Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 049
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Papurche, да минава бързо и безпроблемно!
Никакви червила не ме влекат. Имам 6-7 ползвани броени пъти и няколко глоса. В седмицата веднъж се сещам да сложа. Май за около 10 години напред имам.
Гледам и аз вече по HBO "Гениалната приятелка". Сетих се защо обичам италианско и испанско кино. Жените са нормални жени, не пластмасови кукли. С неправилни носове, с бръчки, с корем след раждането. Толкова да ми се повръща от холивудски актриси, че няма накъде.

# 121
  • Велико Търново
Колко са трайни тези червила Диор?

Много!Цал ден ми е на устните и не е размазано/разтекло се.Храня се, но пия със сламка.

# 122
Сис, моля те, не ми казвай, че не пиеш кафе Simple Smile Ако трябва да избирам между кафето и червилото, второто отпада.

# 123
  • Велико Търново
Сис, моля те, не ми казвай, че не пиеш кафе Simple Smile Ако трябва да избирам между кафето и червилото, второто отпада.

Пия около 15 кафета на ден, аз живея на кафе.Просто го пия със сламка/като съм на работа/ и вода пия по 3 литра също със сламка.От години така правя.

# 124
Аз също не мога да дишам без кафе, но със сламка ми се струва рисковано. Пия черно, без мляко, без захар. Водата е от бутилка със сламка.

# 125
  • Велико Търново
И моето е само и единствено черно, но във водни чаши, защото е по много.Само от 05.00-06.00 съм изпила 4.Тогава ги пия нормално, защото съм преди и към залата.

Днес имаме хубава рожденичка!Дез, бъди здрава, щастлива и все на крилете на любовта!

# 126
Дез да е жива и здрава, ЧРД Birthday

999 е ултра трайно, пробвах на ръката си - няма изчистване

Аса, ризата е много готина. Бих я носила и през деня

# 127
Парфюм да искате да е траен, разбирам...не можем да мъкнем флакона..но червило? Вадиш гилзата, огледалото и молива и подновяваш!
Много трайно, равно на много химия. Баш покрай устните не ми се ще!

# 128
  • Велико Търново
Мими, всичко мога да мъкна/ходя с огромен сак от долни гащи, през Шанел до хляб и мляко/, но не искам цял ден да мисля за червилото-като ходя на официални събития и съм с червено червило не ям.Мразя разтекли се червила, очукани върхове на червени маникюри и т.н.Готова съм да понеса известни условия, но да ми е както аз искам.Както казва мъжа ми по друг повод, че не живеем в изложбена зала......различни възгледи имаме с него.

# 129
ДЕЗ - ЧРД, всичко най-хубаво!

# 130
Е то очукани червени нокти вече няма...нали сме с гел Wink
Дез, честита бъди красавице! 💐🌸🌹

# 131
  • Велико Търново
Има и още как, но както и да е.Всеки прави каквото му е добре.Аз слугувам на разни си мои странности.

# 132
  • София
Дез, жива, здрава и щастлива да си!

Папурче, всичко ще е наред. Гуш.

Разбрах за червилото. Червило като червило. Просто Диор вкара предколедно глитера, нищо че в дрогериите е пълно с такива течни червила отдавна.
Имам такова течно от миналата година, но ми създава понякога дискомфорт, когато някой глитер го схрупам.

Не нося гел лакове. Най се потрисам от прораснали нокти с гел. Бр-р-р-р.

# 133
Дез- прекрасен празник и от мен!❤🌹
Аса, ризата е яка.

# 134
Dez, честита да си! Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт