Майски бебета 2025 (2 тема)

• 31 981
  • 545
  •   1
Отговори
# 495
AirplaneMode, благодаря за коментара. С възглавница за бременни съм и още няколко около мен Grinning явно е нормално да имаме проблеми със съня и това е положението. Някъде бях чела, че едва ли не тялото ни подготвя за момента, когато ще се появи бебенцето и няма да можем да спим

Аз докато се наместя става 2-3 ч., пикая на всеки два часа и се мятам след всяко ставане като риба. Въобще голяма мъка е. С възглавницата за бременни е по-добре,  но като цяло съм се примирила. Ако се съберат 5-6 ч., пак добре.
Здравейте, момичета. 33 г.с. съм и вече започнах все по-трудно да спя. Заспивам без проблем към 10, но се събуждам за тоалетна по някое време и после ми е страшно трудно да запся, едно 2-3- часа, че и повече не мога да заспя. Вие имате ли такъв проблем и как се справяте? Пробвам с дишане, четене, мляко и какво ли не, но не помага

# 496
  • Варна
Гледам да не се разсъмвам като стана. Буквално ходя по инерция, лягам и заспивам.

# 497
Neli___ , явно така трябва като вас. Аз понеже съм до кривата круша в подготовката с покупките и стаята и явно това ме доизнервя и само мисля какво трябва да се направи хахах Обаче чакам уж намаленията в Раятойс този месец на колички Сайбекс, другия в Хиполенд и Комсед, уж на 20-30 процента смъквали цената .. не знам дали е така

Гледам да не се разсъмвам като стана. Буквално ходя по инерция, лягам и заспивам.

# 498
  • Varna
Някъде бях чела, че едва ли не тялото ни подготвя за момента, когато ще се появи бебенцето и няма да можем да спим

Хах и аз това си повтарям Laughing
Започнах с "подготвителни" контракции още в 14та седмица, сега съм с "подготвително" недоспиване...
При мен е основно от болки в гърба. Не мога да намеря удобна позиция, в която да не ме боли. Спя между 3 и 6 часа (в най-добрия случай) нощем и си доспивам още 2-3 часа денем. Гледам да не се самобичувам за това че "не се справям"... Комуникацията с външни хора съм ограничила до минимум, защото съм свъх раздразнителна и коментари от сорта на - "айде колко да е зле, бременността не е болест" ; "оо ти да видиш после какво те чака" и т.н. рязко не ми понасят и ще отхапя на някого главата.
Таа благодарна съм за тишината и спокойствието, с които съм благословена вкъщи и си почивам денем.

Със задължителните покупки съм готова, само бебефон не сме избрали - имаме кошара, количка, чаршафи и много дрехи от приятели с вече поотраснали бебета, малко козмтика + мострички от Хипп... като съм напълно наясно, че в последствие ще се пазарува още.
Аа да, и помпа за кърма съм си взела, ей така за всеки случай, защото ще съм секцио и... не се знае. Откакто я имам ми е по-спокойно Smile

Към края на май предполагам ще има доста намаления по повод наближаващия 1ви юни, та ако изникнат други по-разходоемки покупки ще са тогава.

# 499
Fluffy^^, и мен много взеха да ме дразнят хората, особено роднините Grinning
Каква козметика сте взели, аз се чудя за биодерма, сега има и намаления в гален и излиза доста добре като цена.

Много се чудя за комплектче за изписване, не мога да харесам накое на 100 процента, да си кажа това е хахах

Явно ще трябва да стискаме зъби и да си повтаряме, че е от хормоните и всички са така и това е Simple Smile

Някъде бях чела, че едва ли не тялото ни подготвя за момента, когато ще се появи бебенцето и няма да можем да спим

Хах и аз това си повтарям Laughing
Започнах с "подготвителни" контракции още в 14та седмица, сега съм с "подготвително" недоспиване...
При мен е основно от болки в гърба. Не мога да намеря удобна позиция, в която да не ме боли. Спя между 3 и 6 часа (в най-добрия случай) нощем и си доспивам още 2-3 часа денем. Гледам да не се самобичувам за това че "не се справям"... Комуникацията с външни хора съм ограничила до минимум, защото съм свъх раздразнителна и коментари от сорта на - "айде колко да е зле, бременността не е болест" ; "оо ти да видиш после какво те чака" и т.н. рязко не ми понасят и ще отхапя на някого главата.
Таа благодарна съм за тишината и спокойствието, с които съм благословена вкъщи и си почивам денем.

Със задължителните покупки съм готова, само бебефон не сме избрали - имаме кошара, количка, чаршафи и много дрехи от приятели с вече поотраснали бебета, малко козмтика + мострички от Хипп... като съм напълно наясно, че в последствие ще се пазарува още.
Аа да, и помпа за кърма съм си взела, ей така за всеки случай, защото ще съм секцио и... не се знае. Откакто я имам ми е по-спокойно Smile

Към края на май предполагам ще има доста намаления по повод наближаващия 1ви юни, та ако изникнат други по-разходоемки покупки ще са тогава.

# 500
Здравейте!
Аз влязох в 36г.с., с близнаци и корема ми е плашещо голям. И със спането вечер, и с предвижването изобщо се чувствам, като Кумчо Вълчо от Червената шапчица, с напълнен корем, с камъни. Взех да се примирявам с недоспиването, днес на тонове си заспах като буба 😅
Като взема да мисля колко още неща трябват за купуване и все си мисля, че нищо не сме взели. Основното го набавихме, но много неща съм оставила за след това, че знам ли на каква вълна ще съм. За козметиката ако трябва да съм честна чаках да пуснат хубави промоции покрай Велик ден, но още не съм попадала на нещо интересно.
Вие следите ли промоциите?

# 501
TalaaTinaa, В аптека Гален този месец имат промоция на Мустела и Биодерма и на разни кремчета за подсичане.

Здравейте!
Аз влязох в 36г.с., с близнаци и корема ми е плашещо голям. И със спането вечер, и с предвижването изобщо се чувствам, като Кумчо Вълчо от Червената шапчица, с напълнен корем, с камъни. Взех да се примирявам с недоспиването, днес на тонове си заспах като буба 😅
Като взема да мисля колко още неща трябват за купуване и все си мисля, че нищо не сме взели. Основното го набавихме, но много неща съм оставила за след това, че знам ли на каква вълна ще съм. За козметиката ако трябва да съм честна чаках да пуснат хубави промоции покрай Велик ден, но още не съм попадала на нещо интересно.
Вие следите ли промоциите?

# 502
Колко често ходите на тонове?
Колко са за секцио?

# 503
Мен след 34 седмица ме викат в седмицата веднъж на тонове. Секцио ще съм, насрочено за средата на Май.

# 504
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Всяка седмица ходя на тонове, така от 32ра седмица. Останаха още 2-3 седмици и бебето трябва да се появи 😊 Днес бяхме на преглед, всичко е наред. Малката тежи около 3250гр. Общо взето от тук нататък, когато и да се появи, е добре дошла 😀 Аз все пак се надявам да си влезе в Телеца и тогава да напуска ол инклузив-а ❤️

# 505
  • Varna
Аз започнах тоновете в 32 г.с. и ги правим през седмица.,  т.е. следващите ми бяха в 34-та
Док каза, че ако няма проблем, не се налага да са по-често.
Междувременно ехографите също ги правим през седмица, та съм си ги наредила - едната седмица ехо, следващата тонове. Харесва ми така да се следят нещата на честичко.

# 506
Здравейте, момичета. Какви комплектчета за изписване купихте? Някой пазарува ли е от barbaronikis.com? И ако да, как са материите на дрешките?

# 507
Здравейте, момичета. Какви комплектчета за изписване купихте? Някой пазарува ли е от barbaronikis.com? И ако да, как са материите на дрешките?

Аз пазарувах от там дрешките изглеждат хубави, турски са и пише, че са 100 процента памук. Цените им са добри, за качество още не мога да кажа. Аз пазарувах във физическия магазин и уж няколко пъти гледах размерите, когато се прибрах видях, че един от тях е с връхна дрешка 56 размер и ританки, на които вътре пишеше 50 размер. Ходих да ги заменя, като мислех, че нещо грешно е комплектовано, но казаха, че така се продавали

# 508

Аз бях поръчала от там комплект за изписване, хубав е, памучен, плътен на Bebitof (турски), но кутията беше отворена и скъсана отстрани, да не говорим, че след седмица намерих подобен с 20 лв. по-евтин. Другите дрешки, които поръчах от там бяха напъхани в някаква торбичка от нещо друго, може би пелена отоврена и директно изпратени и миришеха на прах, иначе са хубави памучни (едното гащеризонче нямаше никакви етикети, беше голо както майка го е шила). Препоръчвам по-добре от Фъстък.бг, от там съм доволна и от качеството и от всичко друго и имат безплатна доставка над 80 лв. (не е реклама просто съм доволна от тях, вчера ми дойде поръчката Grinning )

# 509
Здравейте, момичета. Опитвам се да намеря в интернет допустимите милиметри на главичката на бебето и изобщо някаква информация, за да може да протече естетсвено раждане. Дали някоя разполага с такава графика? Докторът я измери 34,2 мм, като каза, че не трябва да е над 350мм, евентуално 360мм, а все още съм 34 г.с. и се чудя да се настройвам ли психически за секцио

Общи условия

Активация на акаунт