Майски бебета 2025 (2 тема)

• 31 955
  • 545
  •   1
Отговори
# 510
Марките са твърде относителни. Няма как да гарантират точност. Нали за това бебетата са с отворена фонтанела, за да може да премине през родовия канал и да претърпи някакъв вид свиване и компресия? Ако нямате медицински причини, които да налагат секцио, не се плашете от нормалното раждане. Аз родих прекрасно голямо бебе 3,900кг (което по мерене изкарваха 4,300кг. и искаха да ме режат защото е голямо) нямам шевове и разкъсвания. Сега с тази бременност вероятно ми предстои секцио и много повече ме е страх. След родилното възстановяване от секцио е доста по-дълго и до колкото чувам болезнено.

# 511
Момичета, в 34 г.с. съм и от известно време се чувствам доста притеснена. Всеки ден си меря кръвното и ми е 110/70, но днес бях на консултация и се притеснявах дали всичко ще е наред и кръвното ми беше 135/95. Докторката каза, че не я притеснява, защото е от страх. Сега си го мерих и ми беше 120/70. Според вас, опасно ли е кръвното от притеснение моментно?

# 512
Момичета , аз се включвам да споделя, че въпреки че термина ми беше с дата 2 май , моята малка принцеса се роди на 14.04.
Не съм писала отдавна, но последните месеци имах доста проблеми, защото си беше решила да излиза по-рано и в 32 седмица тръгна раждане, но с лечение и престой около месец в болница успяхме да задържим . После една седмица лежане вкъщи и на 14.04 родих чрез секцио. Споделям за да ви окуража и да ви кажа, че през каквито и трудности да минаваме , всичко си заслужава и просто трябват търпение, кураж и много сили !
Успех на всички майски мами , стискам палци при вас всичко да мине добре и ще следя темата , за да чета хубави новини 🙏

# 513
Честито бебче!
Да бъде живо и здраво ❤️

Момичета , аз се включвам да споделя, че въпреки че термина ми беше с дата 2 май , моята малка принцеса се роди на 14.04.
Не съм писала отдавна, но последните месеци имах доста проблеми, защото си беше решила да излиза по-рано и в 32 седмица тръгна раждане, но с лечение и престой около месец в болница успяхме да задържим . После една седмица лежане вкъщи и на 14.04 родих чрез секцио. Споделям за да ви окуража и да ви кажа, че през каквито и трудности да минаваме , всичко си заслужава и просто трябват търпение, кураж и много сили !
Успех на всички майски мами , стискам палци при вас всичко да мине добре и ще следя темата , за да чета хубави новини 🙏

# 514
Честито бебче на Darsybo123! С пожелание за бързо възстановяване и само хубави емоции!
Как сте девойки?
Аз съм в 35 г.с. + 3 дни и не мога да спя вечерта от две седмици, будя се постоянно на 2 часа Grinning,  а тази нощ за първи път имах болезнени контаркции. Не бяха много силни, но ще питам АГто трябва ли да пия нещо за тях.
Как сте с подготовката за малките човеци ?
Аз май всичко съм поръчала, някой от нещата са дошли, а други ги очаквам скоро.
Мисля  от уикенда  да започвам да пера дрешки. Вие помпа за кърма ще вземате ли предварително ? Аз съм в чуденка.

# 515
Няма спане, няма почивка Sad Бебето ме рита безмилостно, постоянно пикая нощем, тежко ми е, задух и пр. и пр .... Дето се казва, накрая най-тегаво...При мен има още месец, но първото го преносих, та знам ли...
Иначе всичко е купено отдавна. Помпа за кърма засега няма да взимам.
Аз сега съм в допълнително филми, малкия ще има Рд, с мъжа ще се подписваме другата седмица...Иначе усещам мозъка си тотално кух през повечето време Sad
Честито бебче на Darsybo123! С пожелание за бързо възстановяване и само хубави емоции!
Как сте девойки?
Аз съм в 35 г.с. + 3 дни и не мога да спя вечерта от две седмици, будя се постоянно на 2 часа Grinning,  а тази нощ за първи път имах болезнени контаркции. Не бяха много силни, но ще питам АГто трябва ли да пия нещо за тях.
Как сте с подготовката за малките човеци ?
Аз май всичко съм поръчала, някой от нещата са дошли, а други ги очаквам скоро.
Мисля  от уикенда  да започвам да пера дрешки. Вие помпа за кърма ще вземате ли предварително ? Аз съм в чуденка.

# 516
  • Varna
Честита рожба Darsybo123! Бъдете живи и здрави! Revolving HeartsFlowers Four Leaf Clover

Аз съм в 36+6... Крепи ме само мисълта, че малко остава, защото ще съм със секцио (ест. преди термин) Laughing

Иначе с подготовката в общи линии сме готови, от което честно казано съм изключително щастлива, че се захванах по-рано, докато все още имах и сили, и нерви. Разбира се, съм напълно наясно, че в последствие ще трябват някакви last minute покупки, но това си е в рамките на нормалното и очакваното.

Остана само бебефона да изберем, че там ни е голямата дилема... То все едно кола купуваме, ама мъжа ми иска да прецизира и обмисли всеки детайл Grinning Оставила съм го, да се чувства и той ангажиран, пък дано вземем преди раждането..

Помпа си взех, преди месец-два набарах класическата на Филипс Авент на промоция (май 125 лв. излезе), та откак съм я взела ме обхвана едно спокойствие. В последствие като разбрах за секциото съм още по-доволна, че взех. Даже в болницата ще си я нося. Ако потрябва - чудесно, ако не - ще я продам неразопакована! За тез пари прецених, че не си струва стреса да я мисля.

# 517
Здравейте, момичета, подплънките за гърди имат ли срок на годност, тъй като приятелка ми даде останали й от нейната бременност и нито на кутията, нито на отделните подлънки е посочен срок на годност Simple Smile

# 518
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте ❤️ Как сте?
Днес се появи нашето момиченце Миа ❤️
Много сме щастливи и нямам търпение утре да ми я доведат и да си я гушкам ❤️

# 519
Здравейте ❤ Как сте?
Днес се появи нашето момиченце Миа ❤
Много сме щастливи и нямам търпение утре да ми я доведат и да си я гушкам ❤
Честитоо пожелавам ви много здраве и щастливи моменти ❤❤❤

# 520
Честито бебче!
Жива и здрава да бъде ❤️

Здравейте ❤️ Как сте?

# 521
Поздравления за Katenceto и Darcybo! Живи и здрави да са малките сладури и всички техни близки!

П. П. Моят термин е 1 юни, но хвърлям око и на тази група Simple Smile

# 522
Здравейте ❤️ Как сте?

Честито бебенце,бъдете здрави☺️

# 523
Здравейте ❤️ Как сте?

Добре дошла да е Миа! Да сте здрави и честити!

# 524
Честито на Katencetoo! Бъдете здрави и щастливи с малкото съкровище! Blush

Общи условия

Активация на акаунт