Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 701
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Да ви кажа, че и моят син не знае имената на всички деца в класа. Над тези неща е той  Laughing

# 556
  • при моите любими
И моят е така. На момчетата знае, но на момичетата не съм сигурна. И като цяло се е съсредоточил в неговата група приятелчета. Но мисля, че си е съвсем нормално. Тепърва ще се прегрупират във времето и ще откриват нови неща в съучениците си, което си е най-хубавата част от този етап в живота им.

# 557
Да ви кажа, че и моят син не знае имената на всички деца в класа. Над тези неща е той  Laughing
И моят е така. Ама и не се интересува да ги научи.
Вчера му викам вие на класната нещо няма ли да подарите за Коледа. Той ме погледна въпросително и каза че днес ще пита в класа 😵‍💫 .
Класната им е по английски и прекарват по 4 часа на ден с нея. Срамота да не и вземат нищо. Мъжки клас са ама все пак не бива така.
По отношение на подаръците са се разбрали да ходят на картинг - няма да си разменят, което мен ме устройва 😉

# 558
  • София
Аз питах щерката дали ще подаряват нещо на класната - веднага скокнала с предложение в групата им. Ако се съгласуват - ще вземат. Наборът се движи със своята си групичка и е над тези неща Joy

# 559
Бебчо, твоята щерка ги ги е организирала, за което много благодаря 🙂

# 560
  • София
Вече 3 месеца им преподава един заместник по корейски (2-3 часа седмично). Моята го харесва много, но не му знае името. Казва се заместникът. Миналата седмица много щастлива ми вика "Разбрах му името - Людмил". Викам "А фамилия няма ли?", "Еми не знам. Не си я е написал в инстаграм". Но иначе съучениците ми ги изрежда по номера, даже и от няколко съседни класа познава не малко.

# 561
А, то добре, че имаме 2-3 оправни момичета в класа, та ще вземат подарък. На въпроса -какъв ? отговори, че не знае,  той е дал пари, тоест свършил си е задължението Laughing
В едно заведение ще се събират в петък следобяд, но подаръци няма да си разменят

# 562
  • София
Бебчо, твоята щерка ги ги е организирала, за което много благодаря 🙂
Само че аз от вас чувам за организацията. Joy Иначе то е ясно, че момиче трябва да я свърши тази работа. Както е казала Пена: "Я да слизам, че тази работа все мене чака." Laughing

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 11:21 от sanaka

# 563
  • София
И моят нищо не знаеше за подарък за класната им. Но обаче си имат организатор-младеж. Поне така разбрах на РС - че А. ги бута и организира. Щели да ходят на кино този петък.

За матаматика и класното - бил решил 9 от 10. Ама не знаел дали са верни Rolling Eyes

# 564
  • София
…,я праймер, я тинт, мани го тва моето, то кво разбира от Тикток грим тотуриъл и ваяръл червила ...хахахха.
Засрамих се…и аз не ги знам тези думи Innocent

# 565
За подарък - страшно ме улесни детето, на което се е паднало да подарява моята - чете! и то много! Взехме ваучер за Сиела за тавана на сумата.
За подарък за класната не съм чула.

# 566
  • София
трябваше по рано да ви прочета, но тези дни нямах време. Прекрасни идеи за подаръци ми дойдоха.

Паднало му се да подарява на момче. Отидох и купих един комплект Nike парфюмна вода и дезодорант и да се оправя. Моя син нищо не знае - кога, как ще се случи размяната на подаръци. Питах го за класната няма ли да вземете някакъв общ подарък - май не.... Питах го и дали би подарил нещо символично от него - изпадна в шок и директно ме отряза. Дано малкото девойки в класа ги организират тез младежи.

# 567
  • София
sanaka, то и брат й най-вероятно не знае за организацията Joy Иначе били гласували за нещо в групата им в инстаграм

# 568
  • София
sanaka, то и брат й най-вероятно не знае за организацията Joy Иначе били гласували за нещо в групата им в инстаграм
Да ви светна тогава Grinning Ще  събират по 10 лв днес, доколкото е разбрала майка му. Иначе тя от две седмици пита нашия ще купуват ли нещо, ама то е много неприлично да попиташ в междучасията, та наборът нищо не знаеше. Вчера най-накрая по вайбър са се уточнили, даже някакво предложение имал той за допълнение към подаръка, било одобрено, уж Grinning 

…,я праймер, я тинт, мани го тва моето, то кво разбира от Тикток грим тотуриъл и ваяръл червила ...хахахха.
Засрамих се…и аз не ги знам тези думи Innocent
И аз, но ги проверих в гугъл. Много разширяващо кръгозора ми действа темата. Преди се ограмотих за локални и  алтове, сега  - за козметика. Разнообразие Grinning

# 569
Ох, GoSSipSS и rumka! Добре, че сте вие да се успокоя, че моят не е единствения блейко. Ама то при него е и лесно - повечето са момчета и освен това с повтарящи се имена Smile

Общи условия

Активация на акаунт