Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 273
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас/Пз
Мими, кой номер е розовия цвят на глитера на Диор. Ако не ти представлява трудност може ли да мацнеш малко на ръката

Дх3, красота си ми голяма ❤️🥰❤️

Още един работен ден ми остава до отпуската, вече броя часовете

# 61
  • София
Ани, като те прочетох, че си извадила зимната шуба се почудих, толкова ли е студено при вас? При нас сутринта само 1 градус. Скромно!
Днес и аз на катове в офиса. LaughingЛюбимата рокля с новите маратонко-обувки на Бианки. Пуловер върху роклята, кожено яке и шал.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:06 от kopche

# 62
Днес с на баба пеньоара

# 63
mimi.7299

Не помня, намери ли червен клъч? изскочи един Wink
https://www.aboutyou.bg/p/michael-michael-kors/klach-20426278

# 64
Копче, много си готина.Моята приятелка каза за роклята, по повод, че е универсална:
И за поп, и за гроб( за сватби и погребения)😀
Обувките също са супер, такива искам отдавна.Днес си взех поръчка от Зара:

Мини-чантичка,много сладка.

# 65
Ани, 353 е цвета! То по скоро към кафеникаво, малката такова носи!

Пинко, намерих, благодаря!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:47 от mimi.7299

# 66
Копче, удобни ли са? Много ми харесват на вид и се чудя кога да намеря време за магазина им.
Много си готина така.

Мими, аз много харесвам къдрици и пухкави устни, но хиалурон не смея.
Честити блузки, тази с по-високата яка е прелест.

Али, чантата много добре изглежда.

ДХЗ, чудна си в този цвят, грееш.
Мини чантичката е много готина.
Харесвам на Зара малките мадамски чантички, дебна една, сега ще видя появи ли се пак.

Света, права си. По-добре да откажа поръчката. Чака ме в магазина.

Камала Харис има много хубав стил (като си говорим за жени в политиката)

# 67
  • тук-там
Мими, чудна си с новите придобивки! Със здраве!
Аз наслоявам като ДХЗ и одобрявам, особено днешния и стайлинг.
Копче, тази рокля много ти отива и я съчетаваш интересно според мен. Една от моделките във фелън дейс много ми прилича на твоята щерка и все се каня да те питам тя ли е.

# 68
  • Бургас/Пз
Копче, бежовото яке не е хич дебело, само така изглежда. Много е лекичко и е точно за сега. А и аз отдолу съм по риза или къс ръкав ☺️ Искам и аз такива обувки.
Мими, благодаря много, ориентирах се за цвета 🥰 Полата ти стои страхотно.  Аз бих сложила блузите вътре Simple Smile

# 69
  • ново
Всички сте много хубави, харесвам ви 😍
Копче, ти като ни инфлуенсна за роклята, сега да вземем и обувките май 😂
Поръчах и аз един гланц Диор за детето, то не се издържа 😀

# 70
  • Берлин
Копче ❤️
Мими, дай номер на красотичката за щерката. Ровя назад и само снимка с пробата върху ръката ти намирам.
Харпи, в беля ме вкарваш с меденките 🤐

# 71
Папурче 353 е номера!

# 72
  • София
353 при мен стои хладен цвят с огромни глитър частици. Утре се го слагам и снимам, че ми падна презентацията и мога да си джиткам скандална.
Взех си Catrice балсамче, което бая го докарва на Black Honey 🫣

Папурче, меденките ги направих за детето уж, но той яде по един сладък десерт на ден и не знам колко ще хапне от тях с моята честота на отваряне на кутията.

# 73
Аз почнах да не виждам на слаба светлина и ме затруднява при шофиране. Да прочета нещо пък  абсурд. Всичко ми е размазано. Има ли очила,  които да коригират това?
И аз така.
Имам очила за четене. Преди ковид не ползвах очила. Сега съм с 2,5 диоптъра.
Искам очила за близо и далече.
Абе трябва да посетя лекар....

# 74
  • Велико Търново
Рок, Копче и Деси, страхотни сте, момичета!Мими, чудна си!Чантите са много хубави.
Ето снимка на цветовете от коледната колекция на Диор.

Аз си оставам голяма почитателка на лаковите червила на Диор, просто са капризни и си искат време.След скраб и балсам всичко е перфектно, но и най-малката неравност по устните и по-добре да се трие.
При нас червилата са по 102 лв.-взех две 999.С този номер имам около 7 броя, дано доживея да ги измажа.
Каквото и да прочета за парфюма ще го купя, може би ще е в 50 мл.Познавам си стоката, тя примерно нищо на тестер не иска да ползва или цял продукт, или нищо.Лекарства на блистер също не признава.Луда работа, но днес е в еуфорично настроение, защото Тръмп спечелил.
С близо 4 диоптъра съм, без очила нищо не мога да прочета.Нося прогресив.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 16:58 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт