Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 037
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 105
От няколко дни се опитвам да си паснем с една лимитка на Jo Malone, ще я подаря на приятелка май.
Скрит текст:

# 106
На Jo Malone четирите лимитки все нямат тестери в загубения Делириум.
И една млада дама със сладко гласче ми предложи да си купя, винаги можело да го подаря после.
Много са зле тия хора 🤣

И аз ще търся продукта показан от Весана.

# 107
  • София
Сиска, благодаря за суочовете. Аз два дни си рисувах ръката в червено, накрая си избрах...

# 108
  • Sofia
Това върши чудесна работа за белите подметки, открих го в началото на лятото:
Скрит текст:
От къде го вземаш и като пастата за зъби ли се ползва? Thinking
От Punto го купих -  маже се с гъбичка, постоява малко и се забърсва.
https://punto.bg/product/631682/preparat-za-stranichna-podmetka- … onil-7284-01.html

# 109
Момичета, да ви кажа, че червилата на Диор при мен нямат никакви глитъри.
Лоша партида ли, какво ли.
ААаа и много сэм рачорована от сайта на Диор. Никакви подаръчета или мостри ни ми бяха сложили. Но то нашият сайт на Диор е в Квебек, а там са си мошеници по-принцип.
Ноо, да ви кажа - който иска да си купува навреме, че при нас някои неща от тази лимитирана серия изчезнаха вече и май няма да има друго зареждане.
Хйлайтъра изчезна от всички други продавачи, само в сайта на Диор е останал.
Но, друго да ви кажа, много хубав комплект от червила на Ив с. Лоран имаше в Сефора, който изчезна буквално за минути.
Бях си го сложила в кошницата и докато се мотаех да смятам как ще ги изхабя тези червила за 1-2 години и на кой да подарявам евентуално изчезна от сайта.
Та, ако видите някъде - купувайте и не чакайте. Тези лимитирани колекции изчезват много бързо.

Червилата на ИСЛ:

# 110
  • Берлин
Макадамия, ще се оправи косата. Аз се хиля с глас на метаморфозите с моята. Пускам и на вас /черна, след къпане и месец преди терапиите и вливките, без термична обработка/ и другата ви я показах скоро- пак без термична обработка. По план имам още 2 вливки януари и юли. Сигурно след тях ще докарам на Мими къдриците 🤭

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:38 от AnMary

# 111
Сигурно след тях ще докарам на Мими къдриците 🤭
Че лоши ли са Joy... Днес отивам да ги правя червени, че миналата седмица си пропуснах часа заради комисия и положението е мноУ зле.
Мелани, не очаквай невиждани и големи глитери, те са съвсем дискретни, моето е оригинално от Англия и също е така. По силно за мен вече щеше да е неносимо. На YSL имам това в златната гилза, не са лоши, но далече от Диор.
Ей, къде е Агентката, сигурно не може да ни намери заради новата тема!

# 112
Папурче, чудесна си!

# 113
  • Русе
Да взема да се запиша, от два дни търся темата и все със закъснение дочитам. Снимките почти всички изтървах, но тези които видях са хубави.
За подаръци и аз започнах да се оглеждам, за да не е в последния момент. На дъщеря ми имения и рождения ден са и в първите дни на януари, така че подаръците стават повече.
За цветята по дрехите си говорихте преди дни. Харесвам флорални мотиви, май по-едрите цветя повече. Наскоро се бях снимала с една блуза, която бях забравила, че имам.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:22 от *sve*

# 114
  • София
Така,да докладвам за червилата на Диор от коледната серия или новият форумски хит,както обичам да ги наричам.
В Дъглас са изчерпани и съответно мострите надлежно прибрани,защото това била лимитирана серия и повече нямало да има.Това ми казаха първоначално.След това ме посъветваха все пак да проверявам,защото Коледа тепърва предстои,току виж получили.Кое от двете е вярно не знам. Rolling Eyes
В Сефора ми казаха,че ги очакват към края на този месец или началото на следващия.Взеха ми телефона и ще ми звъннат,когато са налични.Да видим...
Инфото е от Парадайс.

# 115
  • София
Папурче, не знаех, че си изправена пред такова предизвикателство! Леко да минават, мила!
Макадамия, и при теб да са са добре нещата!
Мелани, червилото се нанася, изчаква се между 2-5 мин и после пристискаш устните една в друга няколко пъти.
G&B, името на парфюма ми напомня филма, който много харесвам, но като всички на фон Триер са леко човеконенавистни, та не го мъчи, ако не си в хармония с аромата.

# 116
Папурче, страхотна си- от мен да знаеш , къдриците са чудно нещо, моите поизчезнаха, но сега мисия номер едно ми е да си ги върна и да си докарам младежкият вид на косата….. е почти 😊
Едно добро Ангелче от темата ще ме подсигури с глитери, няма само вие да ми се фукате 🤗
Този сезон форумната парола ще е Dior 999

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 20:11 от macadamia

# 117
Папурче, всичко да мине бързо и по най- добрия начин!

# 118
Папурче, супер си и къдриците ти са хубави!

В Сефора ми казаха,че ги очакват към края на този месец или началото на следващия.Взеха ми телефона и ще ми звъннат,когато са налични.Да видим...
Али, червилата са заредени и в други магазини  в София:
Диорското червило с брокат е заредено на много места, цената му е 102 лв. Има 6 цвята тук. В Прити Шоп, Леро, не помня къде още го видях. Цветовете са красиви и е перфектно за коледно парти, каквото аз нямам. Ще си взема поне едничко за повече коледно настроение.

Червилото се нанася на по дебел от обичайния слой, после се изчаква минути, както е писала Харпа и се притискат устните един два пъти.  Чак тогава се виждат блестящите частици.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 00:03 от Sweta

# 119
  • София
Колко са трайни тези червила Диор?

Поръчах си бляскава шукаритетна риза.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 20:55 от asa

Общи условия

Активация на акаунт