При кой др в Свети Георги правихте БХС? Останахте ли доволна ? Тъй като и аз съм се насочила на там

Благодаря!
Включвам се и аз в новата тема, въпреки, че ви чета от началото. Ще се следя в Пловдив. Термин 22.05. Вчера бях на фетална при Троянчев. Обясни доста неща, бих казала, че съм доволна. Притесниха ме две неща: каза, че имам повишен риск от прееклампсия и изписа аспирин от сега ( скоростта на кръвоснабдяването на двете артерии към матката била различна,, нещо такова разбрах 😃). Другото беше нухална транслуценция, която той измери 2,9мм, като каза, че не е хубаво 3мм и повече. 😐 Притеснявам се, че е на горна граница и има риск от аномалии или сърдечен проблем, доколкото се информирах от интернет.
След това отидох директно в Св. Георги за бхс. Бях запазила час за НИПТ Вижън, днес, петък, но след като го споделих на лекаря гинетик се оказа, че петък е най-неподходящото време за това, т.к. изпращат по куриер и кръвта ще престои доста (да кажа, че изрично бях питала момичето за НИПТ теста дали е ок петък...). Както и лекаря сподели инфо, че при тях правят също пренатални тестове и не толкова скъпо, защото не вземат процент, както може би става с частните, препоръчани от проследяващия гинеколог. Даде ми брошура на някакви Diag Den by Eurofins biomnis, като изпращат пробата във Франция. Не можах да намеря никаква инфо в. Нета за тях. Но все пак това е държавна болница, нали?
Тук идват следните ми въпроси, за който е стигнал до края на дългия ми роман 😆.
- Има ли други мами с НТ близка до 3мм?
- доволни ли сте от Вижън НИПТ теста ?
- някоя от вас случайно да си е правила НИПТ в Св. Георги?
Или изобщо къде ме насочвате за НИПТ, които пращат в Европа, за да реша уикенда къде аджаба да го направя, че няма време..
Благодаря ви предварително за далите отговор. Спокойна бременност мамчета!