Аз влизам вече в 26та седмица. Ходих на втора фетална, където се установи, че бебето върви с 8 дни назад, но причина за това е нередовния ми цикъл и късната овулация. Няма нищо притеснително.
Бебето е много активно, усещам го почти постоянно като понякога се чудя дали изобщо спи, изключително много рита 😃🙄 Вече ми е трудничко ставането от легнало положение 😃 но аз имам и дискова херния , което ми усложнява движенията, засега търпимо, надявам се до последно да задържи без усложнения.
Покупките за бебето тепърва ги насрочихме и от този уикенд започваме лека полека да си набавяме по-големите неща като количка, легло и тн.
И един въпрос - някоя от вас да ходи на масаж за бременни? Много ме изкушава и събирам мнения 😁 Мъжа ми всеки ден ми масажира краката, но ми се иска и един професионален масаж на тялото, особено гърба.
Ама то има специално за бременни, които са съобразени с това 😃 много им се точа и така ме изкушават. 😃
А за биозин мама как го приемате? Преди храна обед и вечер или? Мисля профилактично и аз да почна, че още ходя на работа, а сега и някакви други вируси има 😐