Магазини Sinsay - тема 10

• 45 416
  • 783
  •   2
Отговори
# 600
Китайски са, нормално. 😂 Аз от синсей основно купувам детски/бебешки дрехи и съм доволна, защото цените им са страхотни. Не си заслужава да купувам от H&M (примерно), при условие, че децата цапат и остават петна по дрехите (дори със Спот). Първородното детенце му купувах от гореспоменатата марка, но видях, че е излишно да давам толкова пари, а и те толкова бързо порастват…

# 601
За първи път ми се случва такава бърза доставка Joy вчера поръчах, утре ще си я взема от офис Sunglasses Grinning

# 602
За първи път ми се случва такава бърза доставка Joy вчера поръчах, утре ще си я взема от офис Sunglasses Grinning

Ехее, ей т’ва се казва експедитивност!
Явно са си увеличили броят на служителите.
Аз от вчера имам поръчка, но за някои от дрехите пишеше 3 дни +, така че, ще си чакам. 😂

# 603
Здравейте,
Има ли активен код?

# 604
Имам този
MOBGIW4V7SW68B9
25% за панталони и суичъри при покупка на Мин 2 продукта, валиден до края на деня
Здравейте,
Има ли активен код?

# 605
Имам този
MOBGIW4V7SW68B9
25% за панталони и суичъри при покупка на Мин 2 продукта, валиден до края на деня
Здравейте,
Има ли активен код?
Благодаря, аз питах за онези от инфлуенсър дето са по -10% на поръчката

# 606
През приложението има по- големи отстъпки, но пък безплатната е само до магазин, голяма глупост

# 607
През приложението има по- големи отстъпки, но пък безплатната е само до магазин, голяма глупост

Над определена сума е безплатна доставката до адрес.

# 608

Над определена сума е безплатна доставката до адрес.

Ами пишеше ми 35, направих ги и като отида на плащане само до магазин е 0.

# 609
Аз се излъгах и осребрих 600 точки, сега ще изгорят, защото не искам да платя доставка. Може да не е нещо особено, но не искам да я платя.

# 610
Само за артикули на редовна цена мисля че има безплатна доставка над определена сума.
 Ако поръчвате намалени артикули, доставката винаги е платена до адрес или офис.

# 611
  • София
Аз се излъгах и осребрих 600 точки, сега ще изгорят, защото не искам да платя доставка. Може да не е нещо особено, но не искам да я платя.
Еее, как ще изгорят ,грехота е. Давай!

# 612
Не, ще изчакам до 21-ви, когато изтичат. Може да махнат изцяло доставката, примерно на 14-ти.

# 613
Днес има някаква безплатна доставка, но не мога да разбера за условията, свързани с нея.
Edit: Видях, че е само за ненамалени, а може би и точно определени, продукти.

# 614
Артикулите не са скъпи и бих поръчвала и без никакво намаление. Но...но. Еми дразня се като има някакви измислени промоции и никога не отговарям точно на условието. Доста пъти НЕ съм поръчвала в крайна сметка, само защото ме е подразнило нещо, дали БД, дали някаква промоция или нещо подобно. Направо предпочитам да нямаше такива намаления и купони, които са само уж

Общи условия

Активация на акаунт