Майски бебета 2025 (2 тема)

• 33 691
  • 546
  •   1
Отговори
# 390
Здравей, аз съм с близнаци също нормално заченати момче и момиче. Количката, която избрах е Baby Monsters.

Здравейте! Присъединявам се със спонтанни близнаци, заченати в началото на септември. Имат кака на 5 години. Момче и момиче, доц. Чавеева прави морфологиите, а вероятно ще се раждат при д-р Велев.

Пожелавам лека и без изненади бременност на всички!

Създадохте ли друго място за общуване, освен форума? Покрай каката направихме една затворена група във Фейсбук, активна е и до днес, много успешна се получи.

Има ли други майки в очакване на близначета? Избрахте ли си количка? Моята дилема е mountain buggy или baby monsters Simple Smile

# 391
Тествала ли си ги? Досега съм пробвала само Бъгито. Гледам онлайн размери и се чудя дали Монстърсите е малко по-висока. Според теб имат ли такава разлика?

Здравей, аз съм с близнаци също нормално заченати момче и момиче. Количката, която избрах е Baby Monsters.

# 392
Здравейте момичета!
Аз съм с термин 12.05.2025г, с близнаци, заченати по нормален начин. Имаме две каки и сега чакаме още две момичета. 😆
Количката, на която съм се спряла е Bumprider connect 3. В България я има само в Дундьо, но от много гледане тази ми се стори най-лека, маневрена и компактна за прибиране. Дори сега има намаление и се чудя дали да не поръчам, но все си мисля, че бързам.

# 393
Юху, женско царство ще е у вас Simple Smile
Количката изглежда много добре, но аз не смея да взема с толкова малки гуми. С каката съм ползвала една подобна, лятна, и като изключим равни асфалтови алеи край морето, никъде другаде не ми беше окей с нея.
Здравейте момичета!
Аз съм с термин 12.05.2025г, с близнаци, заченати по нормален начин. Имаме две каки и сега чакаме още две момичета. 😆
Количката, на която съм се спряла е Bumprider connect 3. В България я има само в Дундьо, но от много гледане тази ми се стори най-лека, маневрена и компактна за прибиране. Дори сега има намаление и се чудя дали да не поръчам, но все си мисля, че бързам.

# 394
С каката бях първите 6м със Бугабу, която ми идваше тежка, тромава и повече ми пречеше. Продадох я и си взехме Babyzen yo-yo. В тази количка съм влюбена! Малки са гумите, но минава през всякакви препятствия и успяваш да се бориш с изпитанията на пътя без да ти тежи допълнително. Та от там изхожда логиката ми за избора и този път. Не ми се иска да дам няколко хиляди за нещо, което след 6/7 месеца няма да искам.

# 395
Момичета, спряла съм се на количка със кошче за носене, това което всъщност ще ни искат и за изписването.
Днес една позната ми каза, че ако имаме столче в колата, това било излишно, защото не се ползва повече от 2 месеца.
Вие какво мислите, да вземем ли такова, или не? Вашата количка каква е?

# 396
Не, аз съм от Добрич и няма тук такива колички из магазините та да пробва човек. Само монстъра за минута пробвах като пристигна и го прибрахме. Изглежда доста маневрен и лек.

[quote author=*Роня* link=topic=1705343.msg49252826#msg49252826 date=1738577590]
Тествала ли си ги? Досега съм пробвала само Бъгито. Гледам онлайн размери и се чудя дали Монстърсите е малко по-висока. Според теб имат ли такава разлика?

[/quote]

# 397
Момичета, спряла съм се на количка със кошче за носене, това което всъщност ще ни искат и за изписването.
Вашата количка каква е?
Не съм сигурна какво е кошче за носене. Нашата е от предишното дете -Пег Перего. Към зимния кош има колани и може да се ползва вместо столче, поне през първите месеци. По-удобно и ергономично е, защото бебето е изцяло в легнало положение. Отделно имаме и столче. На тази количка основно хубаво и е зимния кош и възможността бебето да пътува в кола с него.

# 398
  • Варна
Моята количка е 3 в 1 и има кошче за кола. Наши приятели ще ни дават кошче за носене. Аз лично не бих купила такова кошче. Безпредметно е общо взето. Чак пък и да го искат за изписването!

# 399
За това нещо говоря

Не знам може аз да бъркам името му, но да от болницата ни го искат за изписването, предупредиха ни. Аз за това се чудя, ако може и без него, дали си струва, тъй като оскъпява количката.

# 400
  • Varna
Това е столче за кола за новородено, но ако вече имате столчев колата, подходящо за новородено (примерно i-size), не е необходимо  да вземате и такова в комплект с количката.

Коментирах с много приятели с деца и всички са единодушни, че тази "кошница" се ползва много малко и е неудобна непрекъснато да се мести от колата върху шасито на количката. Също така е непрепоръчително за бебето да прекарва дълго време в нея.

Аз взех количка 2 в 1 (с кош за новородено и седалка за 6+ месеца). А столче за кола ще вземем отделно и то ще е постоянно монтирано в колата.

# 401
Здравейте мамита! Време е да се присъединя към вашата групичка, въпреки че отначало я следя. Simple Smile С термин 1 май, момче.
Вече идва времето за пазаруване и се колебая за избор на количка - към момента сме се спряли на Тутис Уно 5+ все още търся отзиви за нея. Като цяло не държим на марка, а на маневреност, лекота  и най-вече да бъде 3в1 с бюджет до 1100/200лв. Водя се по два списъка от интернет за покупки, но бих разгледала и вашите. Обмисляме вариант за пазаруване всичко на куп, поради времеви ограничения с таткото - Вис Виталис и Рая Тойс в София. Ако имате препоръки за конкретен магазин с удоволствие ще го разгледаме. Благодаря Ви!

# 402
Ние пазаруваме основно от Дундьо. Много сме доволни, винаги са любезни. Може да се извадите карта за отстъпки.

# 403
А каква възглавница за бременни ползвате? Ценовият диапазон е доста широк, най-бюджетните не са ми окей, а най-скъпите ми се виждат огромни. Бихте ли препоръчали марка, най-вече от личен опит?

# 404
#Роня аз си взех тази,в началото ми беше много удобна единствената причина да не я ползвам е,че в последствие мн ме болеше гърбът но предполагам има значение какъв е матракът (моят е мек) и от там може би се получава неправилна стойка ,но малката възглавничка си я ползвам постоянно за да си подпирам корема и в последствие ще се ползва и за бебето цялото гнездо:) Иначе е доста голяма има може би и по-малки  ,аз лично бих я препоръчала като цена

Общи условия

Активация на акаунт