Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 052
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 135
Абе има очукан маникюр. Моят понякога.
Лекинко страдам като се джасна някъде през деня и се развали и имам да се виждам с хора, но като се прибера вечерно се оправям. На три, макс. четири дни се лакирам, много бързо ми растат и не красиво дори да е здрав

Аса, диорския глитер е по-скоро необикновен. Не съм виждала толкова красиво червило. Стои божествено на устните.

# 136

Здравейте, не съм писала в темата от цяла вечност, но днес съм толкова възхитена от тази пила, че ми се прииска да напиша някъде ривю! 😅 Аз съм с тънки и меки нокти, които са склонни към разслояване и не се спогаждам с всички пили. Досега не съм се вживявала много в издирването на специални пили, съвсем случайно се спрях на тази и съм много приятно изненадана. С изключителна лекота и прецизност оформих ноктите. Аз съм в Италия, купих я за 4,49 евро.

Дез - Дезидерада ли е? Честит рожден ден и от мен! 🤗 През юни бях в Прага и се сещах за нея. Прекрасен, невероятно красив град, а какви паркове… чудесно място да си маратонец! Още много километри пожелавам. 😊

# 137
И моят маникюр днес е точно червен и обелен ( добре де, само на един пръст, но ми вади очите). Утре ще правя нов, че  отнесох 12 часа на крак и не остана време.
Мацки, тези още ли са актуални? Нужно ми е нещо в светъл тон за всекидневна употреба, да се комбинира с плетени рокли и дълги поли

За Папурче да кажа - толкова енергия и воля прозира във всяко твое включване, не мога да приема че нещо може да те сломи. И с къдрици, и с права коса все си ти. Бойна мадама с дух и хъс за всичко което правиш. Heart

# 138
Ай стига с това червило, ейй…Сега да ме е яд, че нямам.😅

# 139
  • София
Дез честита бъди!
Папурче виртуална прегръдка от мен и дано скоро всичко да остане зад гърба ти!
Имам приятелка,която мина през същото и от съвсем права коса преди,сега е с къдрава като на Мими коса,дори с по-дребни къдрици.
За глитерите написах каква е ситуацията в Парадайс за да се знае,че там ги няма.Всъщност отидох не за тях, а за спешен подарък.
ДХ3 споко и аз нямам.Ще си купим за Коледа.
Моят маникюр понякога е очукан,нищо че съм с гел лак.От месец вече съм със съвсем къси нокти и естествено без гел лак.Иска ми се още месец да изкарам така.
И аз в групата на кафеджийките и със сламка съм пила кафето.Само че за разлика от Сиска в един момент ми е писвало да го правя.

# 140
Магни, според мен този модел е класика в кубинките. Харесват ми, цветът е хубав, една чанта им вземи същия цвят /ако нямаш/ и си готова за 100 аутфита - перфектно се съчетават с почти всичко.

# 141
Марш към Лондон, девойки!
Точно от един магазин до Ковънт Гардън. Даже една българска девойка ме обслужи, Наталия, и ми напълни чантичка с мостри. Пробвах на място, тя ми извади с четчица от шишето. Утре ще го пробвам на светло. И тя ме и структура първо да нанеса, да изчакам минута - две и да притисна устни. Не да разтърквам.

И Коледа се задава, да!

# 142
Привет в новата тема. Ще пропусна червените червила, не са за мен Simple Smile.
Не го владея скрития текст Simple Smile. Ще изтрия част от снимките по - късно.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:45 от pep_si

# 143
Честита да е Дез! Весел празник и още много пътешествия и покупки ѝ пожелавам.
ДХЗ, ти може и без никакво червило на устните да обереш овациите.
Ризата на Аса ми хареса, дори се представих с такава.

# 144
Пепси, страхотна си, на страхотен фон!Сега щв диря къде ходиш

# 145
Pepsi, страхотна си 😘
Кое е това интересно място?

Magni, модерни са. Съвпадение може би, но гледах подобни и се колебая за едни към карираното манто.
А, ако кажеш ще ти организирам едно. С теб мисля сме еднакъв номер.

Хубав ден дами!
Аз още се мотая вкъщи, че вчера работих до нощите.

И искам да си взема днес от промоцията в книжарнцата на Колибри новата Алиса с илюстрации и още няколко книги. Но да видим, че деня е кратък 🤣 а аз все съм с големи планове.

Папурче е корава. Ще се оправи 🍀

# 146
За първи път съм Азия. В Тайланд по - точно. Огромната статуя на полегналия Буда е с дължина 42 м.
Явно местният Гугъл ме намира едричка сред населението. От вчера ми предлага процедури за отслабване Simple Smile...

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 09:21 от pep_si

# 147
  • София
Дез, честита! Много обич, пътувания, парфюмни и не само приключения!
Пепси, страхотна дестинация, а ти си много хубава! 
Кубинките са модерни, но имам няколко чифта и не ме влекат за покупка. Сега съм се загледала в едни сребристи високи оксфордки с груба подметка, ама се чудя.
Мариета, този Лондон защо така го подминавам като град за посещение и аз не мога да си обясня. Синът ми примира да отидем там и съм му казала, че все някога ще се навия.

# 148
Аха, прекрасно Пепси 🙂

Харпа, лекинко с оксфордките с груби подметки, че такива обичайно правят краката на нищо

# 149
Харп, и аз така грешах за Лондон. Но се оказа неповторим!
Пепси, хубавице стройна. Приятно екзотично пътеществие ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт