Майски бебета 2025 (2 тема)

• 36 000
  • 546
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мисля че е време и аз да се присъединя с термин месец май с второ детенце. Как мога да се включа и във вайбър групата?

# 211
Здравейте момичета, пишете ми на лично номер за вайбър и ще ви добавя

# 212

Здравейте, писах ви на лично номера

# 213
Писах и аз

# 214
И аз писах на лично тел.за viber групата Simple Smile

# 215
Здравейте и аз се присъединявам към вас с термин 04.05 момченце. Blue Heart
Видях, че сте коментирали болници за раждане аз съм се спряла на Токуда, там се и следя.

# 216
  • София
NinaLina при кой мислиш да раждаш там?
Аз не се следя там, но смятам с напредването на бременността да започна да ходя на прегледи и там и да ме следят, за да си раждам там после, но не знам при кой още.

# 217
Спряла съм се на д-р Богданова, бях чувала хубави неща за нея от момичета, които тя ги е израждала.

# 218
  • Sofia
Здравейте, момичета.

За тези, които четат тук идвам да се похваля. Днес ни излезе резултатът от Niptify пренатален тест и всичко е наред, получихме мейл следобед, а малко по-късно и обаждане. Най-хубавото е ,че полът се потвърди както ни казаха и на феталната. Ще си имаме момиченце. Sparkling HeartПлаках и треперих от вълнение. Пожелах си го, сънувах го и ми се сбъдна. Надявам се всичко занапред да е наред.
Сега ще организираме за децата изненада с торта, за да разберат какъв е полът. На нашите ,сестра ми и свекито им поръчах къпкей с цвета вътре, че така се очертава следващите дни да се видим, а баща ми е като децата и очаквал събиране по повода както споделих във вайбър. Sweat Smile

Снощи не успях да спя от вълнение, тези дни иначе съм доста по-добре с храненето и вече усещам бебето - ритничета и въртене. Relaxed

# 219
Здравейте, момичета.

За тези, които четат тук идвам да се похваля. Днес ни излезе резултатът от Niptify пренатален тест и всичко е наред, получихме мейл следобед, а малко по-късно и обаждане. Най-хубавото е ,че полът се потвърди както ни казаха и на феталната. Ще си имаме момиченце. Sparkling HeartПлаках и треперих от вълнение. Пожелах си го, сънувах го и ми се сбъдна. Надявам се всичко занапред да е наред.
Сега ще организираме за децата изненада с торта, за да разберат какъв е полът. На нашите ,сестра ми и свекито им поръчах къпкей с цвета вътре, че така се очертава следващите дни да се видим, а баща ми е като децата и очаквал събиране по повода както споделих във вайбър. Sweat Smile

Снощи не успях да спя от вълнение, тези дни иначе съм доста по-добре с храненето и вече усещам бебето - ритничета и въртене. Relaxed
   Честито.🥰 И аз вчера получих резултата от пренаталния всичко е наред но пола ще го разберем на партито! В коя седмица сте ? Аз не съм усещала още бебчето🤷‍♀️чудя се от кога почват ретничетата?

# 220
  • Sofia
Здравейте, момичета.

Честито.🥰 И аз вчера получих резултата от пренаталния всичко е наред но пола ще го разберем на партито! В коя седмица сте ? Аз не съм усещала още бебчето🤷‍♀️чудя се от кога почват ретничетата?

Veselina,ние днес ще правим парти за двете ни деца, които много се вълнуват, ама ние искахме да си знаем пола.
Усещам от края на 14та седмица, утре влизам в 16та.

# 221
Еха, аз съм почти в 17-та и нищо не усещам.

# 222
Аз съм 14+6 и аз не усещам🤷‍♀️. При всеки е различно аз проверявам с доплера един път в седмицата да съм спокойна че всичко е наред🥰

# 223
И аз проверявам с доплера от време на време, да си се чуем с малката.

# 224
Здравейтее, включвам се и аз с термин 20 май 😊 очакваме момченце 🩵

На кого мога да пиша да ме добави във вайбър групата?

На всички мами желая лека и спокойна бременност😍🐣

Общи условия

Активация на акаунт