Магазини Sinsay - тема 10

• 45 479
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Никак. И аз искам да си похарча точките, но не мога, защото не пускат БД без код.

# 556
Потресена съм

Криво деколте☝️
Това 👇 трябваше да е тъмно хубаво червено, е керемидено.

Къси панталонки ☝️.
Сивите са с дебел зимен пух.

И едни панталони оранжеви с дупка( забравих да ги снимам тях)

Всичко в една поръчка 😡😡😡

# 557
  • София
Сигурна ли сте? Не ми изглежда зле деколтето. Блузите с копчета тага изглеждат.

# 558
Сигурна съм 😀
Не се личи явно, но отпред е накриво изрязано.
Редактирах си горният пост за още абсурди в поръчката...

# 559
  • София
Еми жалко, можете да ги върнете, и затова по-добре дрехи не он лайн. Аз никога не съм имала проблеми със Синсей, но аз главно декорации съм поръчвала и няколко дамски тениски.

# 560
Аз веднъж получих леко крива лилава текстилна чантичка😂, успях да я пооправя с опъване тук-там по-честичко, та сега си изглежда нормално (освен ако много не се загледам). Помня, че преди доставката питах съфорумка тук дали нейната чантичка е била крива (щеше да връща същата, но в бежов цвят) и тя ми каза, че нейната си е перфектна. Но после притеснението ми се материализира, като си видях моята, ха ха.😄

# 561
Дали има забавяне с обработване на поръчките в момента? Имам поръчка, която от 28ми стои със статус "Прехвърленa в склада", пише доставка до 11ти, но започвам да се притеснявам - когато поръчах имаше наличност на един от продуктите, сега вече няма, та да не вземат да ме изненадат неприятно в последният момент?

# 562
Здравейте,
имам за връщане някой дрехи които не ми стават от онлайн поръчката ми. До сега винаги съм връщала в магазин, но не знам защо, сега вече ми дава само опция за връщане по Спиди. Дали някой знае защо вече не може да се връща във физически магазин? И как точно се връща по Спиди? Кашона от пратката изхвърлих за жалост.

# 563
Занеси дрехите в магазина, няма да те върнат.

# 564
Аз миналата седмица заявих връщане с куриер .Трябваше да дойде в петък ,звъннах ,нямало заявка . Днес сама заявих ,дано ми я приемат ,че вътре имам бански ,нали не може в магазин ,да видим.

# 565
Дали има забавяне с обработване на поръчките в момента? Имам поръчка, която от 28ми стои със статус "Прехвърленa в склада", пише доставка до 11ти, но започвам да се притеснявам - когато поръчах имаше наличност на един от продуктите, сега вече няма, та да не вземат да ме изненадат неприятно в последният момент?

И аз имам поръчка от 29.01, която стои със същия статус. По принцип от тях аз всичко очаквам Simple Smile

# 566
Поръчка от 22.1 с един липсващ продукт, взех я на 31.1 от магазин. Беше престояла около два дни в магазина, значи да е пристигнала там на 26-7.1

Поръчка от 29.1, няма липси, е изпратена на 31.1, чакам уведомление, че е в магазина.

# 567
Аз съм с абсолютно същите дати, не е мръднала поръчката ми и размерът вече е изчерпан.Satisfied А, всъщност чакам, защото се колебая за размера и искам ако не ми пасне да реагирам и да поръчам друг преди и той да се е изчерпал. Не ми се поръчваха и двата, защото имам надежда, че първият ще ми пасне.
Иначе изненадващо съм доволна от Синсей, преди много го отричах, но след 2-3 успешни покупки за без пари си промених мнението. Винаги обаче купувам неща, които първо съм видяла реално.

# 568
Моята е до адрес с наложен платеж, защото поръчката минаваше определената сума за безплатна доставка. Имат ли все още телефон за контакт или само с мейли става комуникацията?

# 569
Моята е до адрес с наложен платеж, защото поръчката минаваше определената сума за безплатна доставка. Имат ли все още телефон за контакт или само с мейли става комуникацията?
Горещата линия била деактивирана и аз току-що им писах на мейла, поне да знам и да поръчам друг размер.

Общи условия

Активация на акаунт