Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 280
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 30
Какви устни имате момичета 😍
Само за червила 💋

В родата всички жени сме с малки и тънки устни, но каквото такова.

Рокстар, така ми харесваш 🙂

# 31
  • София
Благодаря за новата тема, Ал! Flowers Hibiscus

Папурче, никакво притихване! Само избухване да чувам от теб искам! Hug

Сиска, аз съм луд фен на ТФ и имам само 2 липсващи парфюма в колекцията. Непоискан съвет, но...черешата започва сладко и сочно, но умира след 20 минути, един от най-слабите парфюми на бранда.
Съгласна съм с това изказване. На ТФ не съм никакъв фен, то се разбра! Каквото придобих- размених тук във форума. Единствено Слънчевата орхидея си запазих, защото го спряха от производство.
Това имам в колекцията си също и е най-точното копие, дори по добра версия на Черешата на ТФ
https://www.zara.com/us/en/cherry-smoothie-30-ml-p20110466.html

# 32
  • София
Аз продължавам с Мюглер манията. Взех си Фантазм, да ми е кокосово сладко.

# 33
Привет, дами, честита ни нова тема! Flowers Rose
Да я изпълним с позитивно настроение и полезни идеи! Simple Smile
За коледни празници не ми се мисли тази година, ще сме в съвсем намален състав и отсега ми става тъжно.
Подаръци обичам да правя, избирам и опаковам. Моите предпочитам сама да избирам.
Диорското червило с брокат е заредено на много места, цената му е 102 лв. Има 6 цвята тук. В Прити Шоп, Леро, не помня къде още го видях. Цветовете са красиви и е перфектно за коледно парти, каквото аз нямам. Ще си взема поне едничко за повече коледно настроение.
Ходих на закриването на джаз феста в Пловдив. Слушахме Джо Ловано и Майк Стърн - беше просто невероятно преживяване, ще го помня дълго.
Копче, пристигна Бамбата, благодаря! Ще чакам отзиви от момичетата като се направят, може и аз да я пробвам:)

# 34
  • При децата ми
Добро утро момичета!

Записвам се и аз да ви следя, че пак ви изпуснах! За Коледа започвам усилено да мисля след като мине моя рожден ден, който е точно след две седмици! Много обичам да правя и получавам подаръци! Особено желани подаръци!
Показвам последните два маникюра, като розовия не е в унисон със сезона, но аз харесвам светли цветове. Есенните някак ми навяват тъга и меланхолия.

Скрит текст:

Роки, какви устни само!

В родата всички жени сме с малки и тънки устни, но каквото такова.

И ние сме така целия род.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 10:20 от Hrispa76

# 35
Благодаря за темата!
Не съм готова за празниците, още е ноември. Подаръци ще поръчам от черния петък, основно парфюми подарявам и шоколади, плюс пари в плик подготвям за децата.

# 36
Парите в плик не ме кефят като подарък. И аз като Папурче искам да се развихря 😃
Пари в плик на сватби.

на ЧП ще дебна да си взема Carnal Flower и подаръци за всички.
Silver Pearl, пазя ти няколко капки от първата версия 🙂

Гладна съм и си мисля за кутията с меденки на Harpa

# 37
Мерси, Ал, оценявам го!
Подредих си обувките и открих чифт велурени с такава повдигната подметка, за която спомена Бомболино. Купих и едни кожени. Сега ще чакам да завали, надявам се наистина да си опазя дрехите чисти с тяхна помощ.
Момичета, попадна ми реклама на някакво генетично изследване на микробиом. Цената му е стряскаща направо. Имате ли мнение дали си е действително полезно да се направи?

# 38
Хайде купих още едни глитери 999 и едно нюд за малката.

И две блузи на Дика, идеаллно пасват на кожената пола цвят маслина.
За Бургазлиики на новия мол има само още 2 номер 999.

Едната е вискоза, много приятно стои, другата вискоза и еластан.

Аааа и две малки чантички за мен и малката за празниците. Ще ги менкаме според тоалетите.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 11:21 от mimi.7299

# 39
  • София/Севлиево
Силвър,за кое точно изследване иде реч?Ние правихме на голямото дете и бе около 800-900 лв, което на фонът на всички останали изследвания, които сме му правили,изглежда поносимо като цена.Откри се и проблем,но за месец го решихме.Има изготвен план за хранене и какви добавки да взема.След 1 година ще го повторим (не е задължително,но искам да видя дали ще има дълготраен ефект от предприетите мерки).
Като цяло генетичните изследвания са си цифра.Когато психиатър трябваше да му назначи лекарства дадохме около 3000 ,за да разберем кои точно са подходящи за него (не че му действат,но пък докато чакахме резултатите му бяха назначили неподходящ медикамент, който го правеше на желе направо).

# 40
Силвър и за какво ти е да знаеш микробиома си. В тялото има много и най различни микроорганизми - бактерии, вируси, гъбички, с които си живеем прекрасно. Като получиш резултатите да не се шашнеш. Ако се чувстваш добре не мисля, че е нужно да се прави това изследване.

# 41
Харесах на Rockstar очилата.

И на mimi новите придобивки. Абе mimi, ти на работа не ходиш ли Simple Smile Сега ме разсея с тези красоти!

# 42
Харесах на Rockstar очилата.

И на mimi новите придобивки. Абе mimi, ти на работа не ходиш ли Simple Smile Сега ме разсея с тези красоти!
Ходя бе как, изгърбих се! Flushed
Днес имах една компенсация, но ще я взема на два пъти. Другата половина ще водя майка на снимка на крака. Вече леко ставаме с бастунче. Айде отлитам да се обличам че от един съм на тръстиката.

# 43
Ели, Мими, точно за същото става дума, м/у 900 и 1000 е. Де да знам, стори ми се интересно. Увеличават ми се хранителните непоносимости, нямам представа защо и ми стана интересно дали открива патогени и пр. Пише, че  пращат във Виена пробите. На пръв поглед там е на много по-ниска цена, буквално под половината го намирам, ще проверя дали е същото.

# 44
  • София
Деми Мур и тя ми е .. една Екатерина Захариева
Има разлика според мен,едната е актриса, другата външен министър на времето,сега кандидат за евродепутат.Чудя се нямат ли протокол по тези учреждения към който да се придържат.Едно е да си облечен в цвят,друго в шарени одежди.
И за да съм по темата снощи си поръчах една Фурла,ежедневна,не много голяма,но ми се струва,че ще ми побира вещите.Да видим кога ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт