Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 293
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 45
Деми Мур и тя ми е .. една Екатерина Захариева
Има разлика според мен,едната е актриса, другата външен министър на времето,сега кандидат за евродепутат.Чудя се нямат ли протокол по тези учреждения към който да се придържат.Едно е да си облечен в цвят,друго в шарени одежди.
И за да съм по темата снощи си поръчах една Фурла,ежедневна,не много голяма,но ми се струва,че ще ми побира вещите.Да видим кога ще дойде.

Може ли да видим чантата ?

# 46
  • тук-там
Цамбур и аз в новата тема. Ние сме с много празници от тук насетне. Щерката е скорпион, ние с мм стрелци, мама е рожденичка на НГ, баща ми именник. Така че подаръците ми са по 2. Имам доста да мисля и купувам.
Ще ходя и аз да видя диорските глитери. Не се трае тази хубавина. Поне да я отметна на живо.

# 47
Кака днес е цъфтяща, ще водя свекито по лекари, навън е слънчево и това ме радва:

Знам, че недолюбвате слоевете, ама няма как да напасна всичките си поли с палтата в гардероба ми, а и на мен ми е ок така.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 08:02 от ДХ3

# 48
Аз не ги ненавиждам, много си хубава Деси, свежа и модна. Дори по ревютата и сайтовете се носят къси палта с подаващо се нещо отдолу, специално ги разглеждах. По тая причина и аз съм на пластове. Бялото палто и кожената пола и велурени ботуши.
Ал, ние с тънките усти да вземем да боднем малко хиалурон ли? Wink

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:15 от mimi.7299

# 49
  • София
Роки, много си хубава!
Деси, разкошно розово! Успех с отговорната задача!
Честити покупки, Мими.
Копче и аз си кътам слънчевата орхидея - така мило ми мирише на варена царевица и тубероза, че примирам от кеф зимата като се напръскам, за да върна късното лято.

Скрит текст:
Рецептата за съвсем обикновени меденки:
2 яйца
1 чаена чаша захар (ползвам кафява, но ако се разточват може да се замени с малко по-малко от чаша пудра захар)
1 чаена чаша олио (слагам по-малко, че иначе стават ненужно мазни)
1 кафена чаша течен мед
1 супена лъжица сода
520-550 гр брашно (понякога част от него е пълнозърнесто)
Подправките са винаги различни според наличностите в шкафа и желанието на малкия ми ценител:
- вариант 1: канела, карамфил, кардамон, джинджифил, лимонови и портокалови корички, понякога към това добавям и черен пипер малко
- вариант 2: матча и ванилия
- вариант 3: какао и смлени зърна от тонка  
Гарнирам ги или с ядки преди печене, или с разтопен шоколад след като са изстинали.
Тестото се прави като се разбият яйцето и захарта, след това се добавя олиото и меда. Содата. Брашното с подправките вътре. Нямам нерви и време да точа и режа фигурки, затова ги правя на топчета и подреждам в тава с малко разстояние между тях, че бухват. Печа ги в предварително загрята на 170 градуса фурна, докато порозовеят, но не трябва да се препичат. Затворени в кутия издържат дълго и стават още по-ароматни.

# 50
Цитат
Нда, точно така си чувствам днес устните. Като поизгорели от слънцето. Или трябва да слагам и балсам отгоре
Al, ако не е ок за устните ти, върни това червило - може да правиш алергична реакция.
ДЗХ, супер си, много ми хареса всичко - цвят, съчетание, модели! Two Hearts
Аз харесвам пластове и нося.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:37 от Sweta

# 51
  • София
MamaLina заповядай!
Скрит текст:
ДХ3 грееш направо!Много обичам цикламенко аз.
Вчера и аз бях с моето свеки по лекари.
Канени сме на РД и в крачка трябва да измислям подарък.А хич не обичам така,да бързам и да нямам време.

# 52
  • София
Харесах на Rockstar очилата.

И на mimi новите придобивки. Абе mimi, ти на работа не ходиш ли Simple Smile Сега ме разсея с тези красоти!
Това са диоптрични очила с всички екстри, обаче пак ще трябва да правя очила за четене. ЕГНто не прощава. Примерно, вече ми е много трудно да гледам козметиката в магазините.

# 53
  • Sofia
Аз почнах да не виждам на слаба светлина и ме затруднява при шофиране. Да прочета нещо пък  абсурд. Всичко ми е размазано. Има ли очила,  които да коригират това?

# 54
Ами има, сега носиш ли?

# 55
  • Sofia
Имам, но са от 5 години. Ситуацията сега е друга. Grinning

# 56
  • София
Отиди на лекар. При мен нещата се променят с месеци.

# 57
Имам, но са от 5 години. Ситуацията сега е друга. Grinning
Оо, за 5г аз от 3 диоптъра съм на 5.Всяка година ходя на чек.

# 58
Показах на малката маймунка глитера за нея и чантичките. Скача до небето. Вчера и дадох хайлйатъра на ИСЛ и днес ми вика много се мина че ми го даде перфектен е! Текстура, цвят, красота.

# 59
Благодаря за темата, Al!!! 🤗

Обичам декември с цялата му лудница, приготовления, суетност, глитъри и дандании.
Днес си поръчах червена рокля за някое от събиранията, сега трябва да ѝ мисля и обувки. 😀

Общи условия

Активация на акаунт