ratsa82

# 455
# 456
Ваучер за връщане и товарителница са различни неща. Но обикновено в Спиди маркират ваучера за връщане и чрез него изпращат пратките. Преди време и Синсей, и Ризървд и всичките подобни в плика слагаха и ваучер за връщане, вече много рядко да има.

# 457
Здравейте Simple Smile
Днес влязох в приложението на Sinsay да проверя статуса на една поръчка.
Забелязах, че точките ми от лоялният клуб, както и историята за тях е изчезнала.
На някого случвало ли му се е подобно нещо?

# 458
И при мен са изчезнали. Сега проверих и ги няма. А не са изтекли със сигурност.

# 459
И при мен ги няма. Бъг е, редовно изчезват..

# 460
  • Пазарджик
В сайта излизат,през приложението -не.Явно наистина е бъг.

# 461
Така е, случвало се е преди - след известно време се появиха.

# 462
  • София
Моите са си на линия.

# 463
Поръчах си елек ,на който пишеше последни бройки. Сега гледам моя размер не е наличен вече ,а поръчката е предадена на слад още. Дали има шанс да са ми запазили размера и последната бройка, или ще ми изпише ,че няма наличност ,когато я обработват вече?!

# 464
Дали има някакъв шанс- има, разбира се. Ще трябва да изчакаш обаче, за да разбереш.🙂 Аз два или три пъти поръчвам последен артикул, първият път след няколко дни изписа, че няма наличност. След това го поръчах пак и ми го доставиха. При последната ми поръчка почти до последно си мислех, че ще си получа всичко...после получих смс от Спиди за пратка на много ниска сума и тогава видях, че не е изпратено всичко...Общо взето, май е на късмет.😂

Общи условия

Активация на акаунт