Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 030
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Майолка, стискам палци за тате! Пиши!
Elirost, много добра идея с тези печати за книги! Май и аз ще полвам за подарък!

Обичам цялата тази атмосфера около Коледа. Лудницата, светлинките, пазаруването. Обаче огромните семейни сбирки ми идват в повече и ме натоварват.
Не съм купила още нито един подарък, вкъщи също декември имаме два имени дни, един РД и не е като да нямам дълъг списък за пазаруване. Децата май ще получат основно пари, големи са, трудно вече им улучваме вкуса. Малкото, каквото си поръча на Дядо Коледа. Аз искам самолетен билет.

# 91
Клеми, малкото слънце с питането за прах за усмивки ми взе сърцето ❤️

Зари, вратата на хотела е като кукерска маска.

Вчера бях с леопардовата пола, хареса ми как се вее в студа /отдолу с плътен чорапогащник и ботуши де/

# 92
  • София
Втори път минах през някои от постовете да видя точно как изглежда новият форумски хит.Обаче в Дъглас не го намирам.Аз ли не гледам на правилното място или просто не са го качили. Rolling Eyes

# 93
Нямам търпение да мине Коледа и НГ. Чак тогава ще ме пуснат отпуск и ще отида до Кавала, няма да са махнали украсата. А за Лондон едва търпя...!
Ал, днес съм с парфюма дето ти ми подари... и в службата го харесаха! АААА и с матираното Диор велвет, цвят 999. Wink
Али, глитерите он лайн ги няма!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:28 от mimi.7299

# 94
Али, само офлайн ги има.

Мими, много се радвам че уцелих 😘
Сигурна бях, класиката си е класика. Парфюмерийната къща Isabey е рожба на барон Х.Дж. Ротшилд, основана 1924 с идея френските парфюми да станат известни по широкия свят.

# 95
Али, само офлайн ги има.

Мими, много се радвам че уцелих 😘
Сигурна бях, класиката си е класика. Парфюмерийната къща Isabey е рожба на барон Х.Дж. Ротшилд, основана 1924 с идея френските парфюми да станат известни по широкия свят.
Така е, само баронски парфюм може да е за мен - класика!!!! Kissing Heart

# 96
  • София
Копче, удобни ли са? Много ми харесват на вид и се чудя кога да намеря време за магазина им.
Много си готина така.
Благодаря! Hug
Много са удобни, макар че още искат разтъпкване. Естествена кожа вътре и вън. Това са ми новите зимни обувки. Единствен недостатък е зацапването на бялата периферия на подметката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Копче, тази рокля много ти отива и я съчетаваш интересно според мен. Една от моделките във фелън дейс много ми прилича на твоята щерка и все се каня да те питам тя ли е.
Благодаря! Стилът ми е: както-ми-дойде! Smile
Не. Не е тя. Тя снима късометражни филмчета и сериала. За сега
Всички сте много хубави, харесвам ви 😍
Копче, ти като ни инфлуенсна за роклята, сега да вземем и обувките май 😂
Hug
Ще ви дам линк направо към новият модел на моите обувки в сайта им:
https://bianki.com/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D … D0%B6%D0%B0-11701

# 97
  • Sofia
Много са хубави!
Жалко,  че модела го няма в други цветове.

# 98
  • Sofia
В Дъглас има ли ги тези глитери? Ще ме карате да ходя да ги гледам, току-виж си купя - жената, която няма нито едно червило, само един цветен гланц Joy
Майолче, стискам палци за татко ти!
Моят стил никакъв не е последните две седмици - искам да ми е удобно от глава до пети Hug
Нищо ново не съм купувала. Върнах дефектни боти от БС(като Копче) и дънки G Star, които не отговаряха на размера си.
Много харесах всички придобивки, които видях напоследък.
Това върши чудесна работа за белите подметки, открих го в началото на лятото:

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 15:09 от Vesana

# 99
Ал,  на тази парфюмна къща много препоръчаха този, но аз просто никъде не мога да открия къде да го помириша. Може би някъе в Лондон ще го има!!!!!!??? До Париж път не се отваря Blush
https://www.qogita.com/products/429OP1/eau-de-parfum-spray-50-ml … 334d9b&position=9

# 100
Мими, има го в бутика на Кодифе в Гранд Хотел Милениум или в сайта на бутика
https://kodife.bg/p/fleur-nocturne

# 101
Mimi, и тук:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 14:00 от G&B

# 102
Охааааа, май ще го оставя за изненада в Лондон!!!!! Има пачули, но таз мандарина във връхните нотки ме смущава!
Благодаря ви девойки! Purple Heart

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 13:11 от mimi.7299

# 103
Определено си го остави за Лондон, но мисля там ще имаш и друг избор.
Jo Malone примерно.

# 104
  • София
Много са хубави!
Жалко,  че модела го няма в други цветове.
Карен, изрично търсех нещо в цвят коняк или шоколадово кафяво. Исках да заместят ботите, които върнах. Подсъзнателно, май....Smile

Това върши чудесна работа за белите подметки, открих го в началото на лятото:
Скрит текст:
От къде го вземаш и като пастата за зъби ли се ползва? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт