Магазини Sinsay - тема 10

• 45 500
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
Ако добавя кода и активирам талон с точките, ще са активни ли и двете намаления?

При мен не стана. Само един код приема полето.

# 481
  • София
И аз пробвах скоро, 2 кода не приема.

# 482
Не, със сигурност не приема два кода. Което не е особено ок - в крайна сметка едното е за всички, а другото си е лично "постижение" и би следвало да се натрупва върху цената, която е за всички. Но това е положението.

# 483
Здравейте!
Има ли някакъв телефон, на който се свързвате с магазина?
На 20.12. направих връщане и пратката беше предадена на куриер-от тогава нямам никакво възстановяване на сумата…Това, което е смущаващо, сега се присещам- не получих никакъв документ или товарителница от куриера…🫣
Писах им два пъти - никой не ми отговаря…😐

# 484
Пиши им на support.bg@sinsay.com с номера на връщане от приложението, винаги ми отговорят и обикновено с отговора си получавам и парите.
И мен ме забавиха от 20.12, писах и вчера имах превод.

Иначе за куриера, най-вероятно не си изчакала да ти я изпринтят, понякога става бавно. Ако забравя и река да тръгна мен служителките веднага ме спират.

Здравейте!
На 20.12. направих връщане и пратката беше предадена на куриер-от тогава нямам никакво възстановяване на сумата…Това, което е смущаващо, сега се присещам- не получих никакъв документ или товарителница от куриера…🫣

# 485
В приложението има бонус купон за 5 лв - 100 точки.

# 486
  • Plovdiv
Stephanie10 валиден до 16.01
Благодаря за кода!
Аз миналата седмица много доволно напоръчах онлайн мъжки пижами комплект тениска с къси панталони по 1,90 лв. и имам съобщение, че вече са в магазина и да си ги взема:
https://www.sinsay.com/bg/bg/dvukomponentna-pizhama-924av-67x
https://www.sinsay.com/bg/bg/dvukomponentna-pizhama-745bs-01x от тази все още има XS
https://www.sinsay.com/bg/bg/dvukomponentna-pizhama-242bn-95x

# 487
Здравейте!
Обадете се на куриера, помолете да Ви дадат номер на товарителница, като посочите данните си и задължително датата на пратката. После пишете на Sinsay в чат-а и обяснете ситуацията. И аз имах такъв проблем, макар и с друг онлайн магазин на ЛПП.

# 488
Здравейте!
Обадете се на куриера, помолете да Ви дадат номер на товарителница, като посочите данните си и задължително датата на пратката. После пишете на Sinsay в чат-а и обяснете ситуацията. И аз имах такъв проблем, макар и с друг онлайн магазин на ЛПП.
Благодаря ви, момичета! 🤗
Има развитие, вчера виждам че са пуснали възстановяване на сумата, но отново имам казус…🙄 Бяха повече неща върнати в пратката и виждам, че за едни коледни играчки на стойност около 9 лв. Пише 0.00 лв. и са ми възстановили по-малка сума. Писах им, все още нямам отговор…Сега ходи докажи е работата - сигурно ще кажат, че ги е нямало в кутията, което е невъзможно. Предадох пратката на куриера в пълния състав от поръчката - сега да пускам оплакване към Спиди ли ако възникне спор или да ти прежаля тия 9 лв. 😐 То въпроса е принципен, утре нещо по-скъпо могат да кажат, че не са получили…

# 489
Знаете ли дали има актуален код? Благодаря. Blush

# 490
  • Пазарджик
Stephanie10 валиден до 16.01
Знаете ли дали има актуален код? Благодаря. Blush

# 491
Здравейте, някой да е имал проблем с връщане на нощници в магазин на Синсей, понеже в условията им за връщане пише, че не се приемат пижами и бельо върнати директно в магазин? Имам казус, който може би вече е бил разрешаван преди, но не мога да намеря назад в темата - заявих си връщането за определен ден, получих мейл от Синсей, че е регистрирано искането ми за връщане. Днес, денят за който е заявено връщането, реших да звънна на Спиди да проверя и от там ми казаха, че нямат подадена информация от магазина на мое име и нямат товарителница. Не намирам работещ телефон за връзка на Синсей, а трябва да ги върна най-късно утре. Сблъсквал ли се е някой с подобна ситуация? Мога ли просто директно да отида в офис на Спиди и да им ги пусна за тяхна сметка без товарителницата, която не са създали?

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:02 от macamaxa

# 492
Можете.

# 493
  • Пеликания

# 494
...После пишете на Sinsay в чат-а и обяснете ситуацията. И аз имах такъв проблем, макар и с друг онлайн магазин на ЛПП.
Това в Синсей няма как да стане. Седем пъти им писах в чата и е "Земята вика Марс" положението.

Сега като казвате за връщане на по-малко пари и ме е яд на мен, че не снимах какво слагам в кутията. И аз все още нямам върнати пари, ама ще ги поизчакам малко, че скоро върнах. И аз се разходих до офис. Явно, ако си новак и пускаш за първи път връщане, ти пращат куриер. В следващите пъти вече се оправяй сам.
Доста са зле Синсей, не знам какви хора и изобщо наели ли са някой, който да обслужва клиенти онлайн. На имейла им явно отговаря един човек, и то доста бавно; в чата няма никой. Връщат по-малко пари на хората - пълна анархия. Чудя се как още никой не се е оплакал в КЗП.
Always_in_love, хрумна ми нещо. Когато връщате в офис на Спиди пратка, там я претеглят. На мен на листа, който ми дадоха, освен товарителница и имената ми, пише и какво е теглото. Така по теглото може да се докаже кои неща са върнати, сравнено с теглото на кашона при получаване и нещата, които не са върнати.

Общи условия

Активация на акаунт