Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 022
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас/Пз
Сис, благодаря за червилата Simple Smile
Няма да сгрешиш с черешата на ТФ. Аз като цяло не съм любител на марката, но този парфюм ми е уау. При мен изобщо не изчезва след 20 минути, напротив... наскоро ми се случи по време на тренировка да ме питат какво се носи около мен след 10тина минути скачане на въже ☺️☺️☺️ Мисля, че на госпожицата ще й пасне. А и младите не търсят трайност, те искат просто да им харесва 🥰

Аз като никога нямам конкретно коледно желание... чак странно за мен. Обикновено още в ноември сме готови със списъците с децата 🤣

# 76
Нищо на тестер не ползвам и аз, освен парфюм и червило. Безплатните тестери към поръчка ги отказвам, винаги са залежали, миришат ми гадно и нищо не мога да разбера от 2 грама тестер!
Нямам и аз никакво коледно желание и никога не съм имала. Ако нещо си харесам не мога да чакам Коледа.
За Архангел Михайл ще си разменим с мъжа ми по един парфюм. Неговия вече си го получи One million, на мен в събота ще купи Диор адикт. Този парфюм винаги ще го имам и сто нови да излязат.
По съвет на Сиси слагам червилото с молив на Диор, до сега го мажех с един червен на Есте Лаудер.
От коледната колекция глитери за щерката е втория на ръката на Сиси! Освен него и червеното други не харесвам.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:36 от mimi.7299

# 77
  • Велико Търново
Нищо на тестер не ползвам и аз, освен парфюм и червило. Безплагните тестери към поръчка ги отказвам, винаги са залежали, миришат ми гадно и нищо не мога да разбера от 2 грама тестер!

За тестерите не е точно така, поне при нас в аптеката, а пък аз получавам по много като пазарувам и никога не са били стари, основно Герлен ми дават, защото фирмата явно е най-щедра на мостри, но моя Божка не я слуша хич главата, ама живота ще я научи.

Ани, аз пък харесвам Том Форд много.Червила, сенки, ружове, хайлайтъри, които съм имала са ми харесвали.

# 78
Сиси и мен не ме слуша хич главата...но Нотино изпращат ужасни тестери! 🤣
Тестерите на парфюми, които идват в едни тефтерчета дори не ме привличат да ги пробвам. Събирам и раздавам в службата.

# 79
  • Велико Търново
А аз от там не пазарувам.Един Шанел стоя две седмици на пейката в коридора, Г ми го беше подарил за Коледа и накрая Мина дойде, и ме помоли да го прибера, защото били дали 300 лв. за него и бил истински.

# 80
Ууууф, с Шанел от Нотино и аз съм имала греда. В крайна сметка малката го отнесе. Явно и тя не го одобри защото до скоро се мотаеше неизпръскан.

# 81

Врата на хотел
Така изглеждат улиците в Денпасар в скъпия квартал

Grinning Другите няма да ги показвам, че не са приятна гледка за закуска.

# 82
Днес ще ходя с една от блузите, по съвет на Ани пробвах да я сложа вътре. Много по добре е!

# 83
  • Бургас/Пз
Мими, много се радвам, че ти е харесало предложението ми. Притеснявах се да не те обидя, но наистина си мисля, че тази прекрасна пола й се скрива красотата с ризата вътре.  Искам да те видя с нея и с животинския принт риза. Мисля, че ще е супер 😘

# 84
Сиси, благодаря ти, че показа червилата- всичките страшно ми харесват, но явно ще остана без- онлайн не ги качват, а ходене до София имам чак на 28 / втори контролен преглед след аблацията /…. До тогава и рекламите няма да са останали, ама здраве да е, то е най- важно! Аааа…. Сиска- страхотни устни, като розичка си 😍
Агентчето ми взе присърце желанието да си определя цветотипа и се зае лично с мен, благодаря предварително 😘
Косата ми в момента е голяма драма, вероятно заради упойките - нищо не й влияе- пада, хвърчи … абе абсолютен ужасТ. Пия по една шепа добавки, дано се повлияя скоро…. а за козметиката за глава …. няма да ви снимам- състояние пръснах
Парфюмите на Том Форд са много интересни, никога не е само това, което е на първо пръскане, винаги има загадка в тях, аз съм върл фен на Прасковата, а за не реформулираният Noir ще тъгувам още дълго…..

# 85
Мими, много се радвам, че ти е харесало предложението ми. Притеснявах се да не те обидя, но наистина си мисля, че тази прекрасна пола й се скрива красотата с ризата вътре.  Искам да те видя с нея и с животинския принт риза. Мисля, че ще е супер 😘
Пробвах Ани, но ризата с копчетата надува отпред, а отгоре не ми харесва как стои. И как ще се обидя нали за това ги качих. С бялото палто отгоре е супер. Липсва ми само черната чанта на Фурла, но ще дойде.
Макадамия, да от упойката много пада косата. И моята беше така и още не се е оправила! Sad. Ако харесваш някое червило кажи, ще ти го взема от мола.

# 86
Благодаря за темата, Ал Flowers Hibiscus

Обичам Коледа! Харесва ми семейството да сме заедно, коледните срещи с приятели, атмосферата.. Почти съм готова с подаръците. Като харесам нещо, което ще е подходящо за някой от фамилията или приятел, взимам. Пазаруването точно преди Коледа ме натоварва. Не обичам да купувам само защото трябва.
За сина ми съм поръчала и очаквам релефен печат за книги. Имаме голяма библиотека, той също вече има сериозно количество, та дано му хареса https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07L6QBM5W/ref=ox_sc_act_tit … 4g%253D%253D&th=1

Традиционно приготвям и големи количества меденки, да има доволно. Харесва ми аромата в къщата, докато се пекат. Харпи, твоята рецепта е записана надлежно, благодаря Kissing Face подправките са много интересни.

mimi.7299, изглеждаш страхотно и с двата тоалета

Според моя цветотип не трябва да ползвам глитери и големи контрасти, но ще пробвам коментираните Диор червила. Имам 2 от матовата линия. Много ми харесват.

Коледното ни парти тази година ще е в началото на декември. Black tie е дрес кода. Имам идея, но осъществяването нещо забуксува. Идеята ми е от една визия, която много харесвам, но дълга пола засега не намирам https://www.pinterest.com/pin/507006870568609507/

Харесах парфюм Heart Exl https://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/ombre-nomade-nvprod990245v/LP0095

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 08:30 от Elirost

# 87
Благодаря Елирост!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 08:31 от mimi.7299

# 88
  • Бургас/Пз
Благодаря, Мими, днес ще ходя до мола и ще видя какво ще харесам 😘

# 89
  • София
Зари, страхотно е, че споделяш преживяванията от толкова екзотично място! С нагласата на ММ към света няма шанс семейно да посетим подобна дестинация - хич не си пада по екзотика.
Момичета, няма да ви кача снимки, както обещах. Нищо не се хваща с телефон - ни цвят, ни блясъци. Тренерът на следобедната тренировка да му мисли, ама той ми е свикнал и не се впечатлява от нищо май, пък и ми е приятел така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт