Магазини Sinsay - тема 10

• 45 452
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Поръчка от 29.1, няма липси, е изпратена на 31.1, чакам уведомление, че е в магазина.
И тази е в магазина. Не ми се бавят поръчките.

# 571
Винаги чета отзивите за дрехите, при няколко съвпадащи мнения вземам решение за размера. Обикновено съответстват с реалността.
Мнения от сорта : добре е,  прекрасно... и пр. не са особено полезни, като няма параметри и по-голяма точност.
И аз се старая така да пиша /когато ме поканят разбира се Smile /.

# 572
Бих поръчала отново до магазин, но единият ни е затворен до Март, а другият явно е с пълен капацитет, та нямам такава опция.

# 573
Момичета, не намирам вече кодове за отстъпки за Sinsay в Приложението. Има ли някой код от тези общите за 10%?

Изпратили са ми в профила един, който нищо не намали.

# 574
Момичета, не намирам вече кодове за отстъпки за Sinsay в Приложението. Има ли някой код от тези общите за 10%?

Вижте в приложението Промокодове. Там имат за Синсей.
 Днешния код намалява, но е само за намалени артикули над 45 лв. Сигурно не сте сложили в кошницата за тази сума.

# 575
Да, днешният код ми намали само един вече намален артикул, който съм сложила в количката и сумата е пренебрежимо малка. Другите артикули на редовни цени си стоят непроменени. През нощта ползвах от общите код за 10% и успях да поръчам, даже след поръчката тествах кода и пак работеше, но днес видях, че съм забравила едни неща, върнах се и вече не става с тези общи кодове. А в Приложението от няколко дни не намирам код зa Sinsay, за други магадини има. Вие виждате ли в Промокодове такива за Sinsay?

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:28 от aramely

# 576
  • Пловдив

MOBM8EPCL4RGVEY - важи през телефона

# 577
На мен приложението с кодовете ми пуска съобщение, че има код на Синсей , по няколко пъти дневно, не знам защо. Изобщо не ги проверявам, не знам дали не става дума за един и същи код.

# 578
На мен приложението с кодовете ми пуска съобщение, че има код на Синсей , по няколко пъти дневно, не знам защо. Изобщо не ги проверявам, не знам дали не става дума за един и същи код.

До вчера беше активен кода беше daniela10 не знам активен ли е още

# 579
Здравейте, мога ги дрехи купени онлайн, да ги върна в магазина или задължително с куриер?

# 580
Може. Единствено бельо, пижами и бански не могат да бъдат върнати във физически магазин.
Тук можете да прочетете повече: https://www.sinsay.com/bg/bg/returns?srsltid=AfmBOopHvqFFZJtsk35 … F_2JgI33iKH51xPwo

# 581
  • Столицата на "Второто българско царство"

Да питам, някой ползвал ли е и дали е доволен..? А някъде наличен в магазин да сте виждали?
Благодаря

# 582
  • София
Еее, прекаляват вече Синсей. Искам да направя поръчка, която е 100,35 лв и да ползвам талон за 10 лв намаление. При което сумата в количката ми става 98,50 лв.
Нямам обяснение, виждам, че сумите на всички продукти се намаляват, като на вече намалените се увеличават. Предположението ми е, че системата смята всичко като намалени продукти и начислява доставка.
Отказаха ме.

# 583

Да питам, някой ползвал ли е и дали е доволен..? А някъде наличен в магазин да сте виждали?
Благодаря
Имам го и не съм доволна Neutral Face не си заслужава според мен

# 584
Кодът daniela10 не е активен вече, до онзи ден го ползвах. А тези къдравите кодове са само индивидуални и намалиха цената само на вече намалени продукти, но се получи нещо дребно при мен и се отказах да го ползвам. Ще си чакам приемлив код. И без това се олях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт