Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 702
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • при моите любими
GoSSipSs и моят от любител на математиката, тотално е абдикирал от нея. Нито една допълнителна задача не е решил. Всичко се случва на минимума. Има няколко петици. По АЕ и БЕЛ е добре, но МАТ малко почва да ме притеснява. Да не пропусне матеруал и после ще му е трудно да навакса.

# 541
Да, затова не посмях да спра уроците по математика, защото там всичко е с натрупване и надграждане. А на него, както писах, математика му е трудна .Утре ще правят класна по български и литература, по математика ще е след ваканцията.

# 542
Моят син твърди, че не разбира обясненията на учителката по математика. Sad Имат само 2 пъти седмично, веднъж 1 час, веднъж 2 наведнъж. Сега с Уча се нещо бил схванал уж ... аз не мога да обяснявам задачи изобщо. Уикенда си беше вкъщи и настояваше да пропусне днешния учебен ден, защото имат тест по математика и буквално го е страх от оценката Sad Обаче аз пък бях много болна и не се смилих. След 3 дена с маска из къщи и страх да не заразя и него го изпратих на училище. Обещах си да му намеря помощ за втория срок - явно иначе няма да стане.

# 543
GoSSipSs и моят от любител на математиката, тотално е абдикирал от нея. Нито една допълнителна задача не е решил. Всичко се случва на минимума. Има няколко петици. По АЕ и БЕЛ е добре, но МАТ малко почва да ме притеснява. Да не пропусне матеруал и после ще му е трудно да навакса.

И моят младеж абдикира от математиката ✌️
Надявам се да е временно, но ще видим

# 544
Моя ако може ще абдикира от всичко, ще си живее с плейстейшъна и хладилника и ще е най-щастлив, но... живот ли бе да го опишеш. Мързелив си е и това е. Не е бил никога някакъв супер математик, решаваше, защото беше записан на школа и от там домашни много, отделно ходеше и на индивидуални уроци и там домашни, в училище 9часа математика седмично и там домашни. Не е решавал без да му е поставено от някой, не е и учил сам, все е бил с учители, от 2ри клас. Сега аз съм обещала тази година да няма уроци. Та каквото направи, а той нищо не прави и изкарва 4-5, така че каквото е. Нито ще го записвам на уроци, нито ще сядам да му обяснявам, то аз и незнам изобщо тази година какво учат по мат., миналата година напрежението покрай НВО ми стига. Ще я караме по-спокойно вече.
А за подарък за момичето сребро не ми е вариант, не я познавам изобщо, а моя като го питам какво носи абсурд да е збелязал. Аз го питах гтимира ли се, той ми вика незнам. Хаха, питам го как незнаеш не я ли виждаш, ми не помнил, не обръщал внимание 🤣😉 Голяма е шматка тва моето. Можело да й купя яке на Найк, харесвала найк,  хахахах викам му ти познаваш ли парите, за 50лв едни чорапи ще й вземем, кво яке. Изобщо не е на тази планета.

# 545
Пфу, аматьори:-)
Моят седи в часовете по английски (които са МНОГО) с едно момиче. Човек...още не й знае името!!! Ма - маменце - не я ли пита как се казва? Тц, не ме интересува! На учебника й няма ли поне залепен етикет с името, да я видиш как се казва? Абе, нещо с "А" мисля, че й викат останалите, но много не ме интересува...
И това е след половин година съвместно в една класна стая и на един чин. А ти искаш да знаят какви бижута носи мадамата Simple Smile))

# 546
Цитат
Аз го питах гримира ли се, той ми вика не знам. Хаха, питам го как не знаеш не я ли виждаш, ми не помнил, не обръщал внимание 🤣😉 Голяма е шматка тва моето. Можело да й купя яке на Найк, харесвала найк,  хахахах викам му ти познаваш ли парите, за 50лв едни чорапи ще й вземем, кво яке. Изобщо не е на тази планета.

GoSSipSs JoyHug

# 547
Аз затова викам си я зареди едни 50лв в Лилито все ще си вземе нещо детето, я праймер, я тинт, мани го тва моето, то кво разбира от Тикток грим тотуриъл и ваяръл червила ...хахахха.

# 548
Супер си решила.
И ние поръчвахме комплект маски за УСТНИ от емаг, ноооо греда! Оказа се, че ще пристигнат на 10 януари и си остават за мен (не знам какво ще ги правя, 4 броя са). Та поръчвахме наново (почти същото! Joy ), но от друг магазин, дойде.

# 549
Ооо как какво да ги правиш ще мажеш всяка вечер и това е. Аз може да не съм вече на 14г, ама ако съм на теб ще мажа, та стой и гледай.

# 550
Моят син се току-що обади с новината, че от 5 задачи на теста по математика е решил 4 и смята, че 3 са му верни. При мисълта, че няма да има двойка направо е на върха на щастието. Simple Smile Развълнувах се все едно аз съм на изпит, ще чакаме резултата.

# 551
Хахаха B2022, това ми е любимият лаф след контролно и у нас. "Реших Х задачи от 10 (примерно) и са ми ВЕРНИ У" Laughing И почва едно залагане колко ще има.

# 552
  • European Union
Мама Ру, ако по предприемачество са на БГ-учебник, ѝ кажи на тестовете да набляга на верен отговор "г) всяко от изброените" Wink

Моят петокласник си продължи със стария клас. Имат 5 нови деца и той не знае името на нито едно. Но поне до края на ноември успя да научи имената на учителите по БЕЛ и мат.

# 553
На "Мартели" са.

# 554
  • Пловдив
Не знам моя хубостник какво е направил на теста днес, но събота и неделя няколко пъти отказа на сестра си, да играят заедно някаква игра на компютъра, защото решавал задачи. Стресна се от тройката на предния тест и дано да е проумял, че без решаване на задачи няма да стане.
Мисля от януари да му вдигнем бюджета - всяка вечер почти си купува храна (с детски Револют акаунт към моята сметка е) и дефакто не му остава за друго.

Общи условия

Активация на акаунт