ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 1

• 24 398
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, понеже ми предстои естествено 1во раждане без упойка (не че не искам, просто в тази държавна болницата не слагат), ако съм твърде изморена след раждането и искам да спя мога ли да помоля акушерките да се грижат за бебо и това дали ще попречи на последващо мое кърмене?

# 76
Seethelight те трябва да се грижат за него, без да ги молиш, нали за това са там. В нашата болница дори им се молим да си вземем децата при нас, в стаите, за да си ги обгрижваме. И все пак акушерките минават на всеки час и проверяват всичко наред ли е

# 77
Първо да си задам въпроса.Имах лохии около 17-18 дена.После спряха за 7-8 дена и сега се завърнаха.Имам чувството,че нещо не е наред.Обилно,с много големи парчета съсиреци.Покрай проблемите с бебето обаче в момента не мога да ходя на лекар.Другата седмица ще отида.Кръста и корема ме болят доста.
Вчера бяхме на свиждане.Да не изпадам в истерии,че детето беше умряло от глад,ревеше,цялото му лице е надрано(то си се е надрало),в устата му бибка.Ние тук не успяхме да го научим с лъжовната.Пък и не искахме да го учим с нея.
Пък  д-рката ме пита защо искаме да го изпишат.Подчертавам,че не съм заявила"изпишете ми детето",а питах защо ще бъде задържан още,до кога има антибиотик,кога му е взета МБ..
Като го видях пак в такова положение,нещо ми прищрака.Ама буквално се развиках като каруцар,че това бебе си е наше,ние не можем да го гледаме,не е бебе плод на 10мин удоволствие.Обясних й през какво съм преминала,за да го имаме и най-накрая то да не излиза от болницата.В четвъртък му излизат всички резултати и им казах,при условие,че са добре,в петък да го изпишат.Ако има проблеми,да го задържат.Те ми хъмкат,че им се искало да го задържат,да е под наблюдение,да са сигурни,че е напълно здрав.Няма да се разберем с тези хора.

# 78
Lunatichka,

Много е тежко, но пък и вкъщи да повърне 30 и няколко пъти детенце...помисли.
Надявам се всичко да е наред и да е добре Галин, да го изпишат и да ти е по-спокойно.

Лохиите си правят каквото поискат, тръгват спират, но ако са много силни и болки има силни, хубаво е на лекар да идеш за всеки случай.

При мен вече 26 дни текат, от които три нямаше никой и бях толкова доволна, казах си край, да ама не....

# 79
Може и цикъла да ти е дошъл.

Милия Галинчо, офф дано всичко е наред и скоро го изпишат. Измъчихте се.

# 80
  • Sofia
Lunatichka при теб явно се повтаря моята история. Не трябва да имаш съсиреци, не са те изчистили след секциото добре. При мен правиха абразио.

# 81
Силно се надявам да не е така,но и аз мисля,че ще се стигне до там.
Между другото,утре ще си прибера мъника.Дано да е за постоянно вече.

# 82
Момичета, дайте съвет.
Памперсите, които ползвам - Рampers Premium Care 1 - текат и протичат при нас.
От коя марка памперси сте доволни?

# 83
Ние сме с Пуфис 1 и съм доволна.Дали понеже бебчо е дребен,не знам.

# 84
  • София
Елиза, а колко често ги сменяте? Ние сме с Лупилу 1 на Лидл. Памперс 1 са ни малки, 2 още са ни големи. Случва се да протекат отвреме навреме, обикновено ако не съм го нагласила правилно или ако много е ходила (аз сменям задължително преди всяко хранене и винаги има материал вътре).

# 85
Елиза, а колко често ги сменяте? Ние сме с Лупилу 1 на Лидл. Памперс 1 са ни малки, 2 още са ни големи. Случва се да протекат отвреме навреме, обикновено ако не съм го нагласила правилно или ако много е ходила (аз сменям задължително преди всяко хранене и винаги има материал вътре).
Преди всяко хранене, на през 3 часа

# 86
Здравейте, мами!
Тези от Вас, които сте раждали секцио, веднага ли Ви тръгна кърмата или отне време, или изобщо не тръгна?
Понеже ще раждам секцио, а чух и четох доста неща и повечето бяха, че в повечето случаи раждалите секцио имат много малко, почти никак..

# 87
Ние пробвахме Лупилу, Пуфис, Памперс, сега взехме Памперс 2. Ами, всички протичат понякога. Не съм видяла закономерност, уж ги слагаме добре. Понякога пък са пълни догоре и пак не пропускат. Не разбирам какво не правим както трябва. На мен лично ми харесват лидълските и Памперс най-много.

# 88
Ние използваме Huggies extra care. Имат лента за индикация ако е напишкан памперса и досега не се е случвало да протече.

# 89
И на мен Pampers 1 ми протичаше често и минах на Pampers 2 и до сега не ми е протичало. Някъде бях чела да се гледа долната граница а килограмите, до към средата и да се сменя с по-голям размер,  иначе протичат.

Общи условия

Активация на акаунт